Komentari na vest

Luda završnica na Brdu, dva gola u poslednjih pet minuta: Lalatovićev Radnički zaustavio Čukin niz

D

Draškooo

pre preko 1 godinu

Čuka je još jednom dokazao da je prosečna ekipa, velike ambicije, a na terenu skromno, lepo je rekao Lale, bodovi su trebali da odu za Niš. Malo ozbiljnija ekipa i eto problema, možda grešim,ali Čuki treba ozbiljniji trener, tipa Lalatović , da dovede igrače na željeni nivo, jer ovo danas ništa nije bilo dobro, nije ličilo na ekipu koja želi u top tri. Možda su i mediji krivi, koji veličaju prelazni rok na Banovom brdu, a nema ni igre ni dobrih rezultata. Bravo za Nišlije, pokazali su kako i bez velikih pojačanja, mogu da budu dominantni I da nadigraju,samo na papiru boljeg rivala . Ovo je pravi Real sa Nišave.
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Gledalaca 300 !!!!! Huh...
8

888

pre preko 1 godinu

Drugi gol Čukaričkog dat iz ofsajda,čemu služi VAR???
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Radnicki potpuno ravnopravan u pojedinim trenucima i bolji. Ovaj Radnicki i onaj u NS dva potpuno razlicita tima, sada su tim koji zna sta treba, ovde se vidi da imaju igru, Cuka je sigurno bola ali je danas Lalatovic uspeo da ih spreci da igraju svoju igru, bravo.Nazalost, Voša ni blizu ova dva tima.
y

ymd

pre preko 1 godinu

Radnički iz utakmice u utakmicu sve bolje igra.
T

Tz

pre preko 1 godinu

Isti igrači kao i kod Sivića, samo su Savić i Jamkam bili povređeni. Napad je bio bolji ali tad su bili tu Mitrović i L. Jovanović. Radnički će sigurno biti u play off, za nešto više trebaće im i dosta sreće.