Komentari na vest

Maksimović pregovara sa Galatom, hoće ga i Murinjo

G

Gost011

pre preko 1 godinu

fudbaler koji je u karijeri imao samo dobrog menadžera.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Otpustio čoveka a napravio ga milionerom,e živote nesrećo.
4

442

pre preko 1 godinu

U pravu si Niko ne pominje Bajkovica za Bordo koji je I mozda vise kriv. A Niko ne pominje ni Krnetu I Darka Lazica koji su posle Bordoa tu polusezonu napravili vise od deset kikseva pa je partizan imao plus deset vec u novembru. Ja nesto ne gotivim Maksimovica, I Drago mi je bilo kad ga je Piksi sklonio iz reprezentacije,Ali nemoguce da je toliko Los kad ga je jedan Napoli platio 26 milliona I da je toliko godina standardan u Italiji. Kakve su karijere napravili Krneta, Lazic , Milan Jovanovic, Srdjan Mijailovica,Bajkovic,Kasalica,Eli Babalj,Luka Milunovic , Kaludjerovic I ostali iz tog perioda koji su pruzali mnogo losije partije, a Maksimovicu svi pamte Taj jedan kiks

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

Nije mi najjasnije bas kako njega nema barem na širem spisku reprezentacije već godinama
G

Gost4456

pre preko 1 godinu

Samo neka cepa, samo sto dalje od nase ZVEZDE.
V

Vucica iz Rima

pre preko 1 godinu

A nama nije valjao
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Pitanje je da li ga je Zvezda uopste i trazila ali verujem da je navijacima Zvezde drago sto nece doci ocigledno mu Bordo nisu zaboravili i nikad nece.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Potencira se taj Bordo i okej dečko je napravio veliku grešku tu, ali niko ne pominje vrljavog Bajkovića koji izleće bespotrebno do 16m i prvi penal bez razloga.
@

@Gost13

pre preko 1 godinu

U pravu si, ali za bajka smo tada navikli da je bilde a maksa je napravio amatersku grwsku u 93 minutu. Mogao je sta je hteo sa njom.