Komentari na vest

Majorka krenula po Uroša Đurđevića

N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Zasluzio je da igra u primeri a sad kako ce da se snadje to ce vreme da pokaze sve preko 5 golova u prvoj sezoni je dobara sezona za njega jer npr ove sezone samo 40 igraca je dalo preko 5 golova.. A mozda dodje i jos jedan napadac tako da nije da ce imati preterano puno sansi uopste jer su igrali na malo golova a isto ce i sad da bude samo ce jos manje da ih postignu..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Prodali Budimira za 8 miliona i sad bi da DEO tog novca ulože u Đurđevića. Pa kako, zar on nije 25 miliona? Zar ne beše povika na Piksija da ga zove? Kakvog smo to briljantnog napadača propustili... Grobari digli revoluciju tada, bolji je Đuka od Mesija i Ronalda zajedno... I onda ovaj sudar sa realnošču gde će on za plafon par miliona da ode. Taman koliko treba za profesionalnog gurača lopte u prazan gol.
o

opet ovaj

pre gotovo 3 godine

retard. Prvi komentar i naravno idiot sa brojem. Strasno.
A

Aca11

pre gotovo 3 godine

Koliko se sećam, Piksi je njemu uputio poziv u selekciju, ali je on u međuvremenu doneo odluku da igra za Crnu Goru. Grobari su tada krenuli da pljuju savez i iznose tvrdnje kako on nije pozivan samo zato što je igrao za Partizan, a čovek godinama u inostranstvu nije uspeo da odigra makar pristojnu sezonu i sa takvim učinkom ga niko ne bi pozvao ni u selekciju svoje ulice. Sa druge strane, Grobari zaboravljaju da u selekciji od napadača najveću minutažu u poslednje vreme imaju bivši Partizanovci, Mitrović i Vlahović, ali za mene tu nema ničega spornog, jer su njih dvojica tu minutažu sasvim opravdala, dok Đurđević definitivno nije fudbaler ni približnih kvaliteta kao pomenuta dvojica... Osim toga, svojom odlukom da prebegne u selekciju druge zemlje je pokazao da mu ni moral nije jača strana (ako je već toliki "Crnogorac", nikada nije trebao da obuče dres Srbije, nego je odmah trebao da igra za Crnu Goru) i imajući u vidu njegove fudbalske i ljudske "kvalitete", mislim da Srbija nije mnogo izgubila... Što se transfera tiče, treba imati u vidu da je upravo u dresu Sportinga iz Hihona u Segundi i Stefan Šćepović u jednoj sezoni postigao 23 gola (više od Đurđevića), pa je ostvario transfer u Seltik vredan svega 2,5 miliona evra i praktično je otad nestao sa fudbalske scene...
9

951357

pre gotovo 3 godine

@aca11 - alal ti vera na strpljenju da detaljno objasnis sve to ponovo. Ja sam to pisao tada, stvarno nisam mogao ponovo. Ali i pored svega toga, nemoguce im je objasniti da kad igra reprezentacija, nije bitno ko je iz kog kluba, vec da treba da igra onaj ko zapravo vredi. A ovaj momak ne vredi.