Mbape, Leonardo i Al Kelaifi (©Reuters)
Mbape, Leonardo i Al Kelaifi (©Reuters)

Leonardo: Real treba da bude kažnjen, to što oni rade je nedostatak poštovanja

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 19:27

Tema je, naravno, Kilijan Mbape...

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo javno je poručio da bi Real Madrid trebalo da bude kažnjen jer krši pravila Fife i Uefe u želji da dođe do Kilijana Mbapea.

Brazilac je govorio na razne teme na Festivalu sporta u Trentu, međutim ova koja se tiče jednog od najtraženijih fudbalera na svetu privukla je najviše pažnje.

Izabrane vesti

"Iz Madrida to poriču, ali mislim da Real već duže vreme radi na dovođenju Kilijana Mbapea kao slobodnog igrača. Oni dve godine rade na tome, govore o tome. Zato ih treba kazniti", kazao je Leonardo.

Prema strogim pravilnicima Kraljevski klub sve do 1. januara, šest meseci pre isteka ugovora sa PSŽ-om, ne bi smeo da ulazi u bilo kakvu priču sa igračem...

"To je što oni rade jeste nedostatak poštovanja. Ovde ne govorimo o bilo kom igraču, nego o jednom od najboljih na svetu. Trener Reala, igrači, ljudi iz uprave kluba - svi su govorili o Kilijanu poslednjih meseci. Mislim da je to deo njihovog plana. I to je nepoštovanje".

Brazilac kaže da se Pariz nije predao u ovom ratu...

"Naša ideja je i dalje istao, želimo da produžimo ugovor sa njim. U našim planovima ništa se ne menja. Kilijan je dragulj, hoćemo da ostane u našim rukama. Nikada nismo i nećemo planirati budućnost bez Mbapea".

Na konstataciju da se PSŽ u slučaju Donaruma ponašao isto kao Real sada Leonardo se brecnuo:

"Ne, mi Donarumu nismo kontaktirali nijednom pre juna. Tek kad je zvanično postao slobodan - započeli smo pregovore", zaključio je sportski direktor PSŽ-a.

Pa ko veruje...



tagovi

Kilijan EmbapeLeonardo

Obaveštavaj me

PSŽ
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara