Foto: Reuters
Foto: Reuters

Maler za malerom, Real bez devetorice: Ni Valverde ne igra protiv Hetafea

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.04.21. | 12:14

Urugvajac mora u izolaciju

Kako se utakmica sa Čelsijem približava, lista odsutnih fudbalera u Real Madridu je sve duža. Međutim, Zinedin Zidan će Ligu šampiona barem na trenutak morati da ostavi po strani, jer trenutno ima prečih briga. Večeras ga očekuje gostovanje Hetafeu i ove sezone uobičajeno pitanje "kako 'skrpiti' ekipu?", produbljeno najnovijim izostankom - Federika Valverdea.

Urugvajski vezista bio je u kontaktu sa osobom zaraženom korona virusom, zbog čega je od juče u izolaciji. Madridski klub u saopštenju navodi da je Fede dobio negativan nalaz na poslednjem testiranju, ali će iz predostrožnosti biti u karantinu, što znači da Zidanu neće biti na raspolaganju za meč u predgrađu Madrida.

Izabrane vesti

21.00: (4,60) Hetafe (3,45) Real Madrid (1,83)

Kao da ih francuski stručnjak već nema dovoljno u "autu". Podsetimo, Serhija Ramosa, Rafaela Varana, Lukasa Vaskeza, Danija Karvahala, Ferlana Mendija i Edena Azara nema u timu zbog povreda, dok su Načo i Kazemiro pod suspenzijom. Valverde je trebalo da zauzme upravo Kazemirovo mesto u srcu veznog reda, postojala je mogućnost da čak odigra na desnom boku, gde je usled Vaskezovog i Karvahalovog izostanka igrao protiv Barselone i Liverpula, ali kako je u karantinu, Zidan će ponovo morati da "razbija glavu".

Stoga će trojku u veznom redu zajedno sa Tonijem Krosom i Lukom Modrićem gotovo izvesno upotpuniti Isko, koji do sada nije uživao poverenje francuskog stručnjaka (počeo samo šest utakmica). Zidan je u međuvremenu za večerašnji meč "povukao" još četvoricu fudbalera iz Kastilje (Migel Gutijerez, Pablo Ramon, Antonio Blanko i Aribas), ali kako je svaki od njih juče odigrao 90 minuta protiv Talavere, teško da će iko od njih dobiti priliku od starta.

16.15: (1,45) Atletiko Madrid (4,20) Eibar (8,00)

Večerašnji dvoboj u predgrađu od velikog je značaja za Blankose, koji su samo bod iza lidera Atletika iz Madrida, koji je poslednjih sedmica počeo da trokira i prosipa sav kapital koji je stekao. Jorgandžije će, takođe, danas na teren, jer ih očekuje okršaj sa Eibarom na svom terenu, u kojem će morati da se vrate na pobednički put ako misle da ostanu sa šansama za osvajanje Primere (16.15).

Sve mečeve Primere možete da pogledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

Federiko ValverdeReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara