Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Lautaro traži pomoć Superagenta da ga odvede iz Intera

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.11.20. | 12:36

Osim ako mu masno ne pojačaju ugovor

Kada ne znate šta ćete, pozovite u pomoć Superagenta, on će posao odraditi za vas. Zvuči kao neka linija iz crtanog filma ili holivudske fantastike, a u stvari glavni junak priče je Lautaro Martinez.

Argentinski napadač želi da ode iz Intera. A, pošto sam ne ume da se izbori za to u klinču sa upravom kluba, pozvao je u pomoć Žorža Mendeša, najuticajnijeg i najjačeg fudbalskog menadžera na svetu, da mu on pomogne, piše Marka.

Izabrane vesti

Ostaje Martinez veran svojim agentima Betu Jakeu i Ronaldu Zarateu, sa kojima sarađuje još dok je bio klinac, ali zatražio je pomoć od Mendeša, kojem će se taj naredni posao svakako finansijski isplatiti. Lautaro želi da na leto, na kraju sezone, promeni sredinu, jer Inter ne može da mu poveća platu onoliko koliko on traži.

A, golgeter nerazura navodno traži da mu se godišnja zarada poveća više nego duplo. Lautaro sada zarađuje 2.500.000 evra po godini, u ugovoru koji traje do juna 2023. Dok je za novi ugovor zatražio više od 5.000.000 godišnje. Sad, da li Martinez zaista toliko želi da dobije od Intera ili mu je to samo taktika da klub kaže „ne“, pa da zatraži transfer nije toliko ni bitno, Argentinac je čvrsto rešen da potraži novu sredinu.

Barselona se letos, a i pre toga, pominjala kao klub koji je jako zainteresovan da dovede Lautara, pričalo se da je to želja Lionela Mesija, ali do realizacije posla nije došlo. Sada se govori da Pep Gvardiola vidi Argentinca kao naslednika Serhija Aguera u svetloplavom dresu.

Opcija, dakle, ne fali. Ostaje samo realizacija. 


tagovi

Brazilska Serija AZimski prelazni rok 2021Lautaro MartinezŽorž MendešInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara