Komentari na vest

Marin: Lajpcig je s razlogom favorit, ali želimo da pokažemo šta možemo na velikoj sceni

A

Amateri

pre 6 meseci

Pusti odbranu,sredjuj vezni red i spoljne.Niko ne radi svoj posao defanzivno.Ovi kako ih zovete ving bekovi samo napred.Posle stoperi nevaljaju.Zadnjeg veznog nece niko da igra svi neznaju.I onda ostaju jedan na jedan ko u nebranom grozdju.Ovi vezni defanzivno ko babe niko da oduzme loptu da ukliza da dobije duel,sve vajni majstori.
P

Promenili plocu

pre 6 meseci

Kako to " bice veliki uspeh ako budemo treci "? Do pre par nedelja je bila "obaveza" i veliki neuspeh ako se ne bude treci, a sada " ako bude bude ".
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Ova nasa igra nije za Evropu uopste!
N

Nele 007

pre 6 meseci

Posle utakmice i naše katastrofe u Lajpciku, doći će do razmimoilaženja između tebe i ostatka menadžmenta oko kadrovske koncepcije! Ova kadrovska koncepcija oslanjanja na neuke afričke “kapitalce” će biti kamen razdora! Možda ćeš i otići, jer ćeš konačno shvatiti s kime imaš posla! Konačno će svakom detetu u Srbiji biti jasno koliko su (ne)kvalitetni Afrikanci!
T

TRIKE

pre 6 meseci

“Marin: Lajpcig je s razlogom favorit, ali želimo da pokažemo šta možemo na velikoj sceni”! Marko, vidim da te nisu obavestili da sa ovim raspoloživim internacionalcima iz Afrike, mi nemamo što da tražimo u LŠ! Bićemo ubedljivo poslednji, sa jednim osvojenim bodom I sa višestruko negativnom gol razlikom. Ti si toga svestan i ne znam koga ti pokušavaš da ohrabriš sa izjavama da je naša realnost LE! Iz ovog tima Zvezde u LŠ mogu da igraju samo Glazer, Ivanić i Lučić i niko više!
a

alooo

pre 6 meseci

POPRAVITE ODBRANU PRIMATI 2-3 GOLA U DOMACOJ LIGI JE SRAMOTA.
d

dokle vise

pre 6 meseci

A odbrana je sramota i za domacu ligu a tri meseca se nista ne menja... bruka i sramota
S

Sunking

pre 6 meseci

Sad je realno uspeh ako budu treći u grupi, a do juče su prolazili u 16. Kako se brzo menja stav
a

alooo

pre 6 meseci

o cemu covek prica kada je odbrana mozda najgora u domacoj ligi??? alooo covecd probudi se ,nikad goru odbranu nismo imali a imamli smo svakakve amaterw...
P

Pera genije@alooo

pre 6 meseci

@alooo - doveli su fudbalsku sirovinu Nasera (Đigu) direktno sa pozajmice iz fc Basel. I on igrač sa pozajmice je ni kriv ni dužan gurnut da igra u SLS i LŠ! A, našeg mladog reprezentativca Đurića su poslali na pozajmicu! Katastrofa, ko nam vodi klub!