Komentari na vest

Leče tuži Zvezdu zbog Falka? Predsednik tvrdi: Dogovori nisu ispoštovani

g

gost5555

pre gotovo 3 godine

A prvo objavile "Novosti".Znamo svi ko je tamo glavni
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Lepo je Vidic rekao. Apres moi a deluge. Terza style. Vidite primer OFK Beograda. Koja bese liga, treca? Pitam se je l' Terza jos zivi u apartmanu na tom stadionu.
d

dr kriminala

pre gotovo 3 godine

ma ja cisto sumnjam u ovo, gde bi tvorza muljao
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Bravo, bravo, samo tuzi. I treba da tuzite te idiote, hohstaplere, politicare, prevarante, spekulatore, manipulatore, sofiste, mafijase i kriminalce.
L

Leče ojsa

pre gotovo 3 godine

Ćaćak

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Evo ne budoh lenj, upisam ime čoveka i press conference i izadje ceo krompir. Nigde press konferencije. Ovo ostalo neću ni da komentarišem. Pljuvači profesionalni i amaterski nastavite sa oranjem.
C

Calcio news

pre gotovo 3 godine

Nisi u pravu, imaš par sajtova koji se bave italijanskom ligom i Leće-om i može se naći ova informacija koju je dao predsednik italijanskog kluba.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Pa Google prati sve i zadnja pres konferencija je bila 22 maja kad je onaj nesrećnik otpušten. Odatle ništa, nikakav trag.
T

Tvorzinjo

pre gotovo 3 godine

Sa' ce cika Kolarov da nam popravi finansijski saldo..
M

MAGIJA

pre gotovo 3 godine

Otkud ovo. Pa Doktor je skoro rekao da smo stabilan klub, stabilne finansije, 50 miliona budžet. Pravimo drim tim, pravimo novi Zemunelo u Surčinu. Ma ovo nije moguće, gde Leće da nas tuži. Poslao je Madjija pare za Falka, samo kurir još nije stigao u Italiju, krenuo je biciklom. A i Milun je otišao u Tursku, malo da se brčka u moru, pa se vraća kod nas na početak priprema. Muko moja predji na drugoga.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Da nebude zabune UEFA svakih 6 meseci vrši proveru klubova koji se takmiče pod njihovim okriljem. To je ujedno i razlog zašto je država platila licencu Partizanu. Zvezda nikako nebi dobila licencu da je ova priča tačna. Falko je sklonjen iz tima zato šo nije želeo da produži ugovor i cifra 1,5 mil nije tačna!
l

licenca

pre gotovo 3 godine

Informisi se malo pre nego sto pocnes da pametujes, i Zvezdi je takodje placena licenca od drzave, kao i svake prethodne godine..
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Pa da je i lazna vest , a sumnjam da jeste , jer cudne se stvari desavaju trebao bi neko do sada da se oglasi iz kluba i da kaze ili placeno je tuzicemo Lece za ovo narusavanje ugleda laznom pricom ili da kazu nismo platili ali imamo rok jos uvek , resicemo. U svakom slucaju je jako lose ovo sto se desava i bice samo gore ako se nastavi ovako. Ja volim jedino Zvezdu i samo me ona brine , u sportskom smislu naravno , ne bih zeleo da su ove stvari tacne ajde da kraduckaju po malo ali ovo je vec strasno. Boaci , Milunovic pa sad prica sa Falkom. A toliki novac dobijen i to crveno na belo koliko tacno , a mi i dalje u istim a izgleda i vecim go...ma. Da se lepo javi "sportski direktor" i objasni. Otkud pare onda za Dragovica i sve te redom sto Darjan mlati svaki dan..?
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Zvezdi prva 11 torica igraca i trener kostaju bruto, bruto zvezdu oko 10 000 000 evra, a gde je sve ostalo, gde su ukupno 48 igraca, da li su placeni, koliko se kasni, niko prodat ljudski, le 8,500 000e, gasprom 4,telekom1,2 ostalo sica. Ukupno 13,5 gde nasli, da li su, kako ce stici do 30 milke, DR kaze 50 milke bog te pita ako zna. Nesto debelo ovde smrdi, treba videti ulaz izlaz mislim kad bi javno bio objavljen Evropa bi pala na teme. Isto se odnosi i na knjige Partizana, ko je sta, koliko placen ili nije mislim da bi Belivuk bio mala maca. Kako idu izbori iduce godine bice susnjava vuk pojeo magarca, mi se prepiremo kao Srbi a Masa vozi Q6 a debeli Vazura mozda avion.
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Gde su pare? Pa sta mislis kako se stranke finansiraju? Lep je uspeh zvezde, evo skidam kapu, u kigi niko ne zapinje protiv njih tako da najbolje odmaraju za evropu, a uz to imaju i sudijsku potporu a da je tako govori i podatak da ne mogu da prodaju nikog za neke ozbiljne pare. Dominiras toliko a bas dominiraju i da niko ne vredi 3 godine unazad u tom timu? Nemoguce, samo dokaz da svi znaju kako se uzimaju te titule. Opet kazem za evropu, svaka cast ali kratkog je to maha. Moj partizan je isto radio, dodje smena vlasti okrene se sve preko noci pa onda kuburi u dugovima. Jedino resenje je privatizacija klubova i transparentan rad, ali stvarno transparentan rad a ne ovo sto plasiraju ove polu informacije sada. Cukaricki je primer a vi vidite koliko bi zvezda i partizan para pravili. Fudbal je biznis zato se politicari i hvataju toga, ogromna je lova u pitanju niko se toga ne zeli odreci.

Velibor Malesevic

pre gotovo 3 godine

Opet dugovanja, tuzbe a ovamo pojacanja, stadion, avioni, kamioni. Dragovica smo doveli na foru ocigledno, nesto mi govori da nema nista od Kolarova a narocito Prijovica. Samo cekam ko ce jos da se pojavi sa tuzbom. Ovih dana Terzica ni BIA ne moze da nadje.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Ma nije moguće, pre kolko sedam osam dana davaše intevjue. Aj ne mlati.
m

ma ajde

pre gotovo 3 godine

koga briga , mister je uzeo procenat
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Ne verujem ja u to,svi znamo da smo pazljivi sa stranim klubovima bas zbog mogucih tuzbi. A drugo,vest je plasirana u subotu. Zasto juce nije plasirana vest? Pa zato sto zvezdin menadzment sigurno nije u kancelariji za vikend pa ne mogu da demantuju do ponedeljka
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

Posle bajke sa Asanom i ovakvih stvari sa Falkom, pitanje stranaca u Srbiji bice reseno samo od sebe. He he
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Ciganijada klasična. Sad će Telekom ili NIS da pokriju, a bratijja će da namesti neki tender zauzvrat.
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

I Dunav osiguranje
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

I Dunav osiguranje
M

Mozak

pre gotovo 3 godine

Ima li ovde bilo ko imalo mozga? Lece hoce da tuzi, moze, niko im ne brani ali to niti znaci da je Lece u pravu niti da Zvezda nije ispostovala! Osim toga, Zvezda se jos nije oglasila a uvek treba cuti i drugu stranu. Tek ako uopste dodje do tog suda pa se dokaze Zvezdina krivica, tek tada se javite botovi. Do tada, mrs u rupe! Boli vas gol Ivanica, nokaut i resetovanje nakon vasih 19 sklanjalica, boli, a? Boli vas i drugi poraz u roku od mesec i po, u finalu kupa, boli? Znam da boli. Kako se bio naostrio onaj grubijan Ostojic da na silu nesto otme ali "prc Milojka"... Kako samo provocira i kako je samo prljav igrac, u svakom duelu, onaj Zdjelar... Stojkovica je suvisno komentarisati, covek trazi da ga siluju... Boli vas zakucavanje Krstovica pod precku i odbrane Borjana, boli a? Boli vas dupla kruna i to sto ste zadnji put pobedili u prvenstvu 2019, dakle pre dve godine! Boli vas sto Zvezda ima pehare evropskog i svetskog sampiona! Bole vas Zvezdine 32 titule, 25 kupova, vasih 110 poraza u derbiju i blizu 400 golova u vasoj mrezi... Boli pobeda nad svetskim prvakom Liverpulom pre dve godine, onakav otpor zvanicnom vicesampionu Italije, velikom AC Milanu... Boli vas Zvezdina dominacija, kako istorijska tako i trenutna, pa ovde botujete o Falku... U rupe! P.S. Samo vi lazite sebe da je kriv Vucic, drzava, CIA, BIA, klubovi, FSS...Da ce nama neko nekad nesto oduzeti, kazniti...hahaha... Bilo vam regularno kad ste uzeli sest za redom u fudbalu i trinaest za redom u kosarci, a? Licemeri! Nikad vise ovo nece proci, razlika ce biti samo veca i veca! Zvezda ce postati redovan ucesnik Lige Sampiona a vi redovni u kvalifikacijama za Ligu Konfekcije. I naravno, Zvezda ce biti serijski sampion a vama mozda pustimo svake pete godine da uzmete titulu ili kup, gre'ota, ipak mi Srbi imamo srca, za razliku od vas 'rvata, franjevaca...
Е

Еро с онога свијета

pre gotovo 3 godine

Брате, баш си лоше...
V

Velur

pre gotovo 3 godine

Lečenje,psihijatrija što pre sine.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Ako je druga strana Zvezdan Terzic onda je istina zagarantovana! Boli me poraz od 2:1 u 300 minuta od toga 210 na marakani! Gde su te tri pobede od 3:0 u tri derbija?
K

Koji si ti

pre gotovo 3 godine

bolid. Ostrascena budaletina. Koliko bola, ponizenja i koliko ljubomore drzis u sebi. Iz svake tvoje reci se vidi koliko kipis i trazis nacin i razlog da se izpraznis...jbg. Ali tako je kad smo vas ponizavali i ubijali u pojam godinama. Vidi se da si imao nesrecno detinstvo. Pacenik!!!!
S

Smouth

pre gotovo 3 godine

Koliko si samo vremena utrosio da napises glupost. Prvo, Lecce dolazi iz Italije. Drugo to nije Jagodina pa da prepusti slucaj "bice, dace"... Cim su potegli kod UEFA znaci da imaju jake argumente. Zvezdi ce sigurno biti data sansa da ispravi gresku uz neku novcanu kaznu, ali to nije ono sto treba da te brine. Treba da mislis o recima Nemanje Vidica koji je ovo pre nekih 20tak dana najavio. Koji je jedini smeo da pita odakle novac za takva pojacanja, plate i toliki broj igraca dok se uporedo "topio" dug od 60 miliona. Posebno kada je ceo fudbalski svet uzdrman.
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Pazi, na tebi je kome ces da verujes, ljudima iz ozbiljnog kluba i ozbiljne zemlje, ili zvezdanu terzicu. Inace taj izbor potencijalno mnogo toga moze reci o tvom intelektu. Vuciceva umesanost u srpski fudbal mozda nije ocigledna babama i dedama koje gledaju samo link, hepi i rts, ali objasnjavati to nekome ko prato srpski fudbal redovno, zaista je besmisleno.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Nemas ti to u niku,nevaspitanko jedan slinavi
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Da. Ipak treba verovati Terzicu. On iza sebe ima bogatu karijeru koja ni malo nije ukaljana prevarama i malverzacijama. Jeste da je bila raspisana poternica za njim, ali ta poternica je bila laz, jer kome verovati ako ne Terzi madjiji i velikom mesiji Aleku koji ga je amnestirao i skinuo sa poternice...
D

Daza

pre gotovo 3 godine

Ako vi Splicani tako zborite, onda u redu....
V

Vidara

pre gotovo 3 godine

Plasim se da cemo zavrsiti kao ofk Beograd...
S

Srxx

pre gotovo 3 godine

Ko ti dade ovolike pluseve? Jel bot masina????
@

@Mozak

pre gotovo 3 godine

Brate,svaka cast NAJBOLJI KOMENTAR ikada. Ubio si ih u pojam, vidis kako se javljaju. Prepoznali su se a istinaih boli!
G

GostPana

pre gotovo 3 godine

Ipak je Zvezda za vas gigant,vi ste uvek klub ispod nas,od Beograda,preko Srbije,Balkana, Evrope i cele planete! Morate se pomiriti sa istinom i činjenicama.
A

Analizin brat

pre gotovo 3 godine

Hajaja hahahaha ahahaha ahahah i ahah ma nemoguce to je posten direktor i postenena kuca Ma jurite ove lopove dok jos nije kasno

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Vajdu ga djuture s ANALizu.
L

Larson

pre gotovo 3 godine

Ali,Terza je rekao da je sve isplaćeno Lećeu...Ovoga mu krsta🤣🤣🤣🤣🤣
m

mitt

pre gotovo 3 godine

Terza zavrnuo pare da plati onaj famozni dug za struju :D
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Pa sta je 84 000 000 din, kao neki dug za struju, mi smo stubovi pravoslavlja i srpstva, mi trosimo struju a ne moramo da placamo, imamo duha koji lebdi nad Rajkom, rece tada DR.
L

Lakić

pre gotovo 3 godine

Mi nikog drugog nemamooo,mi samo Terzu volimoooo 😀😀
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Vodi ga kući
Z

ZoranKg

pre gotovo 3 godine

Vidic je sve u pravu sto je rekao za Terzu. Lice s poternice
M

Misirac

pre gotovo 3 godine

Će im pošalje Terza po divlju gusku ako je ne ubiju😂😂😂🤣🤣🤣🤣💪💪💪👏👏👏
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Ako je ovo istina lopovi odmah da podnesu ostavku... i jos se juri prijovic... sram vas bilo lopovi. Blatite ime kluba sa toliko miliona navijaca...
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ko juri Prijovica, pa to samo palimo delije, el stize bekcina Kolarov.
D

Donderion Berik

pre gotovo 3 godine

Je l' kupila Maša bmw? A bilo i slavlje kod Ražnatovića.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Ona je možda i kupila al ti ovde cviliš uz prazan pasulj. Šta tebe zabole ko je šta kupio i šta slavio. Šta si ti dao Zvezdi da bi postavljao pitanja ??? Da nisi možda platio člansku i sezonsku ???

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Ona je možda i kupila al ti ovde cviliš uz prazan pasulj. Šta tebe zabole ko je šta kupio i šta slavio. Šta si ti dao Zvezdi da bi postavljao pitanja ??? Da nisi možda platio člansku i sezonsku ???
D

Donderion Berik

pre gotovo 3 godine

Ja Zvezdi nisam ništa dao osim dlanova, vremena i srca, ali nisam ni uzeo od nje. A Terza i tvoja sns ekipa su uzeli i od Zvezde i od svih nas. Člansku i sezonsku ne kupujem dok sns sever upravlja Zvezdom. Severu ne prilazim od kako sam odrastao. Dakle, jedno 15ak godina već. Kažem sever, jer to je to tvoje sns sever razmišljanje. Sns što dalje od Zvezde, Partizana, Srbije uopšte...
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Smejete se Partizanu na neuspehu, na postupku Asana, a ne vidite da apsolutno nista niste bolji od nas. Ne pisem ovo da bih provocirao, ali su cinjenice da jedan Terza izmislja price kako je Zvezda jedan finansijski stabilan klub, a zavrcu jedan italijanski drugoligaski klub za ratu. Nije li sumnjivo da od tolikog igranja u LS nijedan igrac nije prodat za vise od 3 miliona? Strasno... Kao sto partizan ima izmislj3ne bonuse za Sadika.
B

Budimo realni

pre gotovo 3 godine

Zvezda i Partizan su rakrana ili ubice srpskog fudbala a i Srbije tj srpske ekonomije i privrede uopšte jer ko zna koliko dobijaju novca iz budžeta preko od Ministarstva sporta koji je namenjen bazičnim sportovima atletičarima, plivačima, kajakašima, streljaštvu, tekvondistima, kik-bokserima, karatistima, džudistima... Koliko je klubova je propalo ili igraju Srpske lige ili niži stepen. Nabrojaću samo neke: Hajduk Kula, Banat ili Budućnost Banatski Dvor, Obilić, Sloboda Užice, Železnik, Milicionar, Donji Srem, Proleter Zrenjanin nepostoje. Jagodina, OFK, Zemun, Bečej, Smederevo-Sartid, Borac Čačak (većina njih igrala je i u Evropskim takmičenjima), Bežanija, Kikinda, BSK Borča... Ko zna koliko je ostalo dugovanja prema tim klubovima a koliko se tek duguje timovima koji su i sad aktivni u Super ligi (Radnički Niš, Napredak, Čukarički, Spartak, Vojvodina...).

Srgan i Smorogan

pre gotovo 3 godine

Nešto se tu ne uklapa. Kako nema novca za ovog kad Jugosloveni kažu da smo bankomat, da smo državni projekat, da se daje šakom i kapom.
k

keva mu iz Cacka

pre gotovo 3 godine

Alooo, dve Lige Sampiona, si normalan?
Y

Yui

pre gotovo 3 godine

Jos napredku nisu platili vulica i vukanovica.. Bice pecuraka za branje
j

jutka dileja

pre gotovo 3 godine

pa nemamo če gi damo kasnije nesu velike pare
К

Куре на специјали

pre gotovo 3 godine

Веровао или не, ни Плавшића, Милошевића и Илића Спартаку... Није зезање.
a

armija

pre gotovo 3 godine

Ma jeste, cela Evropa drhti kada cuje za Lece... Ako nismo platili, tuzite, ali bez tih prica koliki je vas doprinos fudbalu, pola sveta nije ni culo za vas, znamo mi sto smo blizu i sto smo zaludjenici za fudbal i kladionicu...
G

Gostq11

pre gotovo 3 godine

Ti bi svaky firmu sa takvim mozgom doveo u stecaj...
@

@Gostq

pre gotovo 3 godine

Ti očigledno nisi ozbiljnu firmu u životu video, jel se bukvalno svaki epl, gugl, goldman, itd...ponaša i rezonuje kako čovek piše.
k

keva mu iz Čačka

pre gotovo 3 godine

Hahahaha nemoguće, pa dve Lige Sampiona, terzo madjijooo 🤣🤣🤣

Srgan i Smorogan

pre gotovo 3 godine

Biće i tri lige šampiona ove sezone. Mada, ne verujem da ćeš se ti smejati tada 😄
k

keva mu iz Cacka

pre gotovo 3 godine

Neka je sa srecom, nemam ja kompleks od vas, samo mnogo se busate u grudi, nemoj posle da vas nema po komentarima.
@

@keva mu...

pre gotovo 3 godine

Vidi se da nemas kompleks.... Hahaha
T

Terza doktor

pre gotovo 3 godine

Dogodine kao Ofk-a, živi bili pa videli... Samo ne u drugu, trecu, igrace se sve normalno,prva liga i Usnica će da pomogne.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Ovde je priča o dugu Zvezde. Ista su to g...... a i jedni i drugi, zar vam to nije jasno.
G

GostCzv88

pre gotovo 3 godine

Mozzart odavno nije pogodio neku vest,albzato je upućen sta kaze predsednik LeČea,dajte ljudi ko veruje u sve ovo. Dragović bi bas dosadnu takav klub. Ovo trio fantastiko iz partizana smislio.
L

Luka muka

pre gotovo 3 godine

Polako s' to placćanje :)))
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Dajte vi brizni navijaci iz svog dzepa pare posto u klubu nema, ja ne znam sta ljudi misle,pa Inter duguje plate igracima i Realu za Hakimija, a vi se brinete dal Zvezda ima para, i ove price kao, ljudi pocelo je evropsko prvenstvo, pisite o tome

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Razmisljao sam dugo i odlucio sam da napisem ovaj komentar.U nasem fudbalu nista ne valja.Nesto pozitivno izvlaci Evropa,ostalo je tuzno da tuznije ne moze biti.Kao navijacu Zvezde,prija mi da gledam voljeni klub protiv najvecih.Iskreno,pocinje da me plasi Terza.Ne znam da li je istina,kako pricaju igracima se ne isplacuju plate.Kupuje se sve i svasta,transferi nisu isplaceni.Svaka cast Terzicu i svima na uspesima,ali hajde da podvucemo crtu.Hajde da cujemo koliko je klub duzan,jer je to za dobrobit kluba.Jer cim brod pocne da tone,kapetan prvi pobegne,a svi znamo ko je to.I u toku jedne sezone dobijemo od Evrope 20+ miliona,a opet dovodimo starije igrace i to povratnike,bez obestecenja.Puno igraca prima ima veliku platu za nase uslove.Iskreno,plasim se onoga sto je Nemanja Vidic rekao.Sta ako posle Terze zavrsimo kao OFK...
C

Centrisi Dragisa

pre gotovo 3 godine

Druze sve je to ok ali da li ti stvarno mislis da od tih 20 miliona sve moze da ode na vracanje duga i da dovodimo igrace od 3-4-5 miliona...ja ne znam da li vi razumete politiku poslovanja i da u fk zvezda ima brda zaposlenih i to treba platiti, krediti, dugovi....evo idemo druze u banku da podignem kredit 2 miliona dinara posto si ti i slicni tebi jako strucni i dam ti te pare ti napravi 5 miliona jer si ekspert meni daj 3 ti uzmi sebi cisto 2 milke jer si doktor poslovanja.
s

skunipen

pre gotovo 3 godine

Zvezda je imala srece sto je Grof skockao dobru ekipu i sto se potom pojavio Milojevic koji je sve to lepo utegao i zaveo disciplinu. Za sve ove uspehe su zasluzni iskljucivo treneri i igraci, a ne Terzic i Mrkela koji su umalo prosuli sve sto je Zvezda do tad uradila, one sezone kada su doveli Paru, Tomanea, Kanjasa, Garsiju...Silne pare su spucali a svi do jednog su bili promasaji, umalo nas to nije kostalo, no srecom Partizan ni te sezone nije znao gde bije, pa smo ostali sampioni. Zar treba podsecati navijace da je Terzic spakovao kofere pred dvomec sa Krasnodarom, zar treba podsecati da je Zvezda zbog Terzica ostala bez licence za evropska takmicenja, da je bio 7 meseci u zatvoru i da se jos uvek vodi postupak protiv njega. Zvezda ima dobru podlogu da postane jak i stabilan klub, da dominira i narednih godina, i zato je vreme da se otera "lice sa poternice" i dovede neko posten, ako takvih uopste ima u nasoj zemlji.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Mene brine puno toga.Igracima se duguje posle 4 evropske sezone.Neki transferi se isplacuju a ovamo se pravi drim tim,najjaci posle Barija.Sve prihvatam,samo da ne bude kao pre kada smo slali sms poruke,da bi klub jednostavno preziveo.Ne diram ja Terzica,neka nastavi ovako da radi,samo da nam ne unisti klub
O

Ohoho

pre gotovo 3 godine

Otpisace kao i do sada.. Aca sve dugove..
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Znam da ima dosta ograničenih navijača, koji ne vide dosta toga. U klubu nema žuti dinar. Ko zna koliko se duguje igračima i zaposlenima. Ko zna koliki je glavni dug. Milunović je otišao zbog para koje mu duguju. Sada se duguje i Lećeu, i ko zna kome sve. Ali tu je zato LICE da kaže kako imamo budžet od 50 miliona, stabilne finansije itd. Kako pravimo drim tim, najjači tim od Barija. Kako se kupuje zemlja u Surčinu, da se pravi novi Zemunelo. Nema većeg spin majstora od njega. Alo igrali smo dve LŠ i dve LE za redom. A mi izgleda u većim problemima nego pre dolaska Grofa i Miloja. Da ne pričam koliko je igrača promašeno poslednjih 3, 4 godine, preskupih igrača. Iz aviona se vidi da tu nešto nije uredu. Ova uprava svaki dan da ljubi slike Grofa, koji je postavio temelj Zvezde sa igračima koje je doveo, i Miloja koji je to posle sve utegao i nastavio kako treba. Napred Zvezda 💪💪💪 Pustite komentar 👍👍👍

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Mislim da je najbolje da ode Terza,dok nije kasno...
P

PeraKojotNo1

pre gotovo 3 godine

@Dzaba, apsolutno se slazem sa tobom. Plasim se najgoreg za nas klub. Verovatno klince prodaju lapo lapo, takve su im cene, cim nam rezultat bude los, otici ce mag i nikom nista.
w

www

pre gotovo 3 godine

Sedi 1
m

mr.wolf

pre gotovo 3 godine

Da, slazem se, ima puno ogranicenih navijaca. Doduse i ti i tvoji istomisljenici spadate u tu grupu. Ne znam sta ocekujete, da se dovedu 2-3 top pojacanja po prelaznom roku ? Jel znate posto su ta top pojacanja. Pa naravno da moras da dovedes 7-8 sa godisnjom platom od 200k-600k kako bi ubo makar 2. I tako vise prelaznih roka dok ne dodjes do kostura. Nemas drugi izbor, moras da rizikujes. U suprotnom, vi ocekujete da dodje pojacanje od 5M, i da taj leti po terenu i da osvoji LS ? Pricam vec ne znam ni sam koliko. Zvezda ili Partizan, sve jedno, mora u kontinuitetu da igra 6-7 sezona grupno takmicenje da bi dosli do sledeceg stepenika, a to je da se smanji btoj "pojacanja", i da budu skuplji, ali samo pod uslovom da do tada napravis kostur koji je dovoljno jak da se plasira u LS ili LE..... Na kraju krajeva, pogledaj Dinamo, trebalo im 10 godina da igraju stalno LS ili LE, kako bi dobacili do standarnog ucesnika koji nece biti zadnji u grupi.....
n

noleeeeeee

pre gotovo 3 godine

ali to je racunovodstveni dug nije realni, zar ne znas kako to fino terza odradi hahahahahahaha
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Bukvalno slucaj kao kada je Deportivo La Korunja osvojio prvenstvo.Davalo se para i para,zaduzivalo i na kraju je to doslo na naplatu pa su ispali iz lige.Mi iz lige necemo sigurno ispasti sportskim putem,ne verujem da cemo bas kao oni i Vardar proci ali ne bi me iznenadilo da dodjemo do velicine duga koji ne moze da se vrati "tek tako" a da ce Terzic da se pokupi i ode pre toga uz bajke kako je sve u Zvezdi njegova zasluga pa uperiti prst u nekog drugog...
s

spartacus

pre gotovo 3 godine

pa sta mislis da bi katai potpisao novi ugovor da se ne isplacuju plate? da degenek, kanga, ben, ivanic, i sl ne bi trazili da ih puste da idu negdje drugo? nije ovo menadzer da dovedes cigalka za 400k, pa da ga prodas za 25m za 2 godine, a usput da trpa 60 golova po sezoni i da osvojimo ligu evrope...
M

Meredov

pre gotovo 3 godine

Smešna je to suma!Dobiće pare i ćao!Ovi što se nadaju da će Zvezda propasti zbog ovog,bolje da gledaju šta može da se dovede besplatno ili pojačanja do 400 000!
Р

Реал

pre gotovo 3 godine

Па кад нам је то смијешна сума зашто доводити појачња за џ?
P

Poppaa

pre gotovo 3 godine

Ne brinite, platićemo. Ajmo sad botovi, tri, četiri....
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Ko duguje? Ma nemoguce!
M

Mk

pre gotovo 3 godine

Šta je to LeČe? Jel se to maže na hleb? E moji novinari... LEĆE, ANĆELOTI, BONUĆI, oduvek bilo i biće.. To vaše Č, okaČite maČku o rep
S

Svet

pre gotovo 3 godine

Nije bas ni Lece vec Lecce ali nasi nikada ne pisu nista u orginalu.
b

barbolini111

pre gotovo 3 godine

https://en.wikipedia.org/wiki/File:It-Lecce.ogg
9

951357

pre gotovo 3 godine

@barbolini111 - i šta? Čuje se Leće. Tj, umekšano Č koje više zvuči kao Ć. Svakako nije Leče.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Ha, ha, pa zar stub srpstva da tuzite, pa oni sve placaju na vreme, eno Napredak jos place za pare Vulica i Vukanovica. A sta kazu tabele, a sad ce to duh da sredi.
N

Nisi ti bas podesen

pre gotovo 3 godine

Mogli bi pitati i BSK Borcu i FK Banat da li su dobili novac za Savica i Tosica....momci zavrsavaju karijere, klubovi se pogasili a pare nisu ni videli....nemoj o postenju sine, da imas obraz bio bi ti crven
9

951357

pre gotovo 3 godine

A šta tek da kaže Čuka koja još čeka pare za Ožegovića? Da ne idemo daleko u prošlost, ipak su se neke ekipe ugasile već čekajući vašu isplatu...
G

Gostrealno22

pre gotovo 3 godine

Sta bi , nije isplacena dogovorena SUMA hahahaha
M

Makinjero

pre gotovo 3 godine

Ceo zivot se govori Leće...i sada od jednom neko pise Leče.
J

Joksaaa

pre gotovo 3 godine

To je u skladu sa Bolonjom.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Citam njegov komentar, ima 2 plusa i pet minusa.. Za minut napisem komentar, pogledam dole, a ono njegov komentar ima 23 plusa.. Ima izgleda dosta pratilaca, posto on sam nema vremena i zelje da se bavi sa tim hahaha..
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Gospodine Damijani trebali ste bolje da se raspitate ko je na celu kluba sa kojim zapocinjete posao,ako niste znali gospodin Zvezdan Terzic je bio na interpolovoj poternici j proces pred pravosudjem Srbije traje vec 10 godina.Tako da pretnje UEFA organima za njega su beznacajni.
M

Murdaga

pre gotovo 3 godine

Kako pametan čovek, kako prožima stvari, ima glavu za Ligu naroda, šteta ako ovakav čovek nije angažovan bar kao predsednik organizacionog odbora za dovod vode u rodno selo u kom j danas živi.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

@Murgada Bar ne bi spojio kanalizacione i vodovodne cevi kao vi.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Simo i gospodin Damijani a i ti pre njega možete pomenutom da se sagnete.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahau sta sam rekao.. Nijedna rijec protiv uprave, protiv cijele situacije, nego samo na Partizan odmah..I naravno 15 minusa u minuti.. E moj ti..
O

Obavesten

pre gotovo 3 godine

Tvorza uzeo pola love njemu a deo podelio vodjama navijaca da ne talasaju ako zagusti...
K

Komandant Mark

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo, ja sam bizmismen i pošteno dobijam tendere za asfaltiranje aerodroma
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Komentar brojcanika, posto on nece nista napisati protiv uprave, tj svojih poslodavaca.. "Bitan je samo rezultat, mi smo stabilni, UEFA nas finansira. Sad ce ovi gromadini navijaci da likuju, a bolje da se paze kad Asano bude tuzio i koliko ce morati Partizan da mu plati". Veliki spin majstor, vidi se gdje pripada.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ti porediš to što je Asano bukvalno pobegao od vas, pogasio sve i javio se tek kad je bezbedno sleteo u Japan sa nekom novinskom patkom o tužbi Lećea? Pa čak i da Leće tuži, daće im se pare i ćao. Tako su pisali i za Alaves i Garsiju, pa šta je bilo? Ništa. A verujem da je ovo samo njihovo neko opravdanje, jer zvuči tako. A Asano će tek da dođe na naplatu, opušteno ;) Porediš babe i žabe majsore. Nastavi da brojiš lajkove, ovo ti ne ide.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Hahahah babo i zabo, pa sto im ne platite onda? Ne traze ljudi nista vase, nego samo da ispostujete dogovor.. Zasto rizikujete da vas tuze, da gubite na ugledu? A opusten sam ja po pitanju Asana, nek ih tuzi do poslednjeg evra, ako nemaju da plate nek im ugasi klub hahah.. A brojim i lajkove, minuse. Danas si bas vrijedan, bice mozda i ledeni caj uz sendvic..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Opet, ne kapiraš da to što oni pričaju nije tačno? Sećaš se da su tražili bankarske garancije kad je Falko dolazio? Dakle, ako ne platimo, lako mogu da napltate potraživanja, tako da je sve ovo samo pranje u medijima za loše rezultate. Ali se zato vi Grobari na ovo palite kao šibica. Ali, opet, ložiš se uzalud. A vidim da ti je baš stalo do lajkova, 4 komentara samo o njima :D A ljudi videli koliko je sati pa tovare još više :D Mislim da ste se vi brojači lajkova i psihijatri smučili svakom normalnom čoveku ovde...
b

bas

pre gotovo 3 godine

cudno
G

GostPP

pre gotovo 3 godine

Nasli oni s kim ce tikve saditi...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Opusteno Grobari, nema od toga nista ;) Dzaba se nadate ;)
m

mladici botovo

pre gotovo 3 godine

Ja sam opusten al ti nisi ocigledno cim pises po 10 kom na jednu vest.Nadji ribu,tipa,opusti se bote malo
s

srba12

pre gotovo 3 godine

Kuc...kuc...mecka pred vratima....dve lige sampiona, liga evrope....para nidje....ultra kop, gamasolušn,mesetarenje sa arapima i kinezima....a dje su pare...znate li gde su....pa kod onog sto lebdi iznad rajka....on vam daje, on vam i uzima....sad ce izbori....kmeeeeeeeeeeeeeee!!!!
H

Hahahahaha

pre gotovo 3 godine

Vuleticu, ti li si?! Iste floskule, ista prica.. cak i kmecanje identicno! Hahaha
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

A Terzić i Mrkela ćute,nema ih nigde 10-tak dana isturuju onog čiču Mijailovića što se pita u klubu kao kafe kuvarica u medijima....
P

PoPo

pre gotovo 3 godine

Sredice AV
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kao što je vama licencu sredio?
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Tako i treba. Samo tuži mezimicu,ako im je u ovoj banana državi dozvoljeno bahaćenje,u Evropi su poslednja rupa na svirali
A

Ajde ne brukaj se

pre gotovo 3 godine

Kako mi mozemo biti poslednja rupa kad ste vi daleko ispod nas....budi realan nemoj se sramotiti?
L

Liverpul i Šamrok

pre gotovo 3 godine

Te gledaju popreko uz toplu porciju sažaljenja.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Ne možeš tako o šampionu Evrope, o svom klubu možeš, večitom otiraču u Evropi.
M

Miloš37

pre gotovo 3 godine

Ma nemoguće..Terza da nekog pokuša zaje...i
M

Mavaziziru910e81928282u

pre gotovo 3 godine

Cudno za mezimicu ona uvek plati sve i svakome na vreme xixuxixuxu
М

Мора брат

pre gotovo 3 godine

Коста да добије плату па сви остали..
K

Kostadin

pre gotovo 3 godine

Ti misliš da je život nžu separeu fristajlera jeftin?
@

@Костадин

pre gotovo 3 godine

Де јефтин матори
9

9513577

pre gotovo 3 godine

Sa njima komedija uvek
D

Dsds buba

pre gotovo 3 godine

Posto odlazak igraca u sred sezone nije komedija
C

Coban

pre gotovo 3 godine

Tata vucko daje vam velike pare a vodje kluba sve vise trpaju u svoj dzep. Srpski sistem, nebitno dal je zvezda ili partizan
A

Ako ćemo o sistemima...

pre gotovo 3 godine

Isti koristi Dinamo u Zagrebu, po modelu Reala iz Madrida. Nego kad smo već kod Zagrebčana, kako si komša? Cvjetajul lipe?
F

FALKO

pre gotovo 3 godine

der kommissar?