Komentari na vest

Letos džokeri i kandidati za startnu postavu, sad predaleko od ozbiljne uloge

d

dr.Zvezdan

pre 6 meseci

Ma jasta kako da ne haha...Bahar,Terza,Uprava,Igraci,Navijaci...itd ma "nista ne valja" jel tako, ali zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 6-7.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi! Mozda takav klub "valja" sto vise neuspeha i brukanja to bolje,jel tako?
N

Nordsjeland

pre 6 meseci

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom balkanu!
D

Danci x6

pre 6 meseci

A GDE SU TALENTI IZ JSD KLUBA KOJI TITULU VIDEO NIJE 7.GOD A LS PREKO 20.GOD,NEMAJU NI JEDNOG TALENTA!
D

Danci x6

pre 6 meseci

A GDE SU TALENTI IZ JSD KLUBA KOJI TITULU VIDEO NIJE 7.GOD A LS PREKO 20.GOD,NEMAJU NI JEDNOG TALENTA!

gemathegreat

pre 6 meseci

Prosto je impresivno koliko se ljudi trude da zapljunu sve. Koliko prostote i malicioznosti na kamari. Presvučenih grobara, trolova, budala koji jad svojih života sapiraju ovde na Mozzartu. U osnovi svih komentara je ja bih umeo bolje a dva puta isti krompir sa pijace nisu sposobni da donesu. Takvi karakteri ne valjaju ni sebi ni porodici a ni državi.
M

Mop

pre 6 meseci

Jao ajde da je neko drugi napisao. Ti si pametniji kad ne pises
R

Rajko car

pre 6 meseci

Mop potpuno si u pravu,decko je ozbiljan makarenko.
s

sladjann

pre 6 meseci

Zašto uopšte zvezda uništava karijere na desetinama mladih fudbalera?napale ih da nešto vrede,posle godinu dana oteraju .......isto tako će biti i sa ovom generacijom mladih fudbalera!!!!niko nikad neće videti prvi tim....a zvezda zaraditi sigurno na njima malo para!
A

Ako ljudi@Pero 8

pre 6 meseci

Pero, zamoliću te da više ne lupetaš! Ti verovatno dolaziš iz nekog drugog sporta kao ping-ponga i triatlona, pa u fudbalu ne razlikuješ babu od žabe. Ti Bukarija svrstavaš u talente, možd a u trčanju na kratke staze. Čovek nema dodirnih tačaka sa modernim fudbalom. Naš Lučić je lično Nejmar za tog Bukarija! Pero, molim te ne javlja se više u kom entarima!
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Који бре Лучиќ? Онај што трчи као ној и млатара рукама и главом као да хвата убрзање? Дечко од 100 покушаја неможе да понови неке спринтове и голова букарија, његову убитачну смиреност при реализацији!
M

Maestro

pre 6 meseci

Nas najveci problem je stobta deca imaju talenat alnkad dodje vreme da se on pretoci u kvalitet tu se gube kao u Bermudskom trouglu,jednostavno nisu ni psihicki,ni fizicki,ni brzinski ni nacinom razmisljanja spremni za ozbiljan fudbal,od stranaca dolaze samo oni koji nemaju gde a isto je i sa nasim povratnicima iz inostranstva...Tako da je ovo trenutno nasa realnost...
A

Ako ljudi

pre 6 meseci

hocemo posteno,ovo se ocekivalo ..... Pripremni period,pobedjuje se,sto da se ne ubace deca da igraju .... E kad je doteralo cara do duvara,nisu ni na klupi ....
p

pero8

pre 6 meseci

pa i bukari je zvezdino dete ima pasos. ne treba deliti talente po boji koze...da li vi znate koliko ima vecitih talenata-sanco..makeda..grinvud..hudson odoi..scekic...gobeljic..racuna se konkretno..
N

NN3

pre 6 meseci

Kosta Nedeljković je apsolutno svaki meč koji je odigrao bio odličan na desnom beku. I onda ga nema ni na mapi, gura se na tu poziciju Mićko koji u karijeri nije beka igrao i kojem se samim tim uskraćuje doprinos koji može da pruži na terenu, a Mićko je sjajan zadnji vezni. Stvarno nekad ne mogu da pojmim uopšte odluke trenera, uprava, u čiju oni korist rade..
C

Cccc

pre 6 meseci

Niko čini se nije bio srećniji od mene kada sam video da ti svi momci melju Fiorentinu i ne oseća se izlazak starijih. Sam sam sebi rekao konačno to je to, imamo kvalitetnu decu i trenera koji im dao šansu. Međutim oni se izgleda pogubise a i trener sa njima, Lučić me poprilično razočarao od svih njih, dobio je minutažu u kontinuitetu ali nista nije pokazao. U stvari ponešto na momente Ali ni sam nije svestan sta propusta.
z

zamajavanje

pre 6 meseci

Letos "srpski Bajern", pa su Voždovac i Čukarički bili malo bolji.
p

pera2

pre 6 meseci

Dok smo pobedjivali sve je moglo..I da se ubace klinci..Sad kad stvari ne idu dobro,zovi Kangu i Kataiia... Trener Bahar je veliko razocarenje..Izgleda da ima ima jednu taktiku i kad stvari krenu nizbrdo on ne zna sta da radi...a tako dobro je poceo
j

jeste

pre 6 meseci

Druže,i Klop ima jednu taktiku ali je ipak do kvaliteta i izbora igrača!
m

miki34

pre 6 meseci

Slazem se skroz sa tobom. Olako se odrekao igraca koji su izneli proslu i prethodnu sezonu.
p

pero7

pre 6 meseci

jeste do igraca .zvezda ima 25..partizan 6..ne racunam scekica..antica..ilica..ipa sa kim da Duljaj kombinuje da prebaci Severinu sa desno na levo krilo...

VecaBg1971

pre 6 meseci

Ja ne znam koje nase dete moze da se nada igranju za prvi tim. Svi znaju da se mladi igraci puste par utakmica kako bi im u biografiji stajao nastup za prvi tim, isto kao i u reprezentaciji. Da su pametni odavno bi zapalili kao neki u TSC, Vojvodinu ili gde vec. Imali bi bar minute pa mogu da pokazu koliko vrede i da li vrede. Sta mogu da urade u Zvezdi za 10 ili 15 minuta svaka 2...3 meseca?! Zvezda se odavno odrekla svoje dece i to je cinjenica.
N

NN3

pre 6 meseci

U današnjem Sitiju, Barseloni, Realu igraju deca od 16-17 godina, ovi od 20 su uveliko starteri i dominiraju, samo smo mi utripovani kako smo mega svetski klub koji ne trpi klince i moraju da igraju samo "iskusni" igrači.
f

fandjo1

pre 6 meseci

ona dva vezana poraza u prvenstvu su kriva za ovo...Bahar sad zna da svaki izgubljen bod pravi ogroman problem i ide na sigurno

VecaBg1971

pre 6 meseci

Kakva glupost, pa ako ne mogu da igraju u ovoj nasoj raspaloj ligi, sta rade u Zvezdi?
N

Nikola021021

pre 6 meseci

Oterati ovog trenera sto pre,jer cemo izgubiti prvenstvo.Prosle godine smo imali ekipu kojoj je falio dobar napadac umesto Pesica i eventualno Ado u sredini koga smo godinama jurili i sad coveka nema ni u protokolu.Umesto Pesica doveli smo goreg napadaca.Sad nam Mijailovic igra desnog beka,Rodic stopera,Bukari beka,Mitrovic beka,igra ne lici ni nasta igramo neku formaciju koju nikad nismo igrali,bez bekova sa 3 stopera i primamo 3 komada od svih.Ovo ne lici ni na sta..
D

Don Vito Corleone,@Nikola021021

pre 6 meseci

@Nikola021021 – između ostalog kažeš: “Oterati ovog trenera sto pre,jer cemo izgubiti prvenstvo”. Ti bi oterao pogrešnog čoveka! Ne treba oterati trenera, nego čoveka koji je za 9 godina svog bivstvovanja na vlasti u Zvezdu, doveo osamdesetak “pojačanja” iz Afrike. On je jedina kočnica normalnog razvoja Zvezde koja treba da se popunjava iz sopstvene škole, a ne dovođenjem raznih čuvara nacionalnih parkova po Africi, koji u slobodnom vremenu igraju na unapređenoj verziji krpenjače. Nedavno je Zvezda dovela dva Senegalca istog prezimena, od po 18 godina i odmah ih poslala u Grafičar! Jednom od njih je idol, verovali ili ne, sadašnji centarfor Zvezde u pokušaju, izvesni Ndiaje. To je onaj koji je pao preko lopte, na pola metra od gol linije, na utakmici protiv Čuke. Mogu da zamislim kakav je ovo “talenat” I kakav mu je mentalni sklop, kad mu je idol Ndiaje!
N

Nikola021021

pre 6 meseci

Don vito ti si potpuno u pravu,ali svaki komentar o njemu odmah udare recenziju.Inace ozbiljna lopurda.Nadam se da ce jednog dana morati da objasni odakle vila u Atini od 2 mil.eu,vozni park i gomila stanova..Da je ovo pravna drzava bio bi iza resetaka.Pokrao je nas klub za ozbiljnu sumu miliona..
R

Rajko car

pre 6 meseci

Ovaj je gori od Cede Janeskog,Hristica i Ratka Dostanica zajedno.Nema igre,istumbana ekipa,sa igracima koji ne igraju na svojim pozicijama.Sto pre ovaj ode to su vece sanse da spasimo prvenstvo.Jos jedan kiks,a sa njim je to vrlo verovatno i ode prvenstvo..
v

v1ad

pre 6 meseci

Prosto neverovatno kako su ispali Sljivic i Nedeljkovic iz konkurencije. Umesto toga mi sad gledamo Mijailovica na desnom beku.
L

Lord Lukan

pre 6 meseci

Pazi sad, drze na klupi preskupe Kangu i Kangu (mislim na njihove plate), a Sljivic,i Mijatovic ne dobijaju sansu... Strasno! I posle domaćinski posluju!
s

sladjann

pre 6 meseci

Daj bre sta se ko zanosi nikad oni neće videti prvi tim zvezde,....kada klinci svate da su sada za srpsku ligu Beograda,i da moraju igrati za nekog trećeligaša biće bolje po sve ...
s

srka

pre 6 meseci

Objektivno, Zvezda, imala ma koliko igrača, to je mnogo. Izdvajaš za strance, pa za domaće igrače, pa za strance, koji nisu stranci. Dajte ljudi, opredeliti se. Ako su ti stranci primat, onda ulaži u njih. Mnogo se vremena potroši na ljude, koji nikada neće ući u prvi tim, a to je grehota. Više bih voleo da se greši na strancima, tada bih znao na čemu greške proizilaze.
s

shulz

pre 6 meseci

Kako ste se navrzli na Bahara ovo je strasno, pustite covjeka da radi bre, ima sirok kadar pa ko je najbolji neka igra, imao 35 ili 20 godina, svi oce i rezultat i mlade igrace a cim se desi kiks drvlje i kamenje.. sto ovako niste pisali za prethodne trenere, koji im ni sansu nisu dali?!

gemathegreat

pre 6 meseci

Kad ovako ispljuju njihov život deluje svetlije.
g

gotostase.ateista

pre 6 meseci

Mihajlo Ilić je najbolji nije ga za džabe ( bukvalno) zvao da bude vedeta uz Blekija i Kalabu. Biće to najbolji trio štopera u Nedodjiji.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Vrhunskih mladih igrača NEMAMO. Ovo je sve forsiranje na silu kako bi se neko od njih prodao. Jel znate šta je vrhunski talenat, to je kada Stanković sa 17, 18 godina daje golove Helsinkiju, Kajzerslauternu, Ekerenu, u derbijima koji su onda bili neuporedivo jači nego danas, itd itd. Perica isto, koji nije iz naše škole ali je kao baš mlad došao u Zvezdu. E to je vrhunski talenat. Od njih nemamo takve talente. Bilo je kod Grofa 5, 6 klinaca koji su bili dobri, i sada igraju u dobrim klubovima, ali nije to ta klasa kao što su bili Deki i Perica. Kada si vrhunski talenat to se vidi iz aviona, nema hoću kakim neću kakim. To se vidi odmah na terenu, po govoru tela, po tehnici, po brzini, po pasu, po potezu itd itd. Imamo mi dosta talentovanih klinaca, ali ja ovde pričam o top klasi a toga nema. Ako si top klasa, moraš bar u našoj ligi da praviš dar mar na terenu i ako si klinac, moraš potezima da baciš publiku u trans, mi to nemamo. Nadam se da će se uskoro i takvi pojaviti.
D

Daj faul

pre 6 meseci

Top klasu nemamo ni u A reprezentaciji a kamoli u omladinskoj skoli… mali Maksimovic ima odlican potencijal, ali mi se cini da motorika ni njemu nije jaca strana
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Pa mozda bi i bilo mladih igraca da Terzinjo ima vremena da saceka ali on hoce procente odmah i zato samo stranci od 28 godina za 5 miliona iz tima iz sredine tabele Turske lige.
D

Dušanrsrs

pre 6 meseci

Mislim da nam je okršaj sa mladim sastavom Sitija dao odgovor na mnoga pitanja. Zvezdina djeca su samo navikana i ništa više. Nažalost nema stručnog rada koji bi od ove talentovane djece napravio igrače ravnopravne vršnjacima u evropi.
K

Kakvi

pre 6 meseci

Čokeri, pa oni i u omladincima poceli strane igrace da dovode.
N

Nem

pre 6 meseci

Pa vi ste krivi što im svako malo posvetite neki tekst nakon što odigraju 45 minuta dobrog fudbala i pišete kako smo dobili novog Jugovića, Džajića ili Ivanovića. To deca kao deca odmah primete i umisle da su igračine, a nisu ni počeli igrati fudbal kako treba. Bolje se fokusirajte na prave stvari i ono što je boljka našeg fudbala, tj gledajte da fudbal bude što atraktivniji, a ne da nam od 16 trenera, 14 igra bunkericu i čekalicu, ne možeš videti 3 lepe akcije za gol za čitavo kolo u samoj ligi. Menjajte pristup kao novinari pod hitno. Sportski pozdrav
D

DS1989

pre 6 meseci

Ja sve mogu da svarim ali Mijailovica ne mogu, jos sada igra na desnom beku. Vigo, Nedeljkovic su bolji bekovi od njega i tacka. Svaku utakmicu primamo golove na njegove greske.
g

gostttt

pre 6 meseci

Vigo je odličan igrač, zamerili su mu što ga je Čumić probio, a nisu zamerili drugima kada ih vrte po Kragujevcu, krovu itd. Oni i dalje igraju, naročito taj Mijailović koji nas je unistio u Kragujevcu. Druga stvar je novac za Viga, mnogo traze. Mozda bi i igrao kod Bahara da je manji otkup.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Navijaci nisu zadovoljni ni dosadasnjim, a kamoli da su igrali mladi igraci. Kad ubacis nekog mladog, on ima oscilacije, treba ga istrpeti kao i rezultate. Kod nas nema tog prostora. Zato je problem stranih trenera. Barak je dosao sa idejom da napravi jak tim za buducnost i samim tim mu treba sirina u postavi, da vise igraca bude u rotaciji. I onda se dozivi neki poraz, nereseno. Medjutim kod nas nema prostora ni za sta drugo osim pobede i onda vi trebalo da igra samo prva postava. Zato mladi nemaju gde da igraju, jer im treba jos cvrstine, snage.
A

Apoel

pre 6 meseci

Normalno je da mladi osciliraju. Jel hoces da kazes da prvi tim ne oscilira? Bar ya ovu trojicu mora biti mesta na klupi u prvenstvu i da se ubacuju u igru a ne samo da gledaju! Takodje i malog Maksimovica baciti u vatru. Svakako mora da se rotira zbog gustog rasporeda!!
Z

Zvezdaš onaj stari

pre 6 meseci

Pa došla je kriza rezultata a do tada su igrali više nego kod bilo kog trenera ranije! Zašto niste tako pisali za Stankelu i oba Milojevića koji su mlade gurali na kašiku a imali 20 bodova prednosti??? Sramota...

Mali peca

pre 6 meseci

ocekivano , svake sezone ista prica igraju na pripremama i na prvih par tekmi i polako sve manje i manje
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Omladinska škola Zvezde je zrela za promene! Ovo što se i kako radi očigledno nije dovoljno za prvi tim i Evropu! "Stvaranje" igrača za 2, 3, 4. rang u srpskom fudbalu nije i ne može biti krajnji rezultat! Zvezda od toga ima mrvice ili nema ništa! A Zvezda treba da podigne nivo ulaganja u školu (valjda će jednog dana prerasti u pravu Akademiju). Ulagati 3 - 10 miliona evra i ne videti benefit od toga, ne može da izdrži nijedan klub! Takođe, Zvezda treba da krene sa onim što rade ostali klubovi u Evropi. Prodaja direktno iz škole! Bolje je da momci odlaze u razvijenije sredine, nego da se gube po srpskim njivama, od kojih ni oni, ni klub nemaju ništa! Očigledan je trend opadanja kvaliteta srpskih liga na svim nivoima i trenutno se ne vide naznake zaustavljanja tog trenda. Naprotiv, sa novim generacijama biće sve gore. Pozajmice igrača napolje, u jače lige, uz jasne dogovore 2 kluba! Internat pod obavezno, trening centar pod obavezno i možda najvažnije podizanje i reforma liga mlađih kategorija u Beogradu i ostatku Srbije! Ovo postaje tragikomično, jer iz nedelju u nedelju imamo "vaterpolo" rezultate na utakmicama (npr. 20:1, 16:0, 15:1, 10:0 ...), što govori o stanju u mladjim kategorijama po klubovima i generalno u srpskom fudbalu. Dogovaranje utakmica je takođe prisutno. Stanje infrastrukture je katastrofalno! Itd. itd. Mnogo zaostajemo i moramo brže da radimo!
R

Realno su

pre 6 meseci

I dobijali su šansu na početku prvenstva ,i nisu pokazali ništa ,oni ne prave razliku neku preveliku u drugoj ligi ,

Thanos

pre 6 meseci

Nesto je trulo u drzavi Danskoj
B

Boogy

pre 6 meseci

Šteta. Zvezda ima baš puno igrača na tim pozicijama i treba trener da udovolji svima. Zato stradaju prvo klinci. Mislim da bi Nedeljković tu mogao da bude od koristi. Svakako bi bio bolji od Mićka na poziciji desnog beka.
Z

Zvezdasnbgd

pre 6 meseci

Svakako nije realno da svi imaju minute, dobili su šansu i niko se nije baš dokazao sem Nedeljkovića koji nzm što je sklonjen da bi Srnić igrao beka. Mijatović je dobijao dosta šansi što prošle godine, što ove i slabo to izgleda. Ne deluje dovoljno zrelo za ozbiljan fudbal. Šljivić ni u omladinskoj ligi šampiona ne pravi razliku a očekuje se da to rasi u seniorskoj? Ja bih lično i Lučiću smanjio minute jer on ni u jednom univerzumu nije bolji igrač od Kataija.
s

sirko

pre 6 meseci

mali Mijat tata za sve.
D

DS1989

pre 6 meseci

Bolje da probusi kasiku ako zeli da bude nesto od njega.
K

Krkfkrkt

pre 6 meseci

Problem je taj da se napravila halabuka oko utakmice Tsc Partizan prvo kolo bespotrebne oni su se zalili da su pokradeni i hteli da sklone upravu izasli na ulicu itd itd i od tada krece mesetarenje i javašluk od lige posle poraza od 5:0 od Nordsjelanda krece losa igra CZ do tada svaki protivnik u ligi nije prosao bez barem 4 gola razlike, dva dana posle Nordsjelanda dolazi poraz od Vozdovca 3:0 zatim i losa izdanja protiv Pazara, Cuke nzm koga jos a Partizan volšebno 3 tekme zaredom dolazi do pobeda iz minusa od po 2 razlike penalima i golovima od 85 pa na vise direktno izguranih minimum 10 bodova i krece se stvaranje slike u medijima kako je CZ u krizi a Partizan Valjak koji melje, najaca sila univerzuma itd itd, sve je to ljudi cuvena formula Igara i Hleba i bice tako dok se smire strasti prema Vazuri i upravii tipujem borbu za titulu do zadnjeg kola iako, a sve ovo direktno utice na to da klincima smanje minutažu da bi pljuvanje bilo jos već, zato je i derbi pomeren posle izbora pobedom Zvezde Vazura i kompanija ne verujem da bi docekali sledeci dan u kancelarije
P

PG

pre 6 meseci

Gledao sam onu predzadnju utakmicu reprezentativnih klinaca gde su igrali Nedeljković (bio dobar) i Šljivić.Dečko me je totalno razočarao.U svojoj generaciji ne da nije pravio razliku,nego se nije video.Bio je zamenjen.Ima nešto malo u njemu ,ali mislim da je on izvikan.Neki prosek i ništa više
g

gorostas.glavati

pre 6 meseci

Andrija Žilo Živković je debitovao za selekciju Srbije bez seniorskog nastupa za Partizan. Prevelik je Partizan. Pogledajte koliko nam je sreće doneo Bilo. Nije za djabe on guran u reprezentaciji Srbije. Višestruko nam se isplatilo. Kakav igrač je Žilo, nema šta, kapa dole.
M

Mitros

pre 6 meseci

Živković je bio prvak sveta u svojoj kategoriji, o tome ovi mogu samo da sanjaju...
g

gorostas

pre 6 meseci

Sergej bio treci najbolji igrac dobio bronzanu kopacku ali tebi ne valja jer je on smeker a ti licis na NEANDRETALUSA, ali ti valja Žilo. Bravo glavati. Pravi si Jugosloven navijač Partizana maloumni.
M

Manche

pre 6 meseci

Previse igraca imamo jednostavno. Evo recimo sredina. Ado, Mijailovic, Stamenic, Hvang, Kanga, Kangva, Sljivic, Ivanic. Da ne spominjem da na ofanzivnog veznog mogu Katai, Kraso, Mijatovic.
M

Mika iz Trstenika

pre 6 meseci

Zasto racunas mijailovica, kad on kod bahara igra desnog beka i stopera
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Ne mogu tatini sinovi biti ozbiljni igraci, svi sa slike su iz ultra bogatih porodica, automatski znate kako su u zvezdi.Ne mogu tatini sinovi biti ozbiljni igraci, svi sa slike su iz ultra bogatih porodica, automatski znate kako su u zvezdi.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Није да нису талентовани, али још нису за први тим! Е сада то татнини синови, можда боље знаш, али питање је и дали уопште има изразито бољих од њих у том узрасту?
:

:) :)

pre 6 meseci

Ako su takvi kao što ti kažeš na taj način stigli do prvog tima i unosnog ugovora….to dovoljno govori u klubu u kom je to moguće i koji tako funkcioniše.
L

Laki92

pre 6 meseci

Zvezdin osnovni problem, tj problem ovih mladih igrača je taj sto je u klubu ogromna konkurencija na pozicijama ofanzivnih veznih igrača, dok na apsolutnom svim ostalim pozicijama nema kvalitetne konkurencije(štoperi tanko, bekove ni nemamo, zadnji vezni da kažem minimalna konkurencija(faktički ni jedan pravi zadnji vezni), napadac klasičan jedan jedini), i onda je veliki problem sto su uglavnom svi Zvezdini mladi igrači ofanzivni vezni (Lucic, Mitrovic, Mijatović, Svljivic, Kabic, Maksimovic) i mnogo je teško da dobiju šansu pored iskusnih ili skupo plaćenih igrača(Stamenic, Hvang, Ivanić, Kraso, Olajinka, Bukari), pogotovo kada ne ide rezultat i kada igra nije kao sto treba, kao sto je trenutno situacija, tada se prostor za njihovu minutazu još vise smanjuje.
d

di ćeš

pre 6 meseci

ili u prevodu, loš omladinski pogon koji nije u stanju da svake sezone izbaci bar jednog prvotimca koji će da ostavi veći trag u matičnom klubu, i loša transfer politika koja veću šansu pruža polovnim strancima nego vlastitim igračima koje treba da istrpi
N

Nenad1246

pre 6 meseci

@di god Ni Barselona nije u stanju svake sezone da izbaci jednog za prvi tim.
c

cipar

pre 6 meseci

3 prevare na slici, to sam govorio za Nikolića,Gavrića,Radulovića itd... Lupali su mi mnogi minuse, nije ni čudo to su likovi koji od drveta ne vide šumu. Ah da za Radulovića su ovde neki govorili da ima levu nogu kao Bejl:))) Eno te leve noge u propaloj Vojvodini.
m

milo123

pre 6 meseci

jbg, mozda je ipak imao obe leve. :D
s

ssever

pre 6 meseci

Da smo i malo normalni,trebali bi se zavhaliti Baharu jer prodje prvi deo sezone uz najskuplja pojacanja u istoriji mi ne licomo ni na sta. Nemamo ni sistem nemamo ni igru a ne znamo uopste ni koji nam je tim. Sto je jos gore,ne zna ni on. Pa o cemu pricamo? Da iko ima.mozga od nasih vodecih,odavno bi ga smenili , namesrili sok tetaoiju,doveli bi coveka koji zna .
g

gostivarski

pre 6 meseci

sta podrazumevas pod tim zahvaliti se...moramo mu isplatiti zaradu po ugovoru, moramo dovesti novog trenera i njega takodje platiti, zatim moramo promeniti pola strucnog staba jer je bahar doveo svoje ljude, takodje za njih platiti raskid ugovora...sve bez garancija da ce bolje biti s novim trenerom, taj novi trener nece imati vremena da uigra ekipu, nije je on sastavljao...mnogo bi se ti lako zahvalio
@

@gostivarski

pre 6 meseci

Onda se lepo zahvaliti i onima koji su ga doveli pod takvim uslovima…
g

gostivarski

pre 6 meseci

pod kakvim uslovima? ti uslovi su normalni svuda u svetu! samo nije normalno u srbiji posle 10 utakmica otpustiti trenera, a zna se da je promenjeno 10 igraca i sistem igre
н

нс бој

pre 6 meseci

Неће у цз разигравати клинце,за то ће служити Офк БГ,Железничар. цз није добра средина за младе играче,да се укине бонус,нико од њих не би играо.Доведу играче од 5 милиона и ти као клинац мислиш да ћеш играти пре њега.Није добро за српски фудбал уопште.Сигурно би неко од клинаца могао постати озбиљан играч,бољи од ових што их доводе.
g

gostivarski

pre 6 meseci

Zato sto ekipa ne igra dobro, da igraju dobro sigurno bi dobijali priliku. Mislim da ce to krenuti kada se uigraju Serif i Hvang. Sa druge strane imamo bas sirok roster, sa klupe vrebaju ili Olajinka ili Kraso, mora da igra i Katai, Kangva i Kanga, treba drzati radnu temperaturu i Degeneku i Spajicu u slucaju kartona za startne stopere, mora Lucic da igra jer je od mladih najvise pokazao, Mijatovic pokazuje jedan dobar nivo u mladoj reprezentaciji, Kabic...Bas smo ga pretrpali