Lazar Marković predvodi slobodne srpske igrače, čekaju se potpisi Pejčinovića, Rajkovića, Medojevića, Lekića...

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.09.19. | 10:36

Nekolicina ovdašnjih fudbalera još uvek nije rešila pitanje kluba u ovoj sezoni

Prelazni rok je završen, a ozbiljan broj srpskih igrača još uvek nije pronašao svoje mesto pod suncem. Tu pre svega mislimo na one koji iza sebe imaju zapažene karijere. Listu značajnijih igrača sa slobodnim papirima iz naše zemlje predvodi Lazar Marković, koji se poslednjeg dana prelaznog roka povezivao sa nekoliko klubova, ali na kraju nije parafirao.

Uz ime nekadašnjeg prvotimca Partizana, koji se letos rastao sa Fulamom u toku jučerašnjeg dana povezivali su se Krasnodar, Kasimpaša i Šahtjor iz Donjecka, a ovih dana, možda već danas, mogla bi da se otvori neka nova opcija.

Izabrane vesti

Nemanja Pejčinović je juče stigao na završne pregovore sa kiparskim Pafosom, ali zvanični paraf još uvek nije usledio. Sve bi uskoro trebalo da bude poznatije. Slobodan Rajković je bio strpljiv nakon rastanka sa Palermom, a juče se pojavila sjajna opcija i mogućnost potpisa za Sampdoriju. Dolazak u Đenovu bi predstavljao idealnu mogućnost za bivšeg iigrača Hamburgera, Čelsija, Tventea, PSV-a i OFK Beograda.

KRAJ PRELAZNOG ROKA

Slobodan Medojević je ovog leta bio slobodan u izboru nove sredine, nakon odlaska iz Darmštata. Pre nekoliko dana pojavila se opcija povratka u matičnu Vojvodinu. Ukoliko uskoro ne pronađe adekvatan tim u inostranstvu, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije bi mogao da završi na Karađorđu i predstavlja kapitalno pojačanje za ekipu Nenada Lalatovića.

Iskusni napadač Dejan Lekić još uvek nije pronašao novi tim, ali je proteklih dana pregovarao sa španskim niželigašima, pa bi njegova budućnost uskoro mogla da bude poznata. U potrazi za novim klubom, od rastanka sa Muskronom na kraju sezone, nalazi se i Nikola Gulan. Juče je ugovor sa kijevskim Dinamom raskinuo Aleksandar Pantić, kojeg su Ukrajinci pokušali da prodaju tokom prelaznog roka, a sada ima odrešene ruke da pronađe novi klub za sebe. Bez kluba je još uvek i nekadašnji desni bek Crvene zvezde i kapiten mlade reprezentacije Srbije Marko Petković. On se sa Spartakom iz Moskve rastao još u januaru ove godine, ali već osam meseci nije uspeo da pronađe novu adekvatnu sredinu za sebe.


Pogledajte i novu epizodu serije Ekipizza

 

 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara