Nenad Lalatović (©Starsport)
Nenad Lalatović (©Starsport)

Lalatović: Bog nas je pogledao, vratilo nam se

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 20:18

„Preponosan sam na tim“, poručio trener Vojvodine

Bilo je žestoko u Subotici. Vojvodina je na terenu Spartaka uspela da pronađe put do polufinala Kupa Srbije i da sačuva do daljeg trofej u svom vlasništvu.

Novosađani su poveli, pa su primili „fantomski“ gol, jer kod šuta Šimure lopta teško da je cela prešla liniju, ali je malo nakon toga došla do novog, pobedonosnog pogotka. To je, verovatno, uticalo da i trener gostiju Nenad Lalatović u mirnijim tonovima govori posle meča.

Izabrane vesti

Vojvodina je branilac trofeja u Kupu, a Lalatović je još jednom stigao u samu završnicu takmičenja.

Ovo će biti moje četvrto polufinale Kupa Srbije zaredom. Teško je igrati u nizu na tom nivou. Znali smo da nas čeka teška utakmica, Spartak je ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće. Moji momci su zaslužili mnogo više nego što dobijaju i rekao sam im da i danas pokažu pravo lice, jer mora da im se vrati sve ovo dobro što rade za Vojvodinu“, rekao je Lalatović posle utakmice.

I upravo to se i dogodilo, po rečima trenera Vojvodine, ekipi se u Subotici vratilo na dobar način.

Utakmica je bila taktički tvrda, pogodili smo iz prvog šuta Čovića, oni su se vratili sjajnim udarcem Šimure. Bog nas je pogledao, vratilo nam se za neke stvari i zasluženo smo postigli drugi gol za pobedu. Prezadovoljan sam i preponosan na svoj tim, mi smo treći na tabeli u prvenstvu, sada smo opet u polufinalu Kupa Srbije“, naglasio je Lalatović.

Pored Vojvodine mesto u polufinalu Kupa izborili su Partizan i Radnik, a četvrti će biti pobednik duela Crvena zvezda – IMT.


tagovi

Nenad LalatovićFK VojvodinaKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara