Komentari na vest

Likovanje u Totenhemu: Murinjo i Konte nisu bili pravi treneri za nas

a

aldeles

pre 7 meseci

Novi trener je krajnje gotivan, ali kakve su ovo neinteligentne izjave... Prvo, čovek je tek došao, a drugo ako dovodiš Kontea i Murinja, pretpostavljam da znaš kakav ćeš fudbal igrati? Mislim, osnovna logika. Sad za vikend kad prime 3 od Arsenala, biće odmah druga priča.
B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

Falim ti se Bože da se vratimo filozofiji Denija Blančflauera koja je krasila klub 70 godina. THE GAME IS ABOUT THE GLORY...
F

Fulham prošao

pre 7 meseci

Ma najjači ste, samo ste već ispali iz Teletabis Liga kupa da vas neko obavesti
J

Jaojao

pre 7 meseci

Od proleca 2019. a ne 2018. I polufinala ls…
G

GOCE GOSTIVAR

pre 7 meseci

Trenutno u Premijer ligi od Postekoglua su bolji samo Pep, Klop, Arteta i De Zerbi tako da je ovo svakako odličan posao Totenhema. Mislim da Totenhem ide u prva četiri na tabeli jer nemaju obaveze igranja u Evropi i kupu tako da sve svoje snage mogu da usredsrede na ligu. Njuka, Brajton, Arsenal i Liverpul uz Siti igraju na tri fronta(Jedinstvo i Čelzi su u raspadu) i tu je Totenhemova šansa da se ušunjaju u prva četiri.
K

Ko žurio ....

pre 7 meseci

Baš su ozbiljni,krajem septembra pričaju o nekakvom uspjehu a ima još da se igra punih sedam mjeseci sezone na minimum tri fronta.
I

Inzaghi

pre 7 meseci

Vezali 4 utakmice kako treba i odmah digli nos, Videćemo vas u aprilu, kad opet budete ostali bez trofeja, borba za LŠ vam je max i to zato što su ostali rivali loši a ne što ste vi toliko dobri.
K

Kosta11

pre 7 meseci

Zato i beze svi od ovog seljaka,kad dovedes murinja i kontea znas sta da ocekujes,sada svi kao moraju da igraju ofanzivan fudbal.

bez_EU4ije

pre 7 meseci

Postecoglou je u klubu manje od 3 mjeseca. I Nuno Espirito Santo je krenuo sa 3 pobjede u PL, pa mu se onda ekipa raspala. Ne kažem da će se to ponoviti i meni Postecoglou izgleda kao real deal, ali su ovakve izjave preuranjene. #polakote
o

ok hahahahah

pre 7 meseci

Murinjo u trenerskoj karijeri - 26 trofeja, Totenhem u celoj svojoj istoriji (1882-2023) - 25. Hahahhahahahahahahahabahahha