Komentari na vest

Lukaku i Verner propuštaju nekoliko mečeva, novi tandem u napadu Čelsija - Haverc i Hadson Odoi

K

Kleo

pre preko 2 godine

Vraca se uskoro Pulisic, tu je i Zijeh, ima ko da igra umesto njih dvojice.
p

plavac

pre preko 2 godine

Pulisic i Zijeh... Sta su oni pokazali u Celsiju i dokle vise ta price 'samo cekajte da se vrate'? Kao da su oni neki strah i trepet igraci... Pulisic je zaista na momente pokazao da je vrhunski talenat, ali samo na momente. On se povredi, pauzira 10ak utakmica, pa mu treba par utakmica da udje u formu i taman kad pocne dobro da igra ponovo se povredi. Njegovu karijeru u Celsiju su povrede obelezile mnogo vise od dobrih igara. Za Zijeha ne znam sta da kazem. Zna da igra fudbal, dokazao se u Ligi sampiona protiv top timova, ali u Celsiju mu jednostavno ne ide, ne znam zasto. Nekako je previse predvidiv igrac, samo ceka da se namesti na levu nogu i da zavrne centarstut. Ta predvidivost je prolazila samo Robenu na konstantnom nivou i nikome vise.
a

agli-kojot

pre preko 2 godine

Lukaku sidraš je sve suprotno od ekipe Čelzija. Kapiram da ga je Tuhel uzeo jer je hteo da razbije šablon. Ovaj ovakav Čelzi je napravljen za igru "lažne devetke".
E

E!

pre preko 2 godine

Celzi igra 5x bolje sa Havercom nego sa Lukakuom, ovaj ubio aggilnost i mobilnost ekipe ne znam sta bi Tuhelu da njega dovede, nije igrac za Celzi.