Komentari na vest

Madrid na nogama: Pita se Atletiko, Realov pogled ka Zorilji

P

Pele1

pre gotovo 3 godine

Nadam se Atletiko. Iako, mozda, nisu zasluzili zbog ozbiljnog pada u formi, ali to su jos manje zasluzili Barsa i Real, ako tako vec gledamo. Cekamo rasplet :-)
t

totalnoiskreno

pre gotovo 3 godine

Real je mnogo vise zasluzio da osvoji ovog puta titulu, imaju bolji medjusobni skor i prema barsi i prema atletiku!
d

dzabe kad

pre gotovo 3 godine

imaju negativan sa kadizom !:D a i nece je uzeti zato sto prosle godine nisu zasluzili a poklonjena im je penalima a one 4 ls da ne spominjem to vec zna ceo svet
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Ako je neko pomognut od sudija onda su to Real i Barsa. Zelim im segundu!
F

Falkao9

pre gotovo 3 godine

Niko nije guran kao Real i to govorim kao navijac Atletika
n

napacenisine

pre gotovo 3 godine

falkao atletiko je mala ekipa bio i ostao zauvek u senci reala, pogotovo posle 2 evropska finala koja su izgubili, luzeri uvek bili i ostali, ovu ligu ako osvoje bice na srecu , vec sledece sezone nemaju nikakvih sansi
J

Jorgandzije

pre gotovo 3 godine

Atletiko se samo treba paziti Realovih sudija. Dve utakmice u zadnjih 10 kola su svirali protiv Atletika penale u 90 minuti.
7

7788

pre gotovo 3 godine

Apsolutno je nebitno ko god da osvoji, Real ili Atletiko, samo je bitno da suđenje bude pošteno. Samo da ne bude onakvih scenarija kao utakmica Real-Sevilja. Onakve gadosti i onako suđenje ne želi niko da gleda. Poništiti penal da bi svirao penal na suprotnoj strani koji je i više nego sumnjiv je i više nego sramotno. Da je u pitanju bilo koji drugi klub da nije Real danima bi se pisalo o tome. U prošlosti je bilo i sramotnog suđenja gde su gurali Real protiv manjih, ni to nije pošteno ali bilo je takvih stvari. Ovde je situacija totalno drugačija, u pitanju su veliki klubovi i da se događaju ovakvi skandali je nedopustivo.
M

Mosahf

pre gotovo 3 godine

Mogao si spomenuti i Realove pogurance od strane sudija npr. protiv Eibara ili Granade. Da nije sudija Real bi davno ispao iz trke za titulu. Najveća ironija je kada navijači Reala pričaju o sudijama.
g

gogi997

pre gotovo 3 godine

A sta je sa 3 dosudjena penala za Valensiju protiv Reala? Sta bi pricao da je Realu sudjeno 3 penala na mecu? Sta je sa onom kontraverzom protiv Sevilje koja direktno utice na to da Real ne bude prvi? Sta je sa igranjem rukom Felipea u madridskom derbiju kada Atletiko vodi 1:0? Sta je sa nedosudjenim penalom zbog igranja rukom protiv Bilbaoa proslo kolo? Ili to sve pada u vodu jer je na stetu Reala pa ga ne treba pominjati. Da je obrnuto, ne bi se moglo ziveti od vas zbog komentara.
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Osvaja ovo Atletiko. Jer Real nece dobiti Viljareala