Komentari na vest

Lazetić ne pada u euforiju zbog drugog mesta: Tabela me ne zanima, niti se zanosimo

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tsc ce biti nadam se drugi gospodin Zarko Lazetic ih je dobro spremio.
D

Delije 1989

pre oko 1 godinu

Ovaj ce kukati ako bude drugi na kraju kao Sasa Ilic kad je otkinuo 2 boda Partizanu sa Cukarickim.
p

ppapa

pre oko 1 godinu

Ma ljudi TSC za 2 godine prosecan klub, kad madjari budu videli sta se radi u srpskom fudbalu dovidjentos
g

gost 887

pre oko 1 godinu

da naravno,neznas nista o klubu.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Tabela nije problem , resicemo kasnije sa Vazurom....Jadni su mi ovi bivsi treneri Partizana a i Zvezde...Setim se Stolice koji je prodao utakmicu na poluvremenu sa Vozdovcem i onda se pravio lud, posto mu je tompus obecao fotelju..>Na kraju je dobio fotelju i onda ga spichila karma..>Tako ce i ovaj proci- brate, valjda se bavis ovim poslom zbog sebe ?
М

М21

pre oko 1 godinu

Није ми јасно само, шта теби смета у овом његовом интервјуу, човек ме рекао да тренутно не може да гледа у табели и да каже ууу 2. смо, супер, ај сад наредних 10 кола ништа да не играмо, јер смо у 27. колу на 2. позицији ... Табела на крају првенства је битна, а до тада има још 10 кола, 30 бодова и 30 шанси да се табела мења у овом случају за 2. позицију ...
G

Gost200

pre oko 1 godinu

Tvoj komentar aludira da TSC neće biti 2. na kraju prvenstva? A šta ako bude bio, hoćeš li reći da si unapred nekoga osuđivao? Možda 2. bude Čukarički, uz dosta sreće Vojvodina, Partizan teško. Partizan je pušten niz vodu kao klub, znamo vi od koje osobe, koja upravlja svim ljudima koji se postavljaju ili smenjuju u našim vodećim klubovima i u reprezentaciji u fudbalu. Bio je Partizan 3. i u sezoni 2018-2019, tako da nije to ništa novo.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

sledece godina drugi igra LS;cemu ta poredjenja? Mislis da ce Tompus I Vazura da dozvole nekom takoiz nekog TSC da uzme pare?
G

Gost200

pre oko 1 godinu

@YayaT Rukovodioci Partizana neće nastaviti da budu u Partizanu i sledeće sezone, zameniće ih Babović ili Ostoja ili neko 3. nebitno. A neće biti u Partizanu zato što nema više para, ne plaćaju struju, vodu, radnike, ništa, Partizan neće igrati Evropska takmičenja sledeće sezone, tako da je svejedno da li će biti 3., 4. ili 5. na tabeli, 2. neće biti. Ono za šta su dovedeni, ispunili su i na kraju sezone odlaze.