Nenad Lalatović može zadovoljno da trlja ruke (@MN Press)
Nenad Lalatović može zadovoljno da trlja ruke (@MN Press)

Lalatović otkrio sve detalje bogatog ugovora: Dali su mi vilu sa bazenom, automobil i 1.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.06.21. | 22:22

"Imaćemo premije za svaku pobedu, još 100.000 dolara ako budemo u TOP 8, pola miliona za TOP 3...

Nenad Lalatović može zadovoljno da trlja ruke pošto je stavio paraf na ugovor sa saudijskim Al Batinom. Dugo je kontroverznom stručnjaku trebalo da se izbori za prvi i pravi inostrani angažman, ali pošto je mu je to ovog leta konačno pošlo za rukom, ozbiljna novčana satisfakcija dolazi kao logičan sled.

Govorio je Lalatović kako će biti teško odbiti uslove koje Saudijci planiraju da mu ponude, međutim malo ko je verovao da će baš u detalje govoriti o tome kako će i koliko biti plaćen na Bliskom istoku.

Izabrane vesti

I na ovaj način Nenad Lalatović je potvrdio da je jedinstvena pojava u srpskom fudbalu...

"Sjajno sam prihvaćen. Hteo me je prvi čovek kluba, bogati šeik - lično me tražio. Pratili su moj trenerski razvoj i dali mi odrešene ruke", kazao je doskorašnji trener niškog Radničkog za MONDO.

A onda i detalji:

"Dali su mi vilu sa bazenom, automobil i bogat ugovor. Na platu mene i mojih saradnika ukupno odlazi 1.000.000 dolara. Za svaku pobedu dobijamo 5.000 dolara, još 100.000 hiljada dolara ako završimo u prvih osam i čak 500.000 ako budemo u prva tri tima", nije Lalatović skrivao zadovoljstvo po potpisu ugovora.

"Srećan sam što sam napravio za deset godina u srpskom fudbalu, odlazim na spektakularan način. Nedostajaće mi srpski fudbal, ali vratiću se jednom", zaključio je Nenad Lalatović.



tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara