Komentari na vest

Lice i naličje Veikauslige: Radulović i Helsinki ponovo najjači, novajlija sa tri igrača iz Venecije, Tainio bez prvog strelca lige

T

Tuneki

pre oko 1 godinu

nema Srba,jer nam je liga veteranska
S

Svekar

pre oko 1 godinu

Jaka liga! Steta sto Srbi vole samo ove najjace, pa se kod nas bas slabo prati finska liga! Trebalo bi vise prenositi utakmica, kako bi se kod nas vise popularisalo! Uvek je neizvesna, nije kao kod nas da se unapred zna ko ce biti sampion!
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Narocito ove sezone, HJK renovira tim, dosta mladih ali dobrih igraca, KuPS u finansijskim problemima, ali i dalje sa ambicijama, Honka koja ozbiljno radi ali koja je nedelju dana pred pocetak prvenstva ostala bez prvog napadaca, a i uvek neko drugi moze da iskoci. Bice veselo, ali prednost dajem HJKu, jer iako imaju dosta mladjih igraca, lagano su resavali utakmice kupa. Mozda kao iznenadjenje sezone prognoziram Oulu, koji verovatno nece da bude u borbi za titulu, ali ce biti visoko pozicioniran. Igraci tamo su tehnicki fantasticni, tereni veoma dobri, ali generalno fali malo agresivnosti u ligi. Bilo je prenosa prosle sezone, ne secam se na kojoj televiziji, cini mi se da je bila Arena, ali se nadam da ce i ovog leta da ih bude.