Milan Makarić (©MN Press)
Milan Makarić (©MN Press)

Makarić na meti Olimpijakosa, u Surdulici bi mogli da zarade čak 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.05.21. | 14:33

Napadač Radnika mogao bi ovog leta u redove grčkog velikana

Još samo jedan gol u preostala dva kola nedostaje Milanu Makariću da postane najefikasniji fudbaler u jednoj sezoni Superlige Srbije. Trenutno rekord deli sa nekadašnjim napadačem Crvene zvezde, Aleksandrom Pešićem, a do svog 26. pogotka i osamostaljenja u ulozi lidera, špic Radnika iz Surdulice pokušaće da dođe u mečevima protiv TSC-a i Čukaričkog.

Odlične partije 25-godišnjeg Novosađanina zapale su za oko i klubovima iz inostranstva. Zimus je čak i išao na Kipar, ali nije postigao dogovor sa tamošnjim Pafosom, pa je ostao u Surdulici. Tokom leta, međutim, mogao bi da se preseli u Grčku.

Izabrane vesti

Tamošnji mediji pišu da je za trenutno najboljeg strelca domaćeg prvenstva zainteresovan Olimpijakos. Navodno su atinski crveno-beli spremni da plate Radniku 1.000.000 evra za transfer Makarića.

Sigurno je da će u Surdulici lepo zaraditi prodajom svog najboljeg igrača, jer mu ugovor važi do leta 2022, tako da će moći da pregovaraju o visini obeštećenja.

Klub sa juga Srbije zimus je prodao Filipa Jovića u beloruski Ruh za 150.000 evra, a sličnu sumu zaradio je i odlaskom Ivana Krička u švedski Mjalbi. Prethodnih dana pojavila se informacija i da bi trener Slavoljub Đorđević, kom ističe ugovor po završetku sezone, mogao u Vojvodinu, pa ako se na to nadoveže i prodaja najboljeg strelca, jasno je da Surduličanima predstoji veliko renoviranje uoči sledeće sezone.

Dva kola pre kraja ove, Radnik je na petom mestu.


tagovi

Milan Makarićletnji prelazni rok 2021Radnik SurdulicaOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara