Komentari na vest

Lion hoće Grejema Potera umesto Lorana Blana, vlasnik već razgovarao sa bivšim trenerom Čelsija

?

??

pre 8 meseci

Svi francuzi su posrnuli. Od lige 5ica daleko najlosija liga. Ne po kvalitetu igraca nego po ambicijama klubova, koje gotovo da nemaju. Neko poredi italijane i francuze, po mom misljenju nisu nikako za poredjenje. Od italijana mozemo da ocekujemo svasta, dok su francuzi na evro sceni pozeljni svakom klubu vise od bilo kog kluba od 4 preostale lige.
G

Gerland

pre 8 meseci

Izuzećemo PSG koji je kategorija za sebe. Međutim, ako pogledamo Ligu 1 većina evropskih klubova pa i oni iz preostale 4 najjače lige rado bi izbegli susret sa Olimpikom iz Marseja, Lilom, Renom, Nicom, Monpeljeom ili Lionom. Ovi klubovi, sa izuzetkom Liona ove sezone, nisu slabiji od Lacija, Fiorentine, Atalante, Ajntrahta, Frajburga i sličnih klubova.
Ž

Žgane

pre 8 meseci

Nije Blan kriv, ovo je najslabiji tim Liona u proteklih dvadeset i pet godina. Niko se neće usrećiti ko preuzme Lion, uz Valensiju klub koji je u velikom kanalu.
?

??

pre 8 meseci

Steta bas za oba kluba. Gotivio sam ih pre mnogo. Pogotovo valensiju. Kad su igrali kanizares, baraja,ajala, vilja i ostali. I lijon je tad bio dobar sa zoninjom
G

Gerland

pre 8 meseci

Novi vlasnik Liona Tekstor je urnisao klub. Sve ono što je Žan Mišel Ola gradio decenijama, Amerikanac je srušio. Prodao je dosta igrača, a pojačanja su smešna. Lion nije konkurentan u Ligi 1, a od Evrope je udaljen miljama. Polako se pokazuje da ti prekookeanski investitori uništavaju francuske klubove sa tradicijom. Još jedan očigledan primer je nekada čuveni Sošo koji igra treći rang takmičenja, a u rukama je kineskih vlasnika. Tužno.
O

Olimpik iz Liona

pre 8 meseci

Generalno ima istine, ali pad je bio i u poslednjim godinama sa Olom na celu, sve cesce se izostajalo iz evrope, sve slabiji igraci se dovodili, a najkvalitetniji igraci poceli da prelaze u ekipe srednje klase po evropi, poput Fekira u Betis, Kornea u WH, Auar je presao u Romu, Dembele kao zamenik kapitena u Saudijsku Arabiju, itd… Bilo je i ozbiljnih transfera, ali u manjem broju. Ni njihova cuvena skola nije izbacila nekog vrhunskog igraca godinama. Prosto u poslednjih 10-ak godina od ekipe koja se redovno borila za trofeje i sto bolje rezultate u evropi postali su ekipa koja dobro prodaje igrace, i ne osvaja nista, u evropi su imali za to vreme par dobrih izdanja, ali opet, stvarno se srozao klub maksimalno. Sad tonu ka prosecnosti, em nemaju zelju da nesto ozbiljno ulazu, em da zadrze najbolje igrace, realno ne izgleda da ce biti neka srecnija vremena u klubu u narednim godinama.
P

PAOKara

pre 8 meseci

Sosho je unistio Pezo,ne Kinezi.
G

Gerland

pre 8 meseci

@PAOKara Sošo je najblistavije trenutke doživeo kada ga je držala porodica Pežo. Činjenica jeste da je zadnjih godina Sošo posustao, ali je bio na klackalici između prve i druge lige. Sa dolaskom Kineza totalno su se srozali do te mere da su zbog finansijskih neregularnosti izbačeni u treći rang. Porodica Pežo je ovog leta pokušala da vrati u vlasništvi Sošo, ali nisu uspeli. Nadam se da će im to u dogledno vreme poći za rukom.
G

G0RAN

pre 8 meseci

Bruno Laž je prvi pik.
p

pdk

pre 8 meseci

Vrlo nezahvalan posao. A De Zerbi je pokazao da oni imaju sistem u klubu, da nije ovaj cudotvorac.
A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

Da li oni imaju istog vlasnika?
D

Dachaa

pre 8 meseci

Nazalost od kada ih je napustio legendarni vlasnik kluba,lion polako ali sigurno tone..