Komentari na vest

Legendarni Zibi: Danas bi Crvena zvezda i Kajzerslautern bili u Superligi, volim Vlahovića

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Piše "pre 20 godina", a to je 2001. Sezonu 2001/2002 Kajzerslautern je završio na 7. mestu, a 4 godine kasnije ispao iz lige i bio na ivici da ispadne u 3. ligu ubrzo potom gde se sada već godinama nalazi. Ima ukupno 2 titule Bundeslige i 2 titule prvaka Zapadne Nemačke u svojoj istoriji. Ima ukupno 2 UČEŠĆA u Ligi šampiona, koliko i Zvezda. U toj istoj sezoni 2001/2002 Zvezda nije bila čak ni prvak Jugoslavije, a u tom trenutku NIKADA NIJE UČESTVOVALA u Ligi šampiona. Da, u pravu je Bonjek, pre 20 godina bi Kajzerslautern i Zvezda igrali Superligu.
e

ercov

pre preko 2 godine

1966 na SP u Engleskoj su Pelea bukvalno prebili i polomili i tim cinom izbacili Brazil od osvajanja cetvrte svetske titule, 1982 na SP u Spaniji se na slican nacin okomili na Maradonu i zbog reakcije mladog Dijega dobije odmah crveni a Argentini se uskrati odbrana svetske titule. A Mesi na zadnjem SP u Rusiji je bio zasticen kao beli medved, setkao se po terenu, po neki put blesne i na kraju bude proglasen najboljim igracem SP !? Sta bi tek onda pokazali i odigrali Pele, Maradona ili Krojf da su imali sudjenje i odnos na terenu poput Mesija i Ronalda !?
Ž

Žiga

pre preko 2 godine

Koji crni Kajzerslautern, nema ih na mapi od '91? Prolupao Poljak
L

Lafarge

pre preko 2 godine

Sta ih nema na mapi od 91? A kako su mislim da 97 osvojili bundesligu, i igrali ligu sampiona?
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Bas lep intervju, nije se pro*eravao kao mnogi bivsi igraci,realnu paralelu je izvukao izmedju dva fudbala nekad i sad....klinci danas ni ne znaju ali cuvari su bukvalno imali zadatak da lome noge Maradoni i tuku ga 90 minuta, za to dobijali eventualno zuti karton....danas su fudbaleri preplaceni beli medvedi, ali ceo svet je otisao u tom pravcu...eh da i Mesi TRENUTNO realno nije najbolji igrac na svetu,ali najtalentovaniji jest' i bice dok god igra...sportski pozdrav
G

GostX

pre preko 2 godine

Kad ti neki tekst izvuce nekoliko puta osmeh na lice, to je prava stvar. Inace, te batine koje je Maradona dobijao na jednoj utakmici, Kristijano i Mesi nisu na 10. Logicno je da ljudi koji su gledali fudbal tada i sada, razumeju zasto je i dalje Maradona velikom broju ljubitelja fudbala bio i ostao najveci ikada. Klinci to ne razumeju, jer na youtube-u gledaju samo golove, retko ko gleda batine.