Takumi Minamino (Reuters)
Takumi Minamino (Reuters)

Liverpul prihvatio ponudu za Minamina: 15.000.000 fiksno i 3.000.000 kroz bonuse

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.22. | 22:48

Najskuplja prodaja Redsa ovog leta za sada...

Još jedan igrač ovog leta napušta Liverpul. Marko Grujić je definitivno prodat Portu za 9.000.000 evra, a klub su kao slobodni igrači napustili Loris Karijus, Divok Origi, Šeji Odžo i Ben Vudborn. Sada je došao red na prodaju Takumija Minamina.

Liverpul je večeras prihvatio ponudu Monaka za Japanca i ostalo je samo da igrač prođe lekarske preglede i dogovori svoje uslove. Redsi su pristali na ponudu Kneževa koja glasi: 15.000.000 evra fiksno plus 3.000.000 kroz bonuse. U pet rata.

Izabrane vesti

Minamino je došao u Liverpul pre sve i po godine iz Red Bul Salcburga za 8.500.000 evra posle sjajnih igara u Ligi šampiona kada je činio napadački triling sa Erlingom Halandom i Hvan Hi Čanom. Ipak, nije uspeo da se izbori u strašnoj konkurenciji napadačke linije Liverpula i posle godinu dana je pozajmljen Sautemptonu. Tamo je proveo prethodnu polusezonu, nije se izborio da ga otkupe ali je Monako bio voljan da se kladi na njega.

Želeli su ga i Lids, Atalanta, Vulvsi i Lion ali je na kraju Monako bio najkonkretniji i najuporniji. Japanac se trenutno nalazi na odmoru u domovini, pa se očekuje da kroz nekoliko dana doputuje u Monako i završi formalnosti oko transfera.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Takumi Minamino

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara