Komentari na vest

Lev sa glavoboljom čeka Euro: Razočaranje je ogromno, ne znam šta se dogodilo sa našim napadom

g

gost133

pre oko 3 godine

Low je bio jedan od najboljih trenera u periodu od 2007 - 2014. Od tada je potpuno izgubio kompas a to se vidi u mjenjanju formacija za svaku utakmicu, mjenjanju postave za svaku utakmicu kao i izborom pozicije svakom pojedinom igraču te nedostatku automatizama u igri. Smijesno zvuci da u zadnjih nekoliko godina na teren nikad nije istrcalo istih 11 u istoj formaciji hahah.... moras znati kojih 8/9 igraca ti cini prvih 11 i preostala 2 mozes mjenjati,ubacivati jer inace dobijes blamazu kakvu Low dobije.
g

gost133

pre oko 3 godine

Da ima imalo morala sam bi dao ostavku i prije Eura, kao što ju je trebao dati nakon 2014. Tada su zadnji put odigrali poštenu utakmicu.
P

PFCCCC

pre oko 3 godine

Ja ne mogu da verujem da je u toj grupi Jermenija ispred : Nemacke,Islanda,Rumunije pa i Makedonije. Tri utakmice devet boda i igrali su bez Mkhitaryana
s

sdsrgs

pre oko 3 godine

bice zanimljivo do kraja, Jermenci su strasni na svom terenu
9

951357

pre oko 3 godine

Dogodio vam se moderan fudbal. Danas je svako ko ume da istrci kontru i da gol igrac od 100 miliona. A niti tehnike, niti umeca, niti srca. Nego placenicka kasacka grla. Fizikalija je dobila preimucstvo nad umecem i karakterom, i zato su rezultati ovakvi. Danas svi znaju da stanu u bunker i trce kontre, i svi to rade, i zato ima toliko iznenadjenja. Zato Zvezda moze da pobedi Liverpul a Dinamo Totenhem ili Makedonija Nemacku. Jer se za jedne igra srcem a za druge zbog para i oportunizma.
g

ggost

pre oko 3 godine

S obzirom da su u grupi EURO-a sa Portugalcima i Francuzima, ali i nimalo naivnim Mađarima, ne bi me čudilo da takmičenje završe već u prvoj fazi.
b

bgcz

pre oko 3 godine

Surovo ali sve vam je više kostur sačinjen od turaka i crnaca. Bilo ih je i ranije ali sada je sve masovnije. Taj nemački mentalitet je oslabio i razvodnjen je. Mada je to sad sve globalnije
T

Takoo jeee

pre oko 3 godine

Bravo care za komentar...
T

Tanasije

pre oko 3 godine

Uskoro svi ce biti crni kao repka Francuske
B

BlackAndWhite

pre oko 3 godine

Dogodio vam se Verner!