Komentari na vest

Markos Roho žestoko po Megvajeru i Solskjeru: Stavljao ga je da igra samo jer je skupo plaćen

p

pazza_inter

pre oko 1 godinu

Trololo...pa gde si ti? Citao sta je rekao stena vidic??? Nisi? Obavezno ...)))) za Barcelonu? Koja ih je odvalila u oba finala lige sampiona? Nema te batice...
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Druze, sta te zanima? Tu sam uvek, sta ti treba? Da procitao sam oba dela Vidicevog intervjua, i? Koja je tvoja poenta? I zasto me pitas o Barseloni? Ponavljam, mene Barselona ne zanima, niti sam pisao nesto lose o Barseloni i ne znam zasto me prozivas. Junajted je bio bolji ove sezone i odvalio ih i to je to, to je jedina realnost, kao sto je realnost da je Barselona u to vreme imala verovatno najjaci u svojoj istoriji (iako se meni tika taka gadi). Ako imas neko konkretno pitanje, postavi ga, ako ne, nemoj se ponasati kao malo dete. Pozdrav.
2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

batice ovo je rubrika vezana za Manchester United FC ako ti se nesvidja zaobiđi je! GGMU! 👿
v

vidoviti

pre oko 1 godinu

Strasno koliko vise smara prica o ovom liku ne zna,guraju ga bla bla brate mili vise vesti o njemu nego o nasem recimo rukometu ili vaterpolu aman batalite ga

Darkoki

pre oko 1 godinu

Znaci ladno je priznao da je Megvajer igrao samo zato sto je skupo placen..dali ima vesti o kupovni kluba?cini mi se da je danas zadnji dan za treci krug kolko se secam.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

U sustini dostavili su ponude, sada se ceka odluka Glejzera. Nisam pronasao kada bi trebalo da donesu odluku, cak sam procitao da postoji mogucnost za jos jedan krug ponuda.
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Megvajer je uzasan, ali ruku na srce, Roho je takodje bio bas los u Junajtedu, tako da nema bas prava da prica.
z

zeven Hag

pre oko 1 godinu

Roho je Barezi za ovo tele
T

Trololo

pre oko 1 godinu

A za Megvajera je svako profesor fudbala, ali to ne znaci da je Roho bio dobar.