Komentari na vest

Leva o novom ugovoru: Komplikovano je... Braco: Možemo da imamo samo 14 vrhunskih igrača

I

Ildzo

pre oko 2 godine

Bayern je jedini klub koji posluje u plusu, a takav trend ima svoje zasto! Da ljudi ne posluju na odredjeni nacin i trosili kao manijaci, taj isti klub ne bi bio u plusu. Sta ovde mnogima nije jasno? Covek ulazi u godine i naravno da ne vredi vise iste pare. Drugo, sa tom filozofijom i urednim poslovanjem postizati takve rezultate, svaka cast majstori. Trece, ne dirajte Bracu, covek je mnogo gotivan, ispao smeker protiv zvezde, zaposlio najmladjeg trenera... Kad bi drugi to uradili? Nikad. Inace je veliki profesionalac i ko god to nije, odmah ide iz kluba. Mnogi ovde ne znaju sta je bavarski mentalitet u poslovanju. I sve ovo govorim kao neko ko ne voli bayern, ali sam objektivan i covek.
T

Tpb

pre oko 2 godine

Veliki sam navijac Bajerna vec skoro 20 god, ali zbog ovog amatera Brace i uprave naterace me da prestanem da pratim vise ovaj klub...pa koga vi zezate? Nemate para za transfere i produzenje ugovora alo? Veliki Bajern Minhen koji svakw godine osvaja titulu u ligi i stize do zavrsnice Ls i vi kazete da nemate para? Pa ko onda imaa ako nema Bajern para??
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Cuj kaze nemaju oni para kao englezi...ajde braco ne prdi.
G

Gost89

pre oko 2 godine

Pa Braco ostatak Bundes lige nema zajedno 10 vrhunskih igraca, sta cemo s tim? Nemate nikakvu konkurenciju u ligi, uzimate sve sto valja.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Interesantno je da bukvalno NIKO NIGDE NIKAD nije napisao dve reči o istovremenom usponu Bajerna i raspadu Nemačkog fudbala. Ako se sećate, Bajern pre 2000ih nikad nije bio suvereni vladar njihovog fudbala. Jesu bili najbolji ali osvajali su Borusija (jedna/druga), Hamburg, Keln, Štutgart, Kajzerslautern, itd...od 2010 pa na dalje, njihova liga bez Bajerna je na samom dnu Liga Petice. Može se voditi debata da li su Portugalci i Rusi (do ovog sukoba) jači na ligaškom nivou. Da im nema migranata, reprezentacija bi im bila na nivou Austrije ili niže. Sve za Bajern, ali (bez reči) protiv nacionalnog interesa.
A

Allianz

pre oko 2 godine

Zamisli gde bi tek bio francuski fudbal bez migranata ili holandski ??? A Bayern nije počeo da se uzdiže 2000, nego 5 decenija pre toga. Ko je branio Borusiji Dortmund da kupi koga god želi kad su u 3-4godine uzeli 300mil za transfere
б

бартендер

pre oko 2 godine

Не слажем се са тим да бесплатни трансфери чине фудбал слабијим, напротив, плаћање трансфера по 100-150-200 милиона управо чине то! Само мали број клубова то може да плати, алави играчи ће ићи тамо (пример псж-а) а опет ће се појавити неки Виљареал који ће то анулирати! Ја бих увео правило да нема плаћања трансфера и да су једино могући уговори на годину дана, па ако Левандовскк на пример хоће да игра за 100 сома годишње у Легији може то да уради, а и Легија може да га доведе. Наравно, ако финансијски фер плеј дозвољава Реалу да му да 100 пута 100 сома годишње и то је легитимно, али нема уцењивања и глупости! Знам, идеализам и немогућа мисија, не брани ми нико да маштам…
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 godine

Pa ako mozete da imate samo 14 vrhunskih igraca, onda i nama navijacima otvoreno recite da pravite od Bajerna prosecan klub. Sta imate od toga sto štedite novac, navijaci od toga nemaju nista, samo ih trofeji interesuju i da Bajern igra lep fudbal. Niko ne traži da kupite igraca za 200 miliona, ali Ridiger, Pogba, Dibala i ostali slobodni agenti moraju da se razmotre. Ne zeli niko da gleda Gintera, Sasu Kalajdzica, Bunu Sara... Davali ste Daglasu 15 miliona platu, a nije ni igrao, a sada vam je puno dati slicnu tu sumu Ridigeru...
M

Marko92

pre oko 2 godine

Besplatni transferi klubove čine samo slabijim, a doveli Gorecku, Levandovskog, Nojbela, Nianzua, Ričardsa tim putem. A sada kada drugi hoće nima da uzmu igrače na sličan način free transferi su loši. Licemer.
A

Allianz

pre oko 2 godine

Ali čuj konstataciju, LICEMERI. Pa niko ne može naterati nijednog igrača da produži ugovor u klubu, a kamoli u koji će klub otići kao free agent. A to što igrači i pored ponude vrhunskih evropskih klubova izaberu top klub kakav je Bayern, to je samo do njih i agenata.
r

rea

pre oko 2 godine

Neka neko kaže Hasanu da Leva ima 34 godine, a Haland 22, tako da bi itekako imalo smisla zameniti staro za novo, pa makar Haland bio i slabiji igrač od Leve.