Komentari na vest

Loša vest za Zvezdu iz Ukrajine: Dinamo skinuo Dnipro s čela, Šahtjor sad prvi

Д

Двоструки аршини

pre oko 1 godinu

Фантомски клуб, који не заслужује више да носи тај назив, чији симпатизери и навијачи ратују 9 година и боре се за голи живот против глава као што воде тај клуб. Замислите да неко пребаци ФК Борац Бања Лука у Сарајево и да пропагира србофобију. Желим им све најгоре што се спортских резултата тиче...
s

set 77

pre oko 1 godinu

Ma to nema veze 3 i 4 su uvek skoro slični, 1 i 2 su ubistveni ko god da dođe, al nek mi uzmemo pare a jsd neka pada u dugove a AV da gleda zakon ukinuo bi sve pare jsd-U- u svim sportovima dok ne vrate sve dugove državi i narodu.
p

pregalac fudbalski

pre oko 1 godinu

a brisanje duga od sedamnaest milki
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Moj omladinac. Prošle godine je AV obrisao 27 mil. duga FKCZ, a sad već davno, obrisao je i KKCZ 18 mil. duga. Zbirno je za ta dva kluba obrisano 45 mil duga. Takođe je FKCZ, uz saučesništvo jednog uvaženog sudije koji sedi u vašem upravnom odboru, vratila manje od 700.000 evra banci verovniku, na ime duga od 8 miliona. Banke kada vam "pozajme" novac to alale, samo mole Boga da ne tražite još. Zajmodavci vam redom "opraštaju" dugove zato što ste lepi i zgodno vam stoje dresovi. FKP i KKP nisu 60 mil. zbirno potrošili u zadnjih 10 godina, a ne da im država toliko oprosti. Znam ja kada svojevremeno niste imali za sapun i šampon i kada su vam plenili koševe sa vašeg Kališa. I nisam se smejao. Partizan, oba kluba, su sada bedni i ubogi ali, pazite se od te vaše sile. Ima u narodu srpskom jedna divna izreka: kolo sreće se okreće ili ona: ko bi gori sad je doli, pa biraj šta ćeš. A ima i treća: u dobru se ne uznesi, a u zlu se ne ponizi. Istrpeću ja sve i neću se ponižavati, sigurno je. Ako budu naši trgovali sa grbom i PIB-om ja više neću biti partizanovac.
M

MMxxllll

pre oko 1 godinu

57 godina vojska plaćala održavanje pašnjaka.
D

Delija011

pre oko 1 godinu

Apsolutno nema veze u kom smo sesiru. Pogledajte sesire i bice vam sve jasno.
h

hepek

pre oko 1 godinu

To je odlicna vest, treci sesir je realno slabiji od cetvrtog
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Odlicna vest je da idete direktno u grupu,jer opet bilo samaranje od Moldavskih,Kiparskih ili izraelskih giganata
@

@gost1111

pre oko 1 godinu

mislis na Makabi? Petah Tikvu?
a

aeiou

pre oko 1 godinu

@gost1111 | Šamarali su nas ali, to ne briše ono da su i vas išamarali. Ne vidim tvoju poentu. Realno, bićete poslednji u grupi, primićete manje golova nego prošli put i uzećete nešto sitno bodova 1-2. Za koeficijent se nećemo proslaviti ni vi u LŠ, ni mi u LE, ako uopšte uđemo. Ovo sam ti iz duše napisao, baš tako mislim.
M

Mile led

pre oko 1 godinu

Isto im dodje kad će biti vreća za udaranje kao i svake godine
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Mi vreca PSZu, Bajernu, Liverpulu, a vi Mladosti, Kolubari i Radnickom… Menjao bi se ti sa nama vrlo rado.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@MileSisa. Stan' MLADOSTI stani stani, da te trošim na tenane, stan' MLADOSTI stani stani, da te trošim na tenane...