Komentari na vest

Luka - Muka još jednom zapanjio fudbalski svet: Njegov pas je ilegalan; koji punjač koristi?

V

Veljo Zvornik

pre oko 2 godine

Pošto sam navijač Dinama iz Zagreba,logićno je da Modrića volim zvat Modri! Jos jednom je pokaza kakva je kvaliteta,kak moze u ovim godinama igrat na visokoj razini i raspamjetit sve nas gledatelje kraj malih ekrana!
b

bosko2020

pre oko 2 godine

Luka po ucinku da kazem samog kluba jest najbolji tj Reala sa njime,dok igra defanzivnog veznog u Hrv rep igra vise napadackog veznog.Bilo bi zanimljivo vidjeti Luku kao napadackog veznog kao npr Mason Mount,zato i Luka i nema broj golova ali mozak igre,neka prica ko sta zeli.Pa i u prosloj tekmi kad je zavrnuo i nabacio Benzemi,da ne govorim sa 37 skoro trcati vise nego skoro vecina realovih igraca,ladno barem jos 3 godine bi mogao ovako,lik na 120 min se nije umorio.Majstor fudbala,apsloutno postovanje
x

xxy

pre oko 2 godine

Prenaduvan igrač taj Modrić!2 asistencije u sezoni i 2 gola zabije .Ništa posebno
J

Joo

pre oko 2 godine

Jel Real sinoc pobedio Celsi ih nadigrao o cemu se ovde prica o coveku koji vise ne moze da trci sa njim u ovim godinama Real ima manje coveka u timu pa i sinoc se to videlo!!!
Г

Гос'

pre oko 2 godine

Свака му час' за пас из кољена, десном спољном дуг 50метара. То само могу врхунски мајстори фудбала типа Пихи, Зизу, Роналдињо..
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Ovakvih asistencija spoljnom je pantela podelio bar 50 u karijeri.
G

Gostaaaa

pre oko 2 godine

i sebi u jetru je dodavao isto...
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Nema problema da je dobra asistencija, ali ponasate se kao da je ovo nesto sto nikada nije vidjeno na fudbalskoj utakmici. To je poenta poredjenja sa pantelicem.
S

Srki 11

pre oko 2 godine

Grobari,svi na jug!
V

Voždovac

pre oko 2 godine

Kristijano je u 1 intervjuu iz doba Reala rekao da je Luka možda jedini igrač iz post-MUTD ere sa radnom etikom kao on. Ne sedi džabe Benzema izmedju Modrića i Krosa u svlačionici.
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

Modrić je išao na pozajmice u Zrinjski iz Mostara i Inter iz Zaprešića, Vidić je išao u Spartak iz Subotice, Bane Ivanović iz Srema iz Sremske Mitrovice išao na pozajmicu u zonu u klub Srem iz Dedika ili tako nešto... današnji klinci odma postanu igrača sa tetovažicom i frizuricom, pa umisle i imamo razne taze primere poput Filipa Stevanovića i Adžića... Gledaš onog malog čupavog iz Lučana koliko je u gasu da je igrač, onaj Topić iz Vojvodine kad krene da priču avioni-kamioni, kad ono protiv U21 Ukrajine izgledao je smešno i tužno u isto vreme. Ne možeš iz Voždovca u Votford kao Stuparević i sad ne igra ni u Metalcu... Mnogo su klinci umišljeni i nerealni, pa Modrić je sa 23 otišao u Totenhem...
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Kada nema levu nogu, ali ima glavu. Covek na svakom treningu to radi!
d

dbkbi

pre oko 2 godine

@Gost123 ma da, u pravu si, ipak je Piksi nedodirljiv, covjek je harao u to vrijeme jakom Japanakom ligom, mozda i Dzajic, SMS je vec sada na Modricevoj razini, tako da si skroz u pravu.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Druze ko je tebe sta pitao??? Meni je Savicevic bolji, Piksi jednako majstor kao i Modric, od onih koje sam gledao. Dejo ima ligu sampiona sa dva kluba, i nadimak genije u fudbalskoj Italiji. Trofej lige sampiona Realu je donosio i Mijatovic, pa niko ne tvrdi da je najbolji svih vremena na balkanu. Jedino gde je Modric bolji od pomenutih je reprezentacija, ali on trofej sa Hrvatskom nema, niti ce imati...
A

Ab

pre oko 2 godine

Najbolji igrač sa oviih prostora, kojeg sam ja gledao!!! Mislim (neka me stariji demantuju ako griješim) da može u rang sa Piksijem i Dejom... Ja često u šali kažem Realov Kanga:D...
p

plavac

pre oko 2 godine

no piksi ni pogotovo dejo nemaju ni 10ti deo karijeru kao luka.treba biti realan,koliko god nas bolelo
G

Gost200

pre oko 2 godine

@Ab Dodaj i Mijatovića.

Miki_Rubiroza23

pre oko 2 godine

@plavac Sram te bilo za izjavu da Dejo nema deseti deo Lukine karijere. Covek bio prvak Evrope i sveta sa 2 kluba.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Neverovatno, majstor!!!
Y

Yamahoo

pre oko 2 godine

To modricu srbine
v

velemajstor

pre oko 2 godine

Modric je debitovao sa 18 godina protiv Arsenala u LS i sve sto je od tada odigrao evo 18 god je bilo doktorski.
.

...12

pre oko 2 godine

Lukin magican potez je bio samo slag na torti jedne fantasticne utakmice!Ne pamtim da sam skoro gledao bolju.Pocev od Tuhelovog mentaliteta koji je preneo na igrace.Zatim sama zelja celzijevih momaka koji su nesvakidasnje grizli u zelji da ostvare prolaz i na kraju junacki otpor veteranskih legendi(modrica i benzeme) koji su pokazali da su iskustvo i elegancija jednako ubojito oruzje kao i vrela mladalacka ktv i fizikalije koje su sinoc krasile tuhelov tim.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Dok Real M pokušava da obori platu Modriću, majstoru fudbala koji je pored Benzeme najzaslužniji za prolaz do polufinala LŠ, za to vreme plaćaju onog golfera 20 miliona godišnje - za sedenje na klupi ili tribinama. Nemam reči!
R

Realno87

pre oko 2 godine

Taj golfer se Realu davno otplatio kroz broj trofeja i ucinak. Mogao je više naravno individualno ali i ovako veliki igrač.
R

Rusko

pre oko 2 godine

Taj Golfer je zasluzio bolje postovanje kakve je Golove davao za osvajanje Lige Prvaka i nakon sto je Ronaldo osao i njega su sjebali, trebali su mu vise vjerovati.
Č

Čikica

pre oko 2 godine

Najbolji igrač u istoriji u zemljama bivše juge.
G

GostKv

pre oko 2 godine

Jesi gledao Sekularca?
p

plavac

pre oko 2 godine

gledao i sekularca,dzaju,mancea...koliko god da me boli mora mu se priznati da je najbolji.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ne treba preterivati, i davanje takvih ocena je generalno izuzetno glupo...
S

Snoopy

pre oko 2 godine

Dragan Stojković. PIKSI. Desetka sa ovih prostora No.1
p

plavac

pre oko 2 godine

10tka da,igrač ne.to je kao da poredimo đokovića sa ostalima iz regiona,takvu karijeru ima luka...
R

RMA

pre oko 2 godine

Prosto genije
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Majstor