Komentari na vest

Luka Jović konačno postaje starter, Hiter menja formaciju i spaja Srbina i Portugalca

C

C.Seedorf

pre oko 3 godine

Pozdrav za osnovce koji drže njegovu sliku na zidu i upoređuju ga sa Mesijem i Ronaldom. Ceo svet je slep,Jović je najbolji.
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Trenutno se ne zna ko vise zasluzuje zlatnu loptu, on ili Mitrowood... Valjda ce da vrate neku formu, ovako nije bas zanimljivo prozivati ih.

Dag and Red

pre oko 3 godine

E jeste, bas ce da pravi taktiku za igraca koji je pozajmljen, totalan promasaj za Jovica, jer je logicno da igra Silva koji je njihov igrac a jos igra brutalno. Mislim da mu sledi nova pozajmica, jer ocigledno nije dovoljno kvalitetan za Real..
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Silva je već na pragu Atletika. Obaraju Luki cenu za eventualni otkup, plus ga uigravaju za LŠ. Ima od njih dvojice na kraju da inksiraju 100 milki neto. Ajntraht posluje genijalno. Ti veze nemaš.
K

Kostskurta

pre oko 3 godine

@Škrabotina ...kako si to napisao kao da si u najmanju ruku najjači fudbalski menadžer na svetu trenutno a neki klinac koji nije domaći još uradio i komentsriše ovde a fudbal prati tek godinu dana. Šta ti znaš o obaranju cene i formacijama i planovima kluba dečače dragi ne blamiraj se javno
P

Pedja.032

pre oko 3 godine

Ovaj dečko je Lazar Marković br 2.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Lazar je za ovog Kristijano Ronaldo lično.
G

Gostoic

pre oko 3 godine

Hahahaha lazar za ovog kristijano?! Hahah Pa dokle je lazar stigao u nekom evropskom takmicenju?? I koliko je golova dao u istom?? A igro u Liverpoolu?! Eeee Ovaj mali rasturio sezonu pre odlaska u Real.. Blajvčo ti si najgluplji lik ovde.
j

jovkela

pre oko 3 godine

red bi bio da da gol, taman pred reprezentativnu pauzu