Nikola Andrić u borbi za loptu sa Benom (©MN Press)
Nikola Andrić u borbi za loptu sa Benom (©MN Press)

Lalatović i Andrić četvrti put zajedno?

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.23. | 21:58

Radnički naciljao desnog beka koji je sa sadašnjim trenerom Nišlija sarađivao u Novom Sadu, Kragujevcu i Banjaluci

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša/

U utorak je zvanično stigla vest iz Banjaluke da je Nikola Andrić jedan iz grupe fudbalera na koje se više ne računa u redovima Borca, a koliko sutra mogao bi da pronađe novi klub. Radnički iz Niša stupio je u pregovore sa iskusnim desnim bekom i, prema informacijama Mozzart Sporta, dve strane su dosta blizu dogovora.

Izabrane vesti

Ukoliko se to ostvari, Andrić će u četvrtom uzastopnom klubu sarađivati sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Zajedno su sa Vojvodinom, u sezoni 2019/20. osvojili Kup Srbije, upravo u finalu na Čairu, potom ga je temperamentni stručnjak pre godinu dana doveo u Kragujevac, u misiju očuvanja Radničkog u Superligi, onda su saradnju nastavili u Banjaluci, kraće nego što su se nadali, jer je Lalatović relativno brzo napustio klupu kluba iz Republike Srpske, a sada je i Andrić postao slobodan u izboru nove sredine.

Pozicija desnog beka u Radničkom upražnjena je nakon nedavnog odlaska Nikole Aksentijevića, mada ju je sa dosta uspeha, i jesenas, ali i proletos, pokrivao Kamerunac Bazil Jamkam. Tridesetogodišnji Andrić je, pre pomenutih selidbi, za dva kluba igrao dosta dugo u kontinuitetu, najpre za Podbrezovu iz Slovačke, a onda i za Mladost iz Lučana.

Podsetimo, Radnički je ove zime angažovao štopera Borisa Vargu i ofanzivnog veznog fudbalera Petra Mićina.




tagovi

Radnički NišMozzart Bet SuperligaZimski prelazni rok 2023Nenad LalatovićNikola Andrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara