Komentari na vest

Liverpul sravnio Ajbroks! Tajfun Salah za šest minuta do het-trika i rekorda Lige šampiona (VIDEO)

д

д.г.

pre preko 1 godinu

Страхујем за моју Звезду догодине у лш. Ако би доживели овакав блам џаба ти лш. А каква је појачања Мрки летос довео не слути на добро.
N

Nesrećnik sam od malena

pre preko 1 godinu

Onaj golman Rendžersa nije mogao vola da ubode a protiv nas je hvatao i muve u letu.Do duše i do onoga je ko upućuje udarac ali sinoć je sve došlo na svoje mjesto.
G

Gost4

pre preko 1 godinu

једна реч-роберто боби фирмино <3
O

Orao

pre preko 1 godinu

Sa jedne strane, nije lako nikome danas dati 7 komada, ni treceligasima. Ali Rendzers da igra prvu Englesku ligu, ispao bi. Opet kazem, necu da umanjujem pobedu Redsa, ali ...
M

Manche

pre preko 1 godinu

Puno mi je srce kad neko sravni ovako odvratni rendzers.
G

Gost1231

pre preko 1 godinu

Cini mi se da je Jota upisao hetrik asistencija upravo za sva tri Salahova gola, a oba igraca usla s klupe, nevideno do sad. Mislim da je ovo odlicno za samopouzdanje Liverpula, mnogo pozitivnih stvari za izvuci, bit ce tesko protiv Sitija ali ko zna, sve je moguce. Treba napomenuti da je protiv Arsenala Liverpul igrao sasvim ok, ne najbolje sto mogu ali uredu, necemo o sudijama s te tekme ne vrijedi. Mislim da bez obzira na povrede (Diaz, Trent, Matip) Liverpul se dize polako, vracaju se pojedinci, resetaju naprijed, samo ucvrstiti sredinu i odbranu tj. da se vrati ona sinergija od prije, presing i nicije lopte su njihovo najjace oruzje sto je veceras odlicno funkcionisalo pogotovo drugo poluvrijeme tako da ima nade protiv Sitija.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Rendzers ove sezone dosta slabiji nego prosle ovo je bas lose.
z

zivorad

pre preko 1 godinu

Mitrovic bi dao 5 komada da je u liverpulu
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Kazu ovi Zvezdini sinoc da nije sramota izgubiti od Makabija, pobijedise oni Juventus.. A jel sramota da ovakav Rangers jadan vas rutinski pregazi, odavno gora ekipa nije zalutala u LS..
G

GETAFIX

pre preko 1 godinu

@Gost999 nađi devojku.
i

ispisamtiseusta

pre preko 1 godinu

Eto tako)))

NemanjaKZ

pre preko 1 godinu

Posto vidim da slabo pratis fudbal, taj Rangers je prosle godine, sto bi ti rekao, 'pregazio' do finala jos i Dortmund, Bragu, Lajpcig, a i u tom finalu je jedva izgubio od Ajntrahta pa ne znam sad kakvu sustinu ima tvoj komentar zapravo kad je sve to bilo prosle sezone? Zar niste vi grobari zagovornici toga da se ne zivi od proslosti ili je to samo u slucaju kada vama odgovara?
G

Gost999

pre preko 1 godinu

@Getafix neces vjerovati brate, evo upravo se tusira. 🤣
Х

Х Х

pre preko 1 godinu

Јеси ли чуо за реч форма? Рецимо да су у марту били у много бољој форми него сада. Успут ЛШ је такмичење где може свако да те натрпа кад га крене, нарочито неко ко се чупа у том такмичењу као Ливерпул ове сезоне. Успут твој клуб је задњу победу у овом такмичењу имао пре 40 година, тако да се боље покрије ушима.
l

ljelje

pre preko 1 godinu

Šta god im kažeš naći će oni izgovor ma koliko on smešan bio, jer to smo mi,laž je deo našeg identiteta
s

sprdnja

pre preko 1 godinu

Pljuvči lfc-a:javite se!hehehehe
G

Gostao

pre preko 1 godinu

Koliko je igrao Arsenal?
G

Gost099999

pre preko 1 godinu

3-2
R

Renato

pre preko 1 godinu

Rijetko odvratan klub
A

Aron

pre preko 1 godinu

Svaka cast Firminu na odigranom mecu, Salahu na realizaciji ali Eliot je masina, igrac utakmice!
D

Dex PFC

pre preko 1 godinu

Eliot strasan igrac.
L

Luj Viton

pre preko 1 godinu

Isprdeli se u wc šolju zvanu odvratni Ajbroks.
A

Alkotest

pre preko 1 godinu

Da ne preterujemo...Pre neki dan su izgubili od Arsenala i vec su ovom pobedom izasli iz krize?Nece moci.Jedna lasta ne cini prolece...Pa i ako je ta lasta 7:1 rezultat.Ipak je prevelika razlika u klasi...Inace rezultat nocna mora svih Zvezdinih navijaca kada spomenete ucesce u LS.Jednostavno pribojavate se ovakvih ponizavanja...
p

prti

pre preko 1 godinu

Nije nama problem da primimo 5-6-7 golova od Liverpula, PSZ... Igrac jedan ima vecu platu nego 11 Zvezdinih na terenu i 50k navijaca na tribinama. Problem je ako te nakanta neka osrednja ekipa tipa Fejnord. To je vec problem za svakog na stadionu ovako pruzis ruku kazes majstori vi ste u top 10 klubova na svetu po svemu svaka cast razlika je ocigledna.
A

Aron

pre preko 1 godinu

Razlika jeste u klasi, ali Liverpool je osakacen povredama, kriza rezultata, pritisak na Klopa, igrace, Salaha, Trenta... Kada je neko dao Seltiku 5,6,7 komada, razlika jeste velika u klasi ali ova pobeda ne moze da umanji utakmicu Liverpula, gostovanja u Skotskoj nikad nisu bila laka i niko se fudbala nije naigrao! I da, izlazi se iz krize, za vikend Siti, sve je moguce. YNWA
S

Skopje

pre preko 1 godinu

Jos jednom pokazali da nike Mane problem, postizu golove..vec su na broji od 32 a tek je sredina oktombra….ako ne zacvrste odbranu a vezni red ne pocne da igra ko sto treba djabe ce biti ovih blic utkamica kao danas ili ona sa bormutom.
K

Ko kaže?

pre preko 1 godinu

pa vi ste juče kritikovali Salaha, i onda kao kažu da nije bleda senka 😂