Komentari na vest

Mandarić prodao Olimpiju za 5.000.000 evra: Umorio sam se...

F

FSDGG

pre preko 2 godine

Gospodine Mandaricu dodjite u Vasu Vojvodinu
G

Gospodin Mandaric

pre preko 2 godine

'Ocu,zabole me...
G

Gost89

pre preko 2 godine

Ma možemo samo sanjati o privatizaciji u srpskom fudbalu. Ne da se neće desiti, nego smo degradirani u svim sferama društva i pitanje dal ce ikada biti ista bolje. Zemlja lopova i stranačkih knjižica nažalost.
G

Gost727

pre preko 2 godine

Privatizacija je spas za nas fudbal, njome bi procvetala nasa liga, narocito Zvezda, Partizan i Vosa, ali dzabe, onda ne bi moglo da se kraducka, a onda ovi sto kraduckaju postavljaju transparente "svetinje nisu na prodaju", ironija :)
V

Vojvodina v

pre preko 2 godine

Mandarić je Vojvodinaš. I zvali su ga iz kluba pre 7 g. Prvo što je pitao da li je stadion u vlasništvu Vojvodine il bar pola sa gradom. Kad je čuo da nije odustao je kao i zbog sabotiranja projekata koji ne žele da se privatizuju jer kako bi onda talili lovu. Svih 14 klubova iz prve lige i ostali 2000 do najniže ranga da kleknu i mole Mandarića da dođe na mesto predsednika fs i rastwraberzazwka lobi koji je upropastio naš fudbal. Granica za starosnu dob je ukinuta a Mandarić sa više od 80 gje psiho fizički jači od ovih sa 60 i koju a koji su od pelena u savezu. O njegovim sposobnosti au svetu i biznisu fudbala u kom je od 1977 da se i ne piše. Jedan je Mandara. Svetski a Naš
G

GS

pre preko 2 godine

Mandarić je Srbin iz Like, okolina Gospića, ako ćemo baš tačno da preciziramo njegovo porijeklo.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Dosta je i sam kriv, menjao je trenera onomad na polusezoni kad su bili prvi na tabeli. I skroz su pali. Posle je shvatio koga je doveo pa ga je zamenio. Ali kasno. Drugo 5 miliona je sica, ako klub kupi neko ko se razume u fudbal. Dobijas klub koji se bori za titulu i ima izlazak na Evro scenu. Pogodis pravim skautingom jednu generaciju kao sto je Serif pogodio i obogatis se. Pogodis samo jednig bas ozbiljnog igraca mozes vec da vratis deo ulozenog
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Sa jedne strane jeste to tako u teoriji, malo je drugacije u praksi... Treba pogledati da li klub ima dugova, i da li klub uopste ima profita?! Ako ima prihoda 5,6mil evraa rashoda 10mil onda treba vise god pokrivati razliku. A situacija nije sjajna sada zbog korone veoma malo publike, pa odmah manje prodaja salova dresova hrane i pica na stadionu. Slovenacka liga nije atraktivna pa je pitanje koliko dobijaju para od tv prava i sponzora?! A rashodi su isti ili cak i veci nego pre, plate igraca, zaposlene u klubu, odrzavanje stadiona i terena... Ako pljune kintu i dovede ljude koji znaju posao i dobre skaute onda to stoji kao sto kazes. Ali ako se stekari misli samo na brzu zaradu onda je mnogo veca sansa da se jos vise ukanali! Pa pogledaj samo upravu Zvezde i Partizana, drzavnima parama rade pa nema veze sto vise promasuju igrace nego pogadjaju, dug samo raste. Koliko bi privatnik trpeo to u nasoj ligi, ove uprave?! Treba uloziti i jos vaznije imati ljude koji vrede i znaju posao a to kosta, njih nema previse na 1 sto zna dolaze jos 50 muljatora i lajavca a to kosta jos i vise na kraju...
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Slazem se sve, nije bilo potrebe da pisem toliki roman, naravno da se podrazumeva sve to sto si napisao. Ali i dalje stoji cinjenica da pravim poslovanjem zestoko mozes da profitiras. A 5 miliona, plus jos neka ulaganja, verovatno nije puno za odredjene ljude, nece osiromasiti ni ako promase.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Sta bih dao sa se kod nas privatizuju klubovi. Zamislite da Zvezdu i Partizan kupe neki seici, pre svega bi bilo dpbro jer bi se ulozio novac. Nema vise prepucavanja kome je drzava vise dala, a i gledali bismo kvalitetnije igrace. Dovodili bi se igraci za 2-4 miliona, a to je vec kvalitet u odnosu na sadasnje igrace. Zamislite u svakom delu terena fudbaler kao Dragovic, kvalitet odmah dolazi. Evropa bi bila zanimljivija, bili bismo konkurentniji. A onda bi ulagali i u druge klubove, pa da bilo super.
G

Gost022

pre preko 2 godine

A sto nebi seici kupili ,Radnicki,Vojvodinu,Spartak...mislim da bi to bilo zanimljivije i bolje za nas fudbal.
B

Bnm

pre preko 2 godine

Nemoj da si takav, misli malo na glavonje... sta bi oni onda muzli u sportu! Bilo bi nepravedno da ostanu bez tih prihoda.
м

м21

pre preko 2 godine

А шта ћемо у том случају са нашим малдиим играчима ?
S

Statler

pre preko 2 godine

Paradoks je da se naši klubovi i dalje vode kao udruženja građana a obrću desetine miliona EUR na godišnjem nivou. Pri tome njima potpuno normalno da se pare od transfera uplate na neki račun u inostranstvu u koji državni organi nemaju uvid. Leglo kriminala.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Gost022 Ja mislim konkretno da cela liga bude privatizovana, nego nisam isao u detalje, jer bih pisao dupli tekst. Sve u svemu, zamisli da jedna Vojvodina dovede pojacanje iz npr. Genka za 2/3 miliona i onda pikaju Evropu, a on se dokaze. Sto se tice nasih mladih, onda ce se dokazati ko ima kvalitet, a ne da se guraju menadzerski igraci. Mislis da bi jedan Jovic iz Partizana ili Krstovic iz Zvezde imali prednost da im nije trenutne situacije, bili bi i dalje u Teleoptiku ili Zeti