Komentari na vest

Lučanci bi opet u Evropu: Mladost savladala Železničar, Frajdej sa šuterskog treninga na časove glume

Ž

Živković Živko

pre 5 meseci

Za neupućene, Mladost služi godinama za pranje državnih para porodici Milovanović. Politićka zaštita i sudije najviše doprinose uspesima. Lučanima i klubom surovo vlada porodica Milovanović. O Nešku dovoljno govori njegova fizionomija!
U

U.B.L.

pre 5 meseci

Mladost je preozbiljan klub za nase uslove! Odlicni ugovori,svaki dinar u dan se isplacuje,svaka utakmica premirana(sa ozbiljnim parama),o uslovima za trening,ishranu,teretanu itd. Jeste da je malo mesto ali ima fudbalsku dusu!
K

Kamikaza Lučani

pre 5 meseci

Ovi sa tastature bi osvojili ligu Evrope!Da znate kakav Mladost ima standard i stadion ne bi ništa pisali.Ko to još ima publiku?Sem Pazara!Neka igra ko hoće Evropu ja ću za te klubove da navijam,i ako sam iz Lučana i voleo bih da opet igramo tamo gde nam je i mesto!
V

Vojvodinaš ja

pre 5 meseci

Mladost ima bolji tim od Voše, ima ujednacenih 15tak fudbalera, Voša ima nekoliko odlicnih ali premalo da napravi tim. U Mladosti bi bili bez minuta bar 7-8 Vošinih igraca koji igraju ili su u protokolu!
С

Сале2323

pre 5 meseci

Лучанци у Европу!?!?! Том тиму треба забранити играње Суперлиге Србије, а камоли да заиграју опет Европу као пре 12, 13 година када су са Азербејџанцима доживели катаклизму у обе утакмице, тј. ниједан бод нису скупили за српски фудбал! Треба забранити кажем, јер играју први ранг толико година, а немају крштен стадион, публику, а за терен да не причамо. Како они добијају лиценцу сваке године, то је питање?
P

Pirga

pre 5 meseci

Sivic dobar trener al i dobar necovek.
v

v1ad

pre 5 meseci

Samo nam još treba da nas Mladost Lučani predstavlja u Evropi.
?

??

pre 5 meseci

Mladost je bolje da pici u drugu ligu
F

Forza Mlados'

pre 5 meseci

Podrška Lučanima za izlazak u Evropu, jer, što manje klub ima navijača, i što dalje od svog terena igra kao domaćin u Evropi - time je taj klub relevantniji predstavnk našeg fudbala u Evropi.
L

Lucanci

pre 5 meseci

Kad mogu ove sezone da nas sramote svi redom,mozemo i mi sledece
L

Lucanci

pre 5 meseci

Pokusao je Novak Simovic na sve nacine da nam uzme pobedu ali ne ide