Komentari na vest

Maki Banjak zvanično u Topoli: Barsin đak adut TSC-a za Evropu

Ћ

Ћелави препотенко

pre 28 dana

Одлично појачање за Суперлигу. Не мислим да ТСЦ брука Србију, чак шта више достојанствено је представља. Суперлига Србије је јако лоше такмичење, далеко иза већине европских шампионата. Једино се истиче Црвена звезда, која је опет нижа средња класа, клуб који је у конкуренцији Монака, Трабзонспора и Ференцвароша био последњи у групи. Шампион Србије не може да победи шампиона Швајцарске, баш као што ни репрезентација Србије не може да победи репрезентацију те земље. Са озбиљним лигама и репрезентацијама је бесмислено и поредити се. Мало јачи од киселе воде и балтичких земаља.
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Ne znam kako kome, ali meni je pravo uzivanje za gledati kako pametno ovaj TSC radi. Dok nasa dva najveca kluba pojacanja dovode na minut do 12 (u vecini slucajeva), TSC fino formira svoju ekipu mjesecima unaprijed i i Vazuri i Terzicu/Mrkeli drzi lekcije iz organizovanosti. Banjak je za tim velicine TSC-a stvarno kapitalno pojacanje, ako nista drugo, a onda bar zbog iskustva koje covjek sa sobom donosi.
p

patuljasti zlotvor

pre 28 dana

izvini koje iskustvo ?? ti ko da pricas o Pujolu ili Ramosu ...ovaj bre nigde nije ostao duze od godinu dana sta mislis zasto ?
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Ne, ja pricam o TSC-u i srpskom fudbalu. Ako shvatas na kom nivou je nas fudbal, onda bi ti trebalo biti jasno i sve ostalo sto sam napisao. E sad, ako ne razumijes na kome nivou je nas fudbal, onda te razumijem zasto si zbunjen i zasto se sprdas sa Banjkovom fudbalskom karijerom.
K

Kimmi

pre 28 dana

Da vidimo može li išta i ozbiljnom domaćem klubu
С

Сале2323

pre 28 dana

Трећи клуб у Србији, који брука и срамоти Србију у Европи... Доводи пацера као појачање, који нигде се није скоро наиграо. Толико о озбиљности ТСЦ-а, који је само слабошћу једне Војводине, Радничког из Ниша, Напретка или Крагујевца, трећи клуб у Србији.
n

nick kerr

pre 28 dana

Ух како ти лупају минусе
T

Topolya 267

pre 28 dana

Ajde idi i prati blizance iz BG pasaluka...
R

Rumelu

pre 28 dana

Nemoj ti molim te o brukanju Srbije. Najveca bruka Srbije je Partizan protiv Danaca prosle sezone u kvalifikacijama za LK. TSCu svaka cast.
T

Troglavi Dzo

pre 28 dana

Evo klasicnog primera dnevne doze Srbina.

Mr 007

pre 28 dana

Ovaj je bio najbolji stoper u Partizanu,a realno je i sada bolji od svih.🤣TSC ce biti drugi,izgleda tako.
z

zauzeto ime

pre 28 dana

upravo tako, ali se morali gurati neki drugi, igrao prinudno par puta na desnom beku, jednom i zadnjeg veznog .......... odlican stoper, miran na lopti, zavidna tehnika, nije klasican "lopta preko tribina"
p

postic

pre 28 dana

Ako mu dovedu dobrog parnjaka zasto da ne,posto ce Stojic verovatno otici negde
B

Bakster

pre 28 dana

Pa ovaj nema dovoljnu kilazu da se bavi ozbiljnim sportom. Aj boga ti.... Eto ga sledece godine u Indjiji ili Trajalu.
m

metalika moj dobar

pre 28 dana

evo klasican primer srpskog fudbala ...skupljanje krseva koji nigde ne mogu da prodju ,dovodjenje u srbiju odlazak pa vracaj opet ...i tako u krug .
n

nikola1992

pre 28 dana

Za nasu ligu odlicno pojacanje, ali cak i za Ligu Konferencija jako upitno. Dobro je sto je vec sada dosao u klub i sto ce do avgusta imati dosta vremena da udje u ritam i nadoknadi izgubljeno vreme. Interesantno bi bilo kada bi TSC makar pokusao da izdvoji novac za jednog ili dva talentovana Afrikanca/Juznoamerikanca i da na to doda jednog ili dva iskusnija igraca. Mislim da bi mogli mozda cak i da se potuku za drugo mesto u grupi Konferencija.
B

Burek

pre 28 dana

To je tačno, ali opet bolje i da pažljivo biraju pojačanja nego da budu kao Čukarički koji je nagomilao strance. Onaj Južnoafrikanac koga su doveli letos im je otišao i još nema klub, a zimus dovedoše dva stranca koji ni ne igraju
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Za TSC misliti da moze da zavrsi kao drugi u grupi u bilo kom evropskom takmicenju je suludo i nema nikakvih dodirnih tacaka sa realnoscu. Medjutim, to nije nikakva sramota za klub koji je do juce bio nas nizeligas. Ne govorim ovo da omalovazim TSC nego upravo suprotno, da ljudi ne trebaju da TSC-u nabijaju nepotreban pritisak i da ih danas, sutra prozivaju kad opet ne ispune nerealna navijacka ocekivanja. Za TSC bi bio enorman uspjeh da za pocetak nekoga pobjede u grupi, a trece mjesto u grupi bi, recimo, bilo fantasticno i to je ono cemu bi, po meni, i trebali da streme. Kakvo crno drugo mjesto i proljece u Evropi. To je bas djetinjasto razmisljanje. A Banjak je odlican igrac za nase uslove i sigurno ce im pomoci u Evropi sa svojim iskustvom, tu nema price.
k

karioka

pre 28 dana

posto se menjaju sva takmicenje i nece vise biti grupa od po 4, mozda im se zalomi da budu u poslednjih nekoliko ekipa koje izbore plej in za dalje u konefernciji. ne bi bilo nemoguce, ipak konferencija ima dosta banana ekipa a pogotovo sad nakon prosirenja.
d

dr finansija

pre 28 dana

@ nikola 1992 ..u partizan i zvezdu dolaze krsevi stranci a ko ce ti dodje kvaliet u TSC ?? boze svasta
1

1912

pre 28 dana

Mogu da se potuku za 24. mesto u Ligi konferencija iz koje ispada samo 8 timova. Nema više grupa.
R

Rubikova kocka

pre 28 dana

Ovo prvi tamnoputi fudbaler u TSC!
T

Topolis1913

pre 28 dana

Bio prošle godine Fuseini iz Gane, Leandro iz Brazila a pre njih jedan iz Zambije još u drugoj ligi.
H

Halapenjo

pre 28 dana

Igrao Dukure iz Javora u TSC-u i Fuseini. Voleo bih da vidim u TSC-u nekog iskusnijeg stranca, sa iskustvom iz Lige petica. Tipa trenurno su bez kluba Amin Younes nekad igrao u Ajaxu, Napoliju, Marco Benassi nekad igrao za Fiorentinu tu je i Hervin Ongenda dete PSŽ-a igrao solidno Seriu A, igraci tih profila bi bas privukli paznju. Bilo bi jako interesantno videti treci klub u Srbiji sa ozbiljnim namerama.
J

Jdjdjd

pre 28 dana

Marinko Banjac
d

dooobar

pre 28 dana

hahahahahhaah taman pasos da mu damo