Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

Liverpul i NAC Breda u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.05.24. | 10:23

Nigde nećete naći veće

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o dvojci na Liverpul protiv Aston Vile u 37. kolu Premijer lige, odnosno na kec NAC Brede protiv Rode u baražu za promociju u holandsku Erediviziju. Kvote na ova dva meča nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Liverpul je već ispao iz trke za titulu i sada je već jasno da će završiti prvenstvo na trećoj poziciji. Ne može ni napred, ni nazad. To ipak ne znači da će Jirgen Klop dozvoliti svom timu da neozbiljno shvati preostale dve utakmice, trofejni Nemac želi da se u pozitivnom stilu oprosti od kluba koji je vodio prethodnih devet godina. Samo što je Aston Vila veoma motivisana danas u Birmingemu, želi da popravi utisak posle razočaravajućeg dvomeča sa Olimpijakosom u polufinalu Lige konferencije i poraza ukupnim rezultatom 2:6. Vili je potreban još jedan trijumf, pa da i matematički osigura četvrtu poziciju i plasman u Ligu šampiona. Ima četiri boda više od petoplasiranog Totenhema, jedinog tima koji još može da je ugrozi. Liverpul je na Enfildu u septembru pobedio Aston Vilu sa 3:0, nije izgubio od nje nijednom na poslednjih sedam susreta u svim takmičenjima (šest pobeda i jedan remi).

NAC BREDA - RODA (PONEDELJAK, 20.00), KEC 2,40

Nema Roda mnogo prostora za tugovanje, mada sigurno da ovih dana nije lako nikome u klubu. bila je tako blizu promocije, čak i posle vezanih remija sa De Grafšapom i B timom Ajaksa (po 1:1). Trebalo joj je samo da ostane neporažena u poslednjem kolu sa Groningenom, ali je izgubila sa 2:0 i tako je ostala bez direktne promocije. Sada mora da je traži u baražu, a to je sve, samo ne lako. NAC Breda je bila osma u prvenstvu, imala je 19 bodova manje od Rode. Sada su na nuli, u istom loncu. Jedino što će Roda imati prednost domaćeg terena u revanšu kroz četiri dana. NAC je poražen na oba ovosezonska susreta sa Rodom, sa po 3:1. Sada je u obavezi da juri dobar rezultat pred svojim navijačima kako bi sebi popravio šanse da se plasira u polufinale baraža.


NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara