KRAJ PRELAZNOG ROKA

Vreme čitanja: 26min | pon. 02.09.19. | 23:59

Ispratite dešavanja sa letnje pijace uživo na portalu MOZZART Sport

Poštovani čitaoci, to bi bilo sve od Aleksandra Gligorića i redakcije MOZZART Sporta poslednjeg dana prelaznog roka. Došli smo do kraja letnjih druženja posvećenih fudbalskoj pijaci. Bila su ovo zanimljiva dva i po meseca sa mnogo transfera, spekulacija, tračeva, informacija, nagađanja... Hvala vam na pažnji koja je sve veća u svakom novom prelaznom roku. Hvala na komentarima, sugestijama, kritikama, a oprostite na greškama i propustima. Sledeće druženje zakazujemo za početak januara, a do tada ostanite uz MOZZART Sport.


00.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA! U Španiji, Francuskoj, Holandiji, Belgiji... Odavno je završeno u Engleskoj, a danas i u Nemačkoj, Italiji, Turskoj... Ostaje još otvorena pijaca u Portugaliji, Rusiji i nekim manje bitnim zemljama. 

Izabrane vesti

23.57 - ZVANIČNO: Lord za kraj! Da smo birali ne bi izabrali čudniju vest za kraj prelaznog roka. Niklas Bendtner je novi napadač Kopenhagena! Opširnije OVDE

23.50 - ZVANIČNO: Evo još jednog transfera za kraj. Hese Rodrigez je prešao iz Pari Sen Žermena u Sporting Lisabon na pozajmicu do kraja sezone. 

23.47 - ZVANIČNO: Seltik je potpisao na četiri godine ugovor sa mladim Džeremijem Frimpongom iz Mančester Sitija, a na isti period je došao iz defanzivac Džeremi Tejlor iz Kilmarnoka. Finansijski detalji nisu poznati. 

23.46 - ZVANIČNO! Iznenađenje na kraju! Mesec dana pošto je potpisao za Atalantu, a u istom danu kada je raskinuo ugovor sa Atalantom, slovčaki štoper Martin Škrtel je potpisao jednogodišnji ugovor sa Bašakšehirom. 

23.40 - Bio je ovo zanimljiv dan i u Hrvatskoj gde su tri velika kluba doveli značajna pojačanja. Rijeka je iz Genta vratila člana šampionske generacije Franka Andrijaševića. Hajduk je doveo Peruanca Ivana Bulosa Gerera iz Deportivo Munisipala i vratio je Filipa Bradarić iz Kaljarija. Klub iz Splita je ukupno potoršio 3.000.000 evra ovog leta. A onda je Dinamo aktivirao bombu i opet sve zasenio. Modri su u poslednjim minutima prelaznog roka potvrdili transfer Sandra Kulenovića za 2.000.000 evra! Opširnije OVDE

23.33 - Kijevski DInamo i srpski defantivac Aleksandar Pantić su sporazumno raskinuli ugovor pa je nekadašnji fudbalr Crvene zvezde slobodan u izboru nove sredine. 

23.26 - ZVANIČNO: Srpski golman Aleksandar Jovanović je napustio Uesku i rešao na pozajmicu u danski Arhus. Prethodno mu je propao transfer u truski Ankaragudžu kojem je zabranjena registracija pojačanja. 

23.05 - Prelazni rok je završen u Turskoj. Galata i Fener su uglavnom odradili vse što su hteli. Čini se da je Bešiktaš gubitnik... Još manje od sat vremena do zatvaranja pijace u Francuskoj i Španiji. Kao i u manjim ligama poput holandske i belgijske gde se svakako ništa ne dešava. Čini nam se da je Ikardijev transfer vrhunac večeri i da nas ne očekuju neki posebno zanimljivi transferi do kraja večeri. Ali sačekaćemo i ispratiti. 

23.01 - ZVANIČNO: Mauro Ikardi je novi igrač Pari Sen Žermena! Opširnije o svim detaljima OVDE. A stigla je Vanda... 

22.55 - ZVANIČNO: Spski defanzivac Uroš Ćosić je napustio AEK i potpisao trogodišnji ugovor sa Univerzitateom iz Krajove. 

22.51 - ZVANIČNO: Španski golman Fabrisio iz Fulama je prešao u Majorku na jednogodišnju pozajmicu. 

22.47 - ZVANIČNO: Brazilski vezista Lukas Pjazon je prešao iz Čelsija na dvogodišnju pozajmicu u Rio Ave. 

22.41 - Skaj javlja da je Mauro Ikardi upravo potpisao ugovor za Pari Sen Žermen. Čekamo zvaničnu potvrdu... 

22.37 - Evo priče o transaferu dana u Italiji koji smo malopre najavili. Torino je napravio ubedljivo najskuplji transfer u istoriji kluba, tri minuta pre kraja prelaznog roka. Opširnije OVDE

22.33 - ZVANIČNO: Falkao je potpisao! Ludnica u Turskoj! Galatasaraj je pola sata pre kraja prelaznog roka potvrdio transfer popularnog Tigra i zaokružio sjajan prelazni rok sa gomilom zvučnih imena. O tome, ali i o detaljima Falkaovog transfera čitajte opširno OVDE

22.29 - ZVANIČNO: Mladi brazilski štoper Morato (18) je prešao iz Sao Paula u Benfiku koja je za 6.000.000 evra kupila 85 odsto prava na njegov ugovor i potpisala ga do 2024. godine. 

22.25 - Čeka se i potvrda Falkaovog transfera u Galatasaraj. Treba da usledi svaki čas... 

22.21 - Inter je potpisao dokumente o transferu Ikardija na vreme. Ugovor je deponovan u sedište Serije A. Čeka se potvrda iz Pariza. 

22.17 - ZVANIČNO: Stefano Okaka Čuka je prešao iz Votforda u Udineze. Odbio je Bešiktaš u poslednjim satima prelaznog roka. 

22.14 - ZVANIČNO: Uspela je i Verona u poslednjim minutim. Poljski napadač Marijuš Stepinski je došao iz gradskog rivala Kjeva za 5.500.000 evra i potpisao na pet godina. 

22.11 - ZVANIČNO: Strazbur je doveo bosanskog vezistu Sanjina Prcića iz Leganesa za 1.000.000 evra. 

22.08: ZVANIČNO: I Fiorentina je uspela da u finišu završi transfer Rašida Gezala iz Lestera. Opširnije o detaljima transfera OVDE

22.05 - ZVANIČNO: Mladi reprezentativac Italije, štoper Filipo Romanja je prešao iz Kaljarija u Sasuolo na pozajmicu do kraja sezone. 

22.03 - ZVANIČNO: Torino je uspeo! Simone Verdi je u poslednjim trenucima prelaznog roka potpisao za Torino. Uskoro opširnije... 

22.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA U ITALIJI! Čekamo uskoro da vidimo ko je stigao da završi posao, a ko nije... 

21.57 - ZVANIČNO: Velika noć u Renu! Za 20.000.000 evra je kao zamena za Sara kupljen Rafinja, a stigao je i kapiten Strazbura. Opširnije OVDE

21.53 -  ZVANIČNO: Mladi francuski veuzista Klaudio Gomeš (19) kojeg je Mančerster Siti prošlog leta doveo iz Pari Sen Žermena, prešao je na pozajmicu u PSV Ajndhoven. 

21.48 - ZVANIČNO: Kuma Babakar je prešao iz Sasuola u Leće. Pozajmica s pravom otkupa za ukupnu visinu transfera od 9.000.000 evra. 

21.45 - Rađa se nova sila belgijskog fudbala. Klub koji je obeležio kraj prelaznog roka u Belgiji  transferima Kevina Miralasa, Stivena Defura, Veslija Huda... Uz još neka poznata imena. Pročitajte priču o belgijskom hitu OVDE

21.42 - ZVANIČNO: Galatasaraj je potvrdio pozajmicu Marija Lemine iz Sautemptona. Transfer pijaca u Turskoj se završava sat pre ponoći, a Radamel Falkao još nije potvrđen. Čekamo...

21.38 - ZVANIČNO: Alesandro Matri je novi igrač Breše! Uskoro opširnije... 

21.35 - Pao je dogovor! Detalji nisu još poznati, ali Torino i Napoli koriste poslednje minute prelaznog roka u Italiji da završe papirologiju oko prelaska Simonea Vedija u tabor Bikova. Transfer bi svakako trebalo da je jači od 20.000.000 evra... 

21.30 - ZVANIČNO: Serija pojačanja u La Korunji. Deportivo je od madridskog Atletika pozajmio mladog napadača Viktora Moljeha i defanzivca Havija Montera, a od Valensije levog beka Salvu Ruiza

21.27 - ZVANIČNO: Talentovani brazilski napadač Fernando (20) je prešao iz Šahtjora u lisabonski Sporting na pozajmicu do kraja sezone. 

21.24 - ZVANIČNO: Nekadašnji maldi reprezentativac Srbije, Aleksandar Bjelica se vratio u Den Hag posle ne baš uspešnih epizoda u Ostendeu i Koroni. 

21.21 - ZVANIČNO: Brazilski ofanzivac Kenedi je prešao iz Čelsija u Hetafe na pozajmicu do kraja sezone. Opširnije OVDE

21.17 - ZVANIČNO: Napadač Abdulaj Diabi je prešao iz lisabonskog portinga u Bešiktaš na pozajmicu do kraja sezone. Čeka se zvanična potvrda da ga menja Hese Rodrigez koji je stigao iz Pariza na pozajmicu. 

21.14 - ZVANIČNO: Kopenhagenov desni bek Peter Ankersen je potpisao za Đenovu. Pretpostavlja se da je plaćen 2.000.000 evra. 

21.12 - Manje od sat vremena do kraja prelaznog roka u Italiji. Čekaju se Verdi u Torinu, Matri u Breši, Babakar u Sasuolu, Gezal u Fiorentini, neki vezista u Interu, štoper u Juventusu, možda i napadač u Milanu... 

21.11 - ZVANIČNO: Nekadašnji Paritzanov talenat i napadač Đorđe Jovanović je završio u trećoj ligi Španije. Opširnije OVDE

21.09 - ZVANIČNO: Desni bek/krilo Jakopo Sala je prešao iz Sampdorije u SPAL sa kojim je potpisao ugovor na tri godine. Finansijski detalji još nisu poznati. 

21.07 - ZVANIČNO: Krasnodar je za 3.000.000 evra kupio mladog ruskog defanzivca Jegora Sorokina iz Rubina. Potpisao je sa njim ugovor na pet godina i ostavio ga do kraja sezone u Kazanju na pozajmici. 

21.05 - Bešiktaš ipak nije siguran u pozitivan ishod pregovora za Stefana Okaku Čuku iz Votforda, pa je počeo pregovore sa Viteseom oko slovenačkog napadača Tima Matavža

21.02 - Najnovija vest o Inter Majamiju i Ezekijelu Palasiosu. Dejvid Bekam je ponudio 20.000.000 dolara za Argentinca, River Plejt je prihvatio, ali igrač je odbio jer želi da igra fudbal u Južnoj Americi ili Evropi. 

21.00 - Uskoro jedna jako, jako zanimljiva priča iz Belgije. 

20.57 - Ako pratite Seriju B, evo vam dve zanimljive vesti iz Kozence. Doveli su Zinedina Mašaša, kontroverznog francuskog talenta iz Napolija. Pozajmica je u pitanju. A stigao je i veteran Simeone Padoin koji je nekada nosio dres Juventusa, a u prošloj sezoni Kaljarija. 

20.54 - ZVANIČNO: Tjeri Korea je novi fudbaler Valensije! Portugalac je stigao kao veliko pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka. Opširnije OVDE

20.51 - Mauro Ikardi je odavno završio prelazni rok, ali još nema nikakve potvrde transfera u PSŽ. 

20.48 - U toku je sastanak Torinovog predsednika Urbana Kaira i agenta Donata Ornjonija koji zastupa Simonea Verdija. Pokušavaju da pronađu izlaz i da završe transfer ofanzivca napolija. 

20.44 - PROPALO! Ništa od transfera Remija Udena iz Remsa u Fiorentinu. Francuzi su odbili dve ponude Viole tokom dana jer nijedna nije dostizala traženih 10.000.000 evra. 

20.40 - ODBIJENO! Roma je poslednjeg dana prelaznog roka odbila ponude Galatasaraja i Fenerbahčea za Aleksandra Kolarova

20.37 - ZVANIČNO: Breša je iz Đenove dovela iskusnog univerzalca Romula koji može da igra u veznom redu, ali i kao desni bek. Brazilac koji je igrao za reprezentaciju Italije je došao na pozajmicu. 

20.34 - GOTOVO! Torino je iz mladog tima Juventusa doveo 19-godišnjeg srpskog napadača Luku Markovića. Ppozajmica s pravom otkupa. 

20.30 - ZVANIČNO: Ante Rebić je fudbaler Milana! Andre SIlva je fudbaler Ajntrahta! Opširnije OVDE

20.24 - PROPALO! PSŽ nije uspeo da dovede Matiju de Šilja jer je Juventus odbio da ga proda. Toma Menije i Leandro Paredes ostaju u Parizu iako je klub planirao da ih se reši. 

20.20 - GOTOVO! Portugalski levi bek i čak povremeni reprezentativac, Kevin Rodriges se seli iz Real Sosijedada u Leganes na pozajmicu do kraja sezone. 

20.17 - Nemački vezista Mark Štendera potpisuje za Hanover kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa Ajntrahtom iz Frankfurta. 

20.14 - BLIZU! Bešiktaš je na pragu velikog pojačanja. Iz Votforda na pozajmicu stiže italijanski napadač Stefano Okaka Čuka. S opcijom da ga Turci otkupe za 10.000.000 evra. Zarađivaće 2.500.000 evra po sezoni. 

20.08 - Inter Majami, novi američki MLS ligaš od sledeće sezone, radi na dovođenju supertalentovanog veziste Ezekijela Palasiosa iz River Plejta. Majamijev vlasnik Dejvid Bekam nudi 15.000.000 dolara za vezistu koji je zimus bio na pragu transfera u Real Madrid. 

20.05 - ZVANIČNO: Američki napadač srpskog porekla Andrija Novakovič je prešao iz Redinga u Frozinone sa kojim je potpisao ugovor do 2022. godine. 

20.02 - Urugvajski napadač Dijego Rolan je prešao iz Deportiva u meksički Huarez. 

19.57 - ZVANIČNO: Lion je za 550.000 evra kupio 18-godišnjeg štopera Sinalija Diomanda iz kluba Gidars iz Malija. Takođe, Lion bi mogao da kroz bonuse isplati dodatnih 2.000.000 evra Afrikancima. I obavezao se da im sleduje 30 odsto od narednog transfera Diomanda

19.52 - Posle dolaska Rafinje, Selta je odustala od Hesea Rodrigeza koji je pre nekoliko minuta doputovao u Lisabon na potpis ugovora sa Sportingom. Detalji nisu poznati...

19.47 - PROPALO! Iako su se Bordo i Torino dogovorili oko cene, napadač Fransoa Kamano je odbio da se preseli u redove italijanskog kluba. 

19.41 - ZVANIČNO: Henrik Mhitarjan je novi fudbaler Rome! Opšrinije OVDE

19.36 - ZVANIČNO: Sampdorija je dovela Emilijana Rigonija iz Zenita za 10.000.000 evra, a do kraja večeri se očekuje još nekoliko pojačanja. Opširnije OVDE

19.31 - ZVANIČNO: Nant je doveo zamenu za odlazećeg kapitena Ronžjea koji čeka transfer u Marselj. Kanarinci su na četiri godini potpisali ugovor sa mladim Ludovikom Blasom (21) iz Gengana. Platili su 6.500.000 evra fiksno obeštećenje uz opciju da transfer sa bonusima dogura do 8.000.000 evra. 

19.27 - GOTOVO! Navijači Lacija mogu da odahnu! Posle tri sezone u dresu Nebeskoplavih, očajni štoper Valas napušta Rim. Seli se u Bragu na pozajmicu s pravom otkupa. 

19.24 - Fiorentina je potvrdila transfer Bobija Dankana, a Rašid Gezal je na lekarskim pregledima. Polako se završava lud dan u Firenci o kojem ste mogli da čitate OVDE

19.23 - ZVANIČNO: Sautempton je potvrdio odlazak holandskog štopera Veslija Huda na pozajmicu u Antverpen do kraja sezone. 

19.17 - GOTOVO! Barselona je za 5.000.000 evra kupila 16-ogodišnjeg napadača Pedrija iz Las Palmasa. I ostavila ga na Kanarima do kraja sezone kao pozajmljenog igrača. 

19.12 - ZVANIČNO: Maksim Gonalon je novi igrač Granade! Španski klub je paltio Romi 1.700.000 evra za pozajmicu Francuza uz opciju da ga otkupi za 4.500.000 evra narednog leta. 

19.06 - ZVANIČNO: Jevhen Konopljanka je prešao u Šehtjor! Opširnije OVDE

19.00 - ZVANIČNO: Luis Gustavo je novi igrač Fenerbahčea! O detaljima transfera, obeštećenju i plati, opširnije OVDE

18.57 - GOTOVO! Mauro Ikardi je nprošao lekarske rpeglede u Parizu. Čekamo fotku s dresom... 

18.54 - ZVANIČNO: Nikola Kalinić je novi igrač Rome! O detaljima, opširnije OVDE.  

18.50 - ZVANIČNO: Još jedna vest iz Nemačke. Povremeni italijanski reprezentativac Vinćenco Grifo se vratio iz Hofenhajma u Frajburg koji ga je za 7.000.000 evra otkupio posle pozajmice. 

18.47 - Sve o detaljima prelaska Patrika Šika u Lajpcig. Koliko Nemci plaćaju za pozajmicu, koliko za bonuse a koliko za otkup ugovora, čitajte OVDE

18.44 - Ajntraht Frankfurt je raskinuo ugovor sa vezistom Markom Štenderom, nekada jednim od najvećih talenata nemačkog fudbala. 

18.41 - ZVANIČNO: Vjačeslav Karavajev je prešao iz Vitesea u Zenita za 8.000.000 evra i procente od dalje prodaje. O tome ste mogli da čitate opširnije OVDE

18.35 - ZVANIČNO: Rafinja je novi igrač Selte! Vratio se u Vigo gde je već jedno sezonu igrao kao pozajmljen igrač Barse. I gde mu je igrao slavni otac Mazinjo. Opširnije OVDE

18.32 - Iako se mnogo klubova pominjalo ovog leta u kontekstu inetersa za Marijana Dijaza, napadač ostaje u Real Madridu. 

18.27 - Kao što i najavismo - ludnica u Firenci! Četiri ofanzivca danas će do kraja večeri postati pojačanja Fiorentine. A možda dođe još koji... Opširnije OVDE

18.24 - PROPALO! Ništa od prelaska Nabila Bentaleba iz Šalkea u Verder. Alžirski vezista je morao da operiše koleno i to je značilo da nema ništa od selidbe u Bremen, posle čega se Verder okrenuo Bentankuru

18.21 - ZVANIČNO: Roma je potvrdila transfer Patrika Šika u Lajpcig! Uskoro opširnije o detaljima....

18.17 - ZVANIČNO: Real Sosijedad je za 6.000.000 evra kupio 17-godišnjeg španskog vezistu Roberta Navara iz Monaka. Mladi Španac je prošlog leta došao u Monako iz Barselone, ali nije uspeo da se nametne. 

18.13 - ZVANIČNO: Ajaks je potvrdio da je pozajmio argentinskog štopera Lisandra Magaljana u Alaves. Bivši defanzivac Boke se nije baš dobro uklopio u Amsterdamu. 

18.08 - ZVANIČNO: Alfons Areola je novi golman Real Madrida! Opširnije OVDE

18.07 - ZVANIČNO: Kejlor Navas je novi igrač Pari Sen Žermena! Opširnije OVDE

18.04 - Ludnica u Firenci! Čeka se gomila pojačanja, na putu je i Rašid Gezal iz Lestera. Uskoro opširnije... 

18.00 - KRAJ U NEMAČKOJ! Čekamo da vidimo šta je prošlo od transfera. Najviše nas zanimaju potvrde transfera Andrea Silve u Ajntraht i Patrika Šika u Lajpcig. 

17.59 - ZVANIČNO: Fajenord je doveo najskuplje pojačanje u klupskoj istoriji! Iz Argentine je stigao Markus Senesi i srušio je rekord Danka Lazovića. Opširnije OVDE

17.58 - ZVANIČNO: Asmir Begović je prešao iz Bornmuta u azerbejdžanski Karabag na pozajmicu do kraja godine. 

17.55 - Marselj i Nant su dogovorili obeštećenja oko Valentana Ronžjea, ali još nema dogovora oko procenta od sledećeg transfera. Nant hoće više od onoga što nudi Marselj. 

17.51 - Torino je ipak spremio bombu! Simone Verdi iz Napolija kojeg su jurili celo leto, uputio se malopre prema Milanu gde ga čekaju čelnici Torina. Spekuliše mda je Toro pristao da plati 25.000.000 evra za ofanzivca Napolija. 

17.48 - Mauro Ikardi je počeo lekarske preglede u Pari Sen Žermenu. Trebalo bi da uskoro dobijemo i zvaničnu potvrdu najznačajnijeg transfera poslednjeg dana prelaznog roka. 

17.46 - ZVANIČNO: Verder je doveo Leonarda Bitenkura iz Hofenhajma na pozajmicu s obaveznim otkupom ugovora narednog leta za 7.000.000 evra. 

17.45 - ZVANIČNO: Alžirac Hišem Budai je novi igrač Nice! Francuski klub je za 4.000.000 evra 19-godišnjeg vezistu od alžirskog kluba Paradua. To je najveća prodaja u istoriji alžirskog fudbala... 

17.39 - PROŠLO! Andre Silva je uspeo da prođe lekarske preglede u Frankfurtu i sada se samo čeka zvanična potvrda njegovog i Rebićevog transfera. 

17.35 - ZVANIČNO: Mladi turski vezista Berkaj Ozčan je prešao iz Hamburgera u Bašakšehir na pozajmicu s pravom otkupa za 4.000.000 evra. 

17.30 - ZVANIČNO: Srpsko krilo Saša Jovanović je novi član Deportiva iz La Korunje! Opširnije OVDE

17.25 - GOTOVO! Leće je dogovorio transfer Kume Babakara iz Sasuola. 

17.21 - ZVANIČNO: CSKA je doveo iz Vasko da Game mladog vezistu Lukasa Santosa na pozajmicu do kraja godine. 

17.16 - ZVANIČNO: Austrijski napadač Martin Harnik je prešao iz Verdera u Hamburger na pozajmicu s klauzulom da ga Hamburger otkupi ako uđe u Bundesligu. Do tada će oba kluba plaćati po 1.000.000 evra za Harnikovu platu. 

17.12 - ZVANIČNO: Fulamovo krilo Flojd Ajite je prešao iz Fulama u Genčerbirligi sa kojim je potpisao ugovor na dve godine. 

17.10 - Još čekamo zvaničnu potvrdu Šikovog transfer u Lajpcig. A ostalo je manje od sat vremena do zatvaranja pijace u Nemačkoj. 

17.04 - ZVANIČNO: Pedro je novi igrač Fiorentine! Uskoro opširnije...

17.00 - PROBLEMI! Andre Silva se muči da prođe lekarske preglede u Ajntrahtu. Opet je isti problem u pitanju kao u Monaku - povreda Ahilove tetive. Do kraja prelaznog roka u Nemačkoj je još sat vremena... 

16.56 - GOTOVO! Tjeri Korea je će uskoro potpisati ugovor sa Valensijeom. Slepi miševi će za Portugalca platiti 12.000.000 evra. Opširnije OVDE

16.52 - Mauro Ikardi i Vanda Nara su sleteli u Pariz i odmah se uputili ka sedištu Pari Sen Žermena. 

16.48 - Miši Batšuaji je demantovao glasine da bi mogao da pređe iz Čelsija u Anderleht na pozajmicu. 

16.43 - ZVANIČNO: Bazel je odrešio kesu i platio 6.500.000 evra za 19-godišnjeg brazilskog vezistu Erika Ramiresa iz Baije. Ovo je ubedljivo najveće pojačanje švajcarskog kluba ovog leta. Do sada su za pojačanja izdvojili samo 1.000.000 evra.

16.39 - GOTOVO! Leonardo Bitenkur ide iz Hofenhajma u Verder.  

16.35 - Na sajtu španske La Lige, Alfons Areola je već potvrđen kao golman Real Madrida i piše da je u pitanju pozajmicu. Čekamo samo zvanične potvrde njegovog i Navasovog transfera... 

16.31 - ZVANIČNO: Krilni napadač Marijus Volf je prešao iz Borusije Dortmund u Hertu na pozajmicu do kraja sezone. 

16.26 - ZVANIČNO: Mladi severnokorejski napadač Hvang Son Han je prešao iz Kaljarija u Juventus za 5.000.000 evra. Odavno je Juve bacio oko na ovog fudbalera i sada je završio posao...  Opširnije OVDE

16.21 - GOTOVO: Inter i Danilo Dambozio su dogovorili produžetak saradnje do 2022. godine. Defanzivac se nametnuo Konteu ovog leta. 

16.18 - Nakon propalog transfera u CSKA, Evertonovo krilo Janik Bolasi pregovora o odlasku na pozajmicu u Anderleht. Već je igrao kod njih prošle polusezone kao pozajmljen igrač. 

16.13 - Nove vesti oko Hesea Rodrigeza. Portugalski mediji javljaju da je bliži prelasku u Sporting iz Lisabona nego u Seltu koja od sinoć pregovara sa Pari Sen Žermenom. 

16.09 - Hrvatski golman Lovre Kalinić će u narednim satima napustiti Aston Vilu, ali se još ne zna u koji klub ide. 

16.05 - ZVANIČNO: I 13. pojačanje ovog leta je potpisala Sevilja. Na pozajmicu iz Đirone je došao marokanski golman Bono

16.01 - ZVANIČNO: Simon Kjer je novi igrač Atalante! Opširnije OVDE

15.55 - ZVANIĆNO: Levi bek Abdul Rahman Baba je produžio ugovor sa Čelsijem na još jednu sezonu i odmah je prosleđen na pozajmicu u Majorku. Prošlu polusezonu je proveo na pozajmici u Remsu, a Čelsi ga je doveo pre četiri godine iz Ausgburga za 20.000.000 evra. 

15.52 - ZVANIČNO: Posle propalog tranbsfera u Lacio, Strahinja Pavlović je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Partizanom! Opširnije OVDE

15.45 - BOMBA! Fiorentina pokušava da realizuje još jedan jako zanimljiv transfer. Viola je ponudila Breši čak 25.000.000 evra za talentovanog plejmejkera Sandra Tonalija kojeg na Apeninima porede Andreom Pirlom

15.40 - Poslednje vesti glase da je Selta uspela da postigne dogovor sa Barselonom oko pozajmice Rafinje

15.35 - ZVANIČNO: Neunih mesec dana posle potpisa za Atalantu, Martin Škrtel je danas raskinuo ugovor sa klubom iz Bergama. Ko će ga znati šta je u pitanju... 

15.31 - Pored Dankana, Udena i Pedra čiji potpisi se očekuju u toku dana, Fiorentina i dalje ne odustaje od trnsfer bombe u vidu Rodriga De Pola. Ali, Udineze i dalje traži visokih 30.000.000 evra za Argentinca. 

15.26 - Nica je počela pregovore sa Bordoom o povratku iskusnog štopera Pola Baisa koji je za njih već igrao od 2015. do 2017. godine. 

15.23 - BLIZU! Srpski štoper Uroš Ćosić je ovog leta precrtan u AEK-u i na kraju napušta klub. Grčki mediji javljaju da je Ćosić u avionu za Rumuniju gde treba da potpiše za Univerzitateu iz Krajove. Detalji transfera nisu poznati... 

15.18 - Posle dolaska Kirikeša u Sasuolo, teško je očekivati da Napoli proda i Lorenca Tonelija. Ali Breša se nada pozajmici štopera Napolitanaca. Pokušava da ih ubedi... 

15.13 - ZVANIČNO: Jedan od najčudnijih transfera leta. Almerija je šokirala Španiju i Engelsku dovođenjem jednog od najvećih talenata ostrvskog fudbala za klupski rekord. I pride iskoristila priliku da provocira Mančester Junajted. Opširnije OVDE

15.09 - GOTOVO! Poznati su i detalji Mhitarjanove pozajmice u Romu. Italijani su samo za pozajmicu Jermena platili 3.000.000 evra. I nemaju pravo otkupa ugovora. 

15.05 - GOTOVO! Partizan je prodao Ognjena Ožegovića u Darmštad, javlja Telegraf

15.02 - Sampdorija je primila sedam golova u prva dva kola, traže se pojačanja u odbrani, a jedna od ideja je i srpski štoper Slobodan Rajković koji je slobodan igrač. 

14.58 - ZVANIČNO: Manuel Fernandeš je novi igrač Krasnodara! Došao je kao slobodan igrač i potpisao na godinu dana. Odlično i iskusno pojačanje za Bikove. Samo da se ne povredi... 

14.54 - GOTOVO! Bobi Dankan je prošao lekarske preglede u Fiorentini! Čeka se zvanična potvrda transfera. 

14.49 - Srpski defanzivac Bogdan Planić bi mogao da napusti FCSB. Gazda kluba Điđi Bekali je saopštio da će prodati Planića ako mu neko ponudi 1.000.000 evra. Srbin ima još godinu dana ugovora sa Rumunima. 

14.45 - ZVANIČNO: Naćo Monreal je predstavljen kao novo pojačanje Real Sosijedada. Španci su platili smešno obeštećenje za dugogodišnjeg defanzivca Arsenala. Opširnije OVDE

14.41 - GOTOVO! Bosanski golman Asmir Begović je napustio Bornmut i nalazi se u avionu za Azerbejdžan. Begović odlazi na pozajmicu do januara u redove tamošnjeg šampiona Karabaga. Bez opcije kupovine. 

14.36 - PREOKRET! Liverpulovo krilo Rajan Kent ipak ne ide u Briž! Glazgov Rendžersi su u poslednjem momentu rešili da povećaju ponudu na 8.000.000 evra i da dovedu talentovanog Engleza koji je kod njih već igrao na pozajmici. 

14.32 - Pošto mu je propao transfer u PSŽ, portugalski bek Rafael Gereiro će produžiti ugovor sa Borusijom iz dortmunda do 2021. godine. 

14.28 - Lazar Marković je preko menadžera ponuđen Šahtjoru iz Donjecka. Ukrajinski klub za sada bez odgovora...  

14.23 - Mladi bek Tjeri Korea je doputovao u Valensiju. Uskoro potpis ugovora... 

14.19 - GOTOVO! Vilfrid Boni se nalazi na lekarskim pregledima u Brajtonu. Ako ih prođe, potpisaće ugovor na godinu dana. Dolazi kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Svonsijem. 

14.15 - Imamo na pomolu transfer sapunicu. Nantov kapiten Valentan Ronžje se svojevoljno zaputio u Marselj na lekarske preglede u očekivanju transfera u Olimpik. Ali, njegov klub Nant još nije prihvatio ponudu Marselja. Nant traži 20.000.000 evra za zadnjeg veznog, Marselj nudi 15.000.000 sa uključenim bonusima. Ronžje ne želi da se vraća u Nant... 

14.11 - GOTOVO! Čelsijevo krilo Kenedi se nalazi na lekarskim pregledima u Hetafeu. 

14.06 - Internetom već kruže slike Kejlora Navasa sa dresom Pari Sen Žermena. Čeka se samo zvanična potvrda francuskog kluba koji se sprema i za doček Maura Ikardija

14.04 - ODBIJENO: Ren je odbio dve ponude Zenita za iskusnog vezistu Klemona Grenijea. Igrač nije na prodaju. 

14.01 - BLIZU! AZ Alkmar je prihvatio ponudu Torina za najboljeg igrča! Ovo su dobre vesti za Partizan. Opširnije OVDE

13.56 - BOMBA! Ali nije eksplodirala... Verovali ili ne, moskovska Lokomotiva je danas odbila čak 50.000.000 ebra za braću Mirančuk! Opširnije OVDE

13.52 - ODBIJENO! Ništa od dolaska Tajsona u Milan. Ponuda Rosonera od 20.000.00 evra je odbijena. Šahtjor više ne želi da razgovara o prodaji Brazilca. Tajson neće biti srećan jer je insistirao na transferu... 

13.49 - ZVANIČNO: Sampdorija je dovela rezervnog golmana koji će povremeno menjati Audera. Iz Kjeva je na pozajmicu s pravom otkupa došao Andrea Sekulin

13.45 - Monako pokušava u posledniim satima prelaznog roka da dovede desnog beka Kevina Malkija iz Napolija. On je prošlog leta stigao u Napulj iz Lila kao veliko pojačanje, ali je razočarao. Dolaskom Di Lorenca i ostankom Hisaja, sada je te treći izbor Anćelotija na desnom boku i moguće je da će ga klub pustiti u Kneževinu. 

13.41 - Ni Nant, ni Strazbur koji su ga zvali prethodnih dana, Portov napadač Madžid Voris se seli u Španiju. Rerezentativac Gane odlazi na pozajmicu u Alaves. 

13.38 - Verona žurno traži napadača, mete su Kuma Babakar iz Sasuola i Marijuš Stepinski iz gradskog rivala Kjeva. 

13.35 - ZVANIČNO: Rafal pojačanja u Brižu! Stiglo je nekadašnje kolumbijsko čudo od deteta, gol-mašina iz Galate, a čeka se i Liverpulovo krilo. Opširnije OVDE

13.31 - Šuška se da bi Lazar Marković mogao da potpiše za tursku Kasimpašu. 

13.29 - ODBIJENO: Katarski Al Duhail je odbio Juventusovu ponudu da im pozajmi Medija Benatiju. Juventus u sve većem problemu da nađe zamenu za Kjelinija

13.28 - GOTOVO: Mladi napadač Vilfrid Kanga je prešao iz Anžea u Monako i odmah će biti prosleđen na pozajmicu u filijalu Serkl Briž.  

13.25 - Sampdorija i SPAL pregovaraju o trampi. Klub iz Đenove hoće napadača Alberta Paloskija, dok bi SPAL uzeo beka Jakopa Salu

13.22 - Nije samo Hese Rodrigez. Selta pokušava da dovede i Rafinju iz Barselone u finišu prelaznog roka. 

13.17 - Đenova će do kraja večeri pokušati da završi transfer Kopenhagenovog desnog beka Petera Ankersena. Cena je oko 3.000.000 evra. 

13.14 - ZVANIČNO: Iskusni napadač Sejdu Dumbija je potpisao jednogodišnji ugovor sa švajcarskim Sionom. Došao je kao slobodan igrač. Ovog leta se pominjao i kao moguće pojačanje Partizana. 

13.10 - PROPALO: Ništa od trampe Barselona i Juventusa u kojoj bi Rakitić pojačao Bjankonere, a Bernardeski otišao u suportnom smeru. Dva kluba nisu mogla da se dogovore oko vrednost iigrač jer je Juve tražio mnogo novca uz Rakitića.  

13.06 - BOMBA! Dobro, nija baš globalna bomba, ali jeste za špansku Segundu. Drugoligaš Almerija je dogovorila transfer 18-godišnjeg engleskog napadača Arvina Apije iz Notingem Forseta. Almerija je paltila 9.000.000 evra za njegov dolazak! Igrač je već prošao lekarske preglede. Ovog leta se pominjao i kao želja brojnih premijerligaša. 

13.02 - ZVANIČNO: Čičarito Ernandez je predstavljen kao 12. pojačanje Sevilje ovog leta. O detaljima transfera, opširnije OVDE

12.57 - Argentinsko krilo Emilijano Rigoni je doputovao u Đenovu na potpis ugovora sa Sampdorijom. Dolazi na pozajmicu iz Zenita. 

12.50 - Mauro Ikardi i Vanda Nara se upravo spremaju da privatnim avionom polete za Pariz. Italijanski mediji javljaju da je Ikardi već potpisao produžetak ugovora sa Interom. 

12.43 - ZVANIČNO: Sautemptonov vezista Mario Lemina je prešao u Galatasaraj na pozajmicu do kraja sezone. 

12.35 - Nekadašnji nemački reprezerntativac Denis Aogo je slobodan igrač. Ajaks je demantovao da je zainetersovan za njega, a najverovatnija destinacija je Hanover koji je zainetersovan. 

12.31 - Pitali ste u komentarima i za Crvenu zvezdu i Partizan. Nema ništa od pojačanja, prelazni rok u Srbiji je završen pre dva dana. Jedina moguća opcija je da dovedu nekog slobodnog igrača. Ali zbog limita stranaca, to je nerealan scenario...

12.27 - Milan je uputio i zvaničnu ponudu od 20.000.000 evra za Tajsona iz Šahtjora. Ukrajinci su na potezu. Igrač želi na San Siro. 

12.22 - ZVANIČNO: Rumunski štoper Vlad Kirikeš je prešao iz Napolija u Sasuolo na pozajmicu do kraja sezone sa obaveznim otkupom ugovor. Sasuolo će do narednog leta biti u obavezi da Napolitancima isplati 10.000.000 evra za Kirikeša. Uz eventualne bonuse.

12.17 - Neko je u komentarima pitao za Lazara Markovića. Pojavile su se neke informacije na ne baš pouzdanim italijanskim sajtovima da ga navodno traži Krasnodar. Iskreno, ne verujemo u to... Ali, mnogo realnija opcija bi mogao da bude povratak u Tursku gde je ranije igrao za Fenerbahče. 

12.14 - GOTOVO: Abdulaj Dijabi je doputovao u Istanbul kako bi realizovao pozajmicu iz lisabonskog Sporitnga u Bešiktaš. 

12.10 - Gledaćemo da pokreijemo i ostale lige. Makar što se tiče najvažnijih vesti. Evo fleša iz Holandije. Vjačeslav Karavajev je na pragu transfera iz Vitesea u Zenit za 8.000.000 evra i procenta. Utreht je pozajmio defanzivca Erika Bergstorma u Bazel. Venlo je raskinuo ugovor sa Tinom Sušićem i pokušava da dovede Džona Jebou iz Volfzburga na pozajmicu do kraja sezone. Alen Halilović bi do kraja dana trebalo da stigne iz Standarda u Herenven.  

12.06 - PREOKRET! Toma Menije je u ovom trenutku najbliži prelasku u Valensiju! Uskoro bi trebalo da bude poznato više detalja. 

12.02 - ODBIJENO: Roma je zatražila Fila Fodena od Mančester Sitija na pozajmicu, ali ih je Gvardiola glatko odbio. 

11.58 - Do 18.00 časova se očekuje i realizacija pozajmice Marijusa Volfa iz Borusije Dortmund u Hertu. 

11.54 - GOTOVO! Krilni napadač Hason Remeseiro odlazi iz Valensije u Hetafe na pozajmicu. On je ovog leta došao u Valensiju kao slobodan igrač iz Levantea, ali nije se nametnuo. 

11.50 - Ništa od transfera u Španiju gde su ga želeli Granada, Real Sosijedad i Majorka. Romin bek Davide Santon će najverovatnije nastaviti karijeru u SPAL-u. 

11.46 - Hetafe je počeo pregovore sa Čelsijem o dovođenju brazilskog krila Kenedija koji je prethodnih godinu i po dana proveo na pozajmici u Njukaslu. 

11.42 - PROPALO! Ništa od dolaska Džordana Ajba iz Bornmuta u Seltika na pozajmicu. Kelti su se odlučili za Mohameda Eljunusija iz Sautemptona. 

11.38 - ZVANIČNO: Venecuelanski napadač Adalberto Penjaranda je pešao iz Votforda u Eupen. Prethodne tri godine je proveo na pozajmicama u Granadi, Udinezeu i Malagi.  

11.35 - Atalanta i Sampdorija u trci za zanimljivo pojačanje. U pitanje je Bragin vezista Trinkao kojeg smatraju jednim od najtalentovanijih evropskih igrača u svom godištu. Ranije ga je hteo i Juventus. 

11.30 -Valensija je počela pregovore sa lisabonskim Sportingom oko desnog beka Tjerija Koree. Klub sa Mestalje je poslednjih dana panično jurio desnog beka posle povrede Pićinija. Prva meta je bio Hisaj ali nije došlo do dogovora sa Napolijem. Korea je izabran kao konačno rešenje. Uskoro bi trebalo da budu poznati i detalji pregovora i transfera. 

11.26 - Biće lud dan i u Firenci. Očekuju se potpisi Udana, Pedra i Dankana. Pedro je tu najveće pojačanje i njegov transfer će koštati oko 14.000.000 evra. Brazilac je juče doputovao u Firencu, trenutno je na lekarskim .

11.22 - Problemi za Juve... Brtanski Skaj javlja da nema ništa ni od dolazaka Lovrena ili Mustafija. Benatija ostaje jedina realna opcija. 

11.18 - GOTOVO! Kejlor Navas se trenutno nalazi u prostorijama Pari Sen Žermena gde uskoro treba da potpiše ugovor. 

11.13 - ZVANIČNO: Mateo Darmijan je novi igrač Parme. Italijanski defanzivac je stigao iz Mančester Junajteda za 1.500.000 evra i potpisao ugovor na četiri godine. 

11.08 - ZVANIČNO: Džonatan Vijera se vratio u Las Palmas! Miljenik navijača će opet nositi dres Kanarinaca pošto se vratio na pozajmicu iz kineskog Pekinga. U Kinu je otišao pre godinu i po dana za velike pare, potpisao bogat ugovor na četiri godine. Ali, dosadilo mu je i Kinezi su morali da ga puste nazad. 

11.03 - Galatasaraj je potvrdio da pregovara o prodaji Mbajea Dijanja u Briž. Interesantno je da se dva kluba nalaze u istoj grupi Lige šampiona. Dijanj je zimus stigao iz Kasimpaše u Galatu kao veliko pojačanje za 10.000.000 evra i dao 11 golova na 17 mečeva. 

11.00 - Mhitarjan je doputovao u Rim. Opširnije OVDE

10.58 - GOTOVO! Nemanja Pejčinović ide u Pafos. Opširnije OVDE

10.55 - Galatasaraj bi do kraja dana trebalo da potvrdi transfer Marija Lemine iz Sautemptona. 

10.52 - GOTOVO! Inter i PSŽ su dogovorili transfer Maura Ikardija! Nerazuri su se osigurali da Ikardi ni narednog leta ne može da pređe u Juventus, niti da ih ucenjuje u pregovorima. Opširnije OVDE

10.48 - VAŽNO: Da vas podsetimo i na stanicu u ostalim jačim ligama. Prelazni rok u Turskoj se zavšrava u 23.00, u Holandiji i Belgiji u ponoć, u Škotskoj sat vremena posle ponoći. U Portugaliji traje još dvadesetak dana. 

10.46 - PROPALO! Ništa od dolaska Džeroma Boatenga u Juventus. Nemac nije uspeo da se dogovori oko finansijskih uslova sa Bjankonerima. Ostaju im Mustafi, Lovren, Benatija... 

10.42 - GOTOVO: Holandski defanzivac Žairo Ridevald se seli iz Kristal Palasa u Paderborn na pozajmicu do kraja sezone. Holanđanin je nekada mnogo obećavao... 

10.39 - Slavoljub Srnić ostaje u Las Palmasu iako trener ne računa na njega, pišu lokalni mediji. 

10.36 - Evo i opširnije priče o Milanu i Tajsonu. Brazilac insistira na transferu i pritiska Šahtjor da ga pusti na San Siro. Opširnije OVDE

10.30 - Ren je poslao ponudu tešku između 15.000.000 i 20.000.000 evra za Lionovog napadača Maksvela Kornea

10.23 - BLIZU! Razvija se priča oko Ikardijevog transfera. Izgleda da je Argentinac pristao na uslove Intera i da će preći na pozajmicu u Pariz. Uskoro opširnije... 

10.18 - Ante Rebić se trenutno nalazi na lekarskim pregledima u Milanu. Uskoro opširnije... 

10.13 - Biće ovo lud dan i u splitskom Hajduku! Na Poljudu se spremaju tri transfer bombe. Opširnije o tome u tekstu naših kolega sa Germanijaka, OVDE

10.08 - Na transfer čeka i Hese Rodrigez. PSŽ ne računa na Španca koji se vratio sa pozajmice iz Betisa i koji ima ugovor dso 2021. godine. Selta je zainteresovana za Hesea, ali PSŽ ne želi pozajmicu već definitivan transfer. Da ga se konačno reše za sva vremena... 

10.02 - Flamengo je ovog leta izvisio za Marija Balotelija, ali sada želi novo zvučno italijansko ime. U pitanju je Klaudio Markizio koji je slobodan igrač posle raskida ugovora sa Zenitom. Flamengo ga zove u Brazil. 

09.57 - GOTOVO: Patrik Šik je stigao u Lajpcig, Nikola Kalinić je doputovao u Rim. Čekaju se zvanične potvrde transfera. 

09.53 - Juventus danas pregovara na više strana. Moguća je trampa sa Barselonom koja bi uključila Emrea Džana ili Federika Bernardeskija u zamenu za Ivana Rakitića. Traži se i štoper umesto Kjelinija,  opcije su Mustafi, Boateng, Todibo, Benatija, Lovren... 

09.46 - Ovo je samo nepouzdana glasina i trač. ESPN i neki ostrvski tabloidi javljaju da bi Bruno Fernandeš do kraja dana mogao da potpiše za Real Madrid. U španskim medijima koji su daleko kompetentniji, ni reči o ovome. 

09.43: VAŽNO: Da vas podsetimo i kako ide satnica danas. Prelazni rok u Nemačkoj se zatvara u 18.00 časova, u Italiji u 22.00, a u Španiji i Francuskoj u ponoć. 

09.40 - GOTOVO: Simon Kjer će danas potpisati ugovor sa Atalantom, javljaju lokalni mediji. Štoper Fenera je imao ponudu i da se vrati u Sevilju. 

09.36 - Pari Sen Žermen baš želi Matiju de Šilja iz Juventusa. I spreman je čak da Juvenutu ponudi Tomu Menijea u zamenu. Nije nam jasno zašto bi menjali Belgijanca za igrača kakav je De Šiljo... 

09.32 - Marselj će ipak pokušati poslednjeg dana. Meta je Rafinja iz Barselone kojem su propale sve druge opcije. 

09.28 - BLIZU: Fiorentina je na pragu dovođenja engelskog napadača Bobija Dankana iz Liverpula za nešto više od 2.000.000 evra. Talentovani 18-godišnjak već duže vrerme pokušava da napusti klub u kojem je dubok trag ostavio njegov rođak Stiven Džerard

09.25BOMBA!: Mhitarjan stiže danas na lekarske preglede u Romu! Pozajmica sa pravom iz Arsenala, nema još detalja, ali svi kažu da oko 11 sati sleće u Rim.

09.20 - ZVANIČNO: I evo prvog velikog transfera poslednjeg dana prelaznog roka: Fernando Ljorente u Napoliju! Uskoro opširnije...

09.18Asijer Riesgo, nekadašnji golman Eibara, ide u Đironu, javlja Radio Katalunja. To je sigurno tačno.

09.16Rafinja je izabrao Ren, Fjorentina će uzeti Remija Udena, 22-godišnje krilo Remsa. Igraču se nudi ugovor na četiri godine, Remsu obeštećenje od 10.000.000 evra.

09.11 Nikola Kalinić je sleteo na lekarske preglede u Romu. Pozajmica sa pravom otkupa za 10.000.000 evra koliko bi Atletiko mogao da zaradi na hrvatskom golgeteru

09.10Pedro je stigao u Italiju na lekarske preglede uoči transfer u Fjorentinu, koja će Fluminenseu platiti oko 14.000.000 evra na ime obeštećenja i pride mu uručiti 20 odsto od naredne prodaje napadača rođenog 1997. godine.

09.06 – Vest koja bi morala da zanima komšije. Šahtjor, Dinamov protivnik u grupi Lige šampiona, traži pojačanje za napad i krenuo je na Šalkeovog Jevgena Konopljanku. Njegov dolazak bi mogao da znači i odlazak Tajsona u Milan.

09.04 – Krećemo sa “čizme”, Mauro Ikardi bi ipak mogao da napusti Inter. Pari Sen Žermen se uključio u trku, opširnije OVDE.

Poštovani posetioci portala MOZZART Sport, dobro nam došli na još jedno celodnevno druženje tokom kojeg ćemo pratiti dešavanja na fudbalskoj pijaci. Poslednje ovog leta, jer danas se završava prelazni rok u većini evropskih liga što znači da očekujemo puno poslova u Italiji, Španiji, Nemačkoj, Francuskoj… Biće uzbudljivo. Sa vama od jutra Dejan Stanković, uskoro će da dođe i Aleksandar Gligorić, pa da “guli” do ponoći. Pre nego što krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara