Komentari na vest

Majstorstvo Bastajića u Kruševcu! Raspad Partizanove odbrane u sedam minuta (VIDEO)

K

Karlo Veliki

pre 11 dana

Netacna je konstatacija da se raspala partizanova odbrana, tacno je da se raspala partizanova igra...Koja odbrana na svetu od dva stopera moze da brani toliki prostor, ako su bekovi Stojkovic i Antic otisli daleko ispred a vezni red ne postoji? Da li je neko primetio da Partizan golove prima posle istrcavanja bekova, a posebno Antica? Sta igra taj Antic ako je cas na levoj, cas na desnoj strani, i izvodi sve prekide bez obzira na stranu? Gde je tu organizacija igre? Zar se pobeda ne pravi prvenstveno jakom odbranom pa onda napad? Nadj je bio dobar igrac, borben, ali nikad nece biti veliki trener, i tu lezi problem Partizana..Partizanova deca?To su izmislili oni koji su rukovodili klubom u vreme Zecevica.. Tada je vazilo je pravilo ."nema problema ako CZ osvoji 3 titule, a Partizan 2 u 5 prvenstava".Tako je on saradjivao javno sa Cvetkovicem. Kako je saradjivao sa "Cveletom" ispod zita" nije poznato, ali se zna da su bili dobri prijatelji..Jos tada sam video Crnogorce kao spremne na sve samo da napune guzicu, i dzepove parama..Otkud to da su danasnje FKP rukovodstvo izabrali Milovci, prijatelji "čepurićkog"?
D

Darko1101993

pre 11 dana

Bokser nadja bas briga on svoj zadatak izvršava kaze ne smeta mu sto ga vredjaju pa naravno kad nije musko vec devojcica i kaze ne mogu svi da me vole pa tebe niko ne voli ni rodjena majka da je znala sta ce rodit abortirala bi
g

gostttttttttttt

pre 11 dana

ovo ide iz 1 u 2 i 7 plus...
O

Ojo

pre 11 dana

Majdevac opet strelac!
O

Ojo

pre 11 dana

Kad ih sudije ne guraju partizani nikog dobit ne mogu.
K

Kraj 4

pre 11 dana

2 4 za Partizan
g

gosttttttt

pre 11 dana

Sudije su problem. Treba Natho da stane pred kamere i da kaze istinu hahahah
I

Ivan pfc

pre 11 dana

Par logicnih pitanja: 1.Kako se Bojan Kovacevic nasao u fudbalu? 2.Da li je veca nesreca za Partizan Milos Vazura ili Nikola Antic bez alternative na levom boku? 3.Ima li neko da objasni Zahidu da nije artista u cirkusu vec fudbaler institucije? 4.U kom atletskom klubu su skauti pronasli Kalulua i kako su se odlucili da ga prebace na fudbal? 5.Postoji li barem neka drugoligaska ekipa protiv koje odbrana Partizana ne bi primila dva gola za poluvreme, posto su rezerve Napretka prejake? 6.Ima li jos neki trener koji ima licencu, a nikada nikoga nije vodio da se skoluje u Partizanu, a da je tolilo pokvaren da pristane da saradjuje sa ovom upravom?
B

BokiUSA

pre 11 dana

Nemate pojma... jedinstvena prilika da igrate kval za LS jos ove God I vi ne zasluzujete ni da igrate evropu....
M

Mjv

pre 11 dana

Peklja dodje, izvrsi nuzdu po partizanu i ode…
S

Semji

pre 11 dana

Pa vi grobari veze sa zivotom nemate, ali ono, dotakli ste samo dno da nema gde vise
D

Dno se ne nazire

pre 11 dana

Nema dna, samo padaju...
N

Nanas

pre 11 dana

Koliko puta je popularni Taki pasom svojstvenim samo velemajstorima proigra saigraca, koliko se puta pogledom punim zlobe i mrznje tatko Natho zaleteo prema sudiji, je li pretio ubistvom danas nekome ???
P

Prcko33

pre 11 dana

Ima i Zvezda Taki-a u liku Kraso-a , tako da ne prozivaj kada i Zvezda ima istog 😁
V

Vrajkula

pre 11 dana

Taki Lazna devetka.... Velemejastor, eventualno u balonu.. Nema snage za poluvreme..
P

Prcko33

pre 11 dana

Vrajkula apsolutno tacno, ovo je rang igraca srpske lige , ali kazem i Kraso isti Taki !
M

Mindjaro

pre 11 dana

Bastaaa doktoreee