Marković polomio ključnu kost, ostaje u bolnici u Talinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.11.21. | 18:38

Veče za zaborav u svakom smislu za crno-bele...

Puno problema za Aleksandra Stanojevića posle gostovanja u Talinu. Neočekivano loš rezultat, neizvesnost oko evropskog proleća produžena do poslednjih 90 minuta, a onda i povreda Lazara Markovića. Po svemu sudeći teža.

Iskusni ofanzivac počeo je utakmicu protiv Flore na klupi za rezervne igrače zbog problema s mišićem trbušnog zida. Crno-beli su toliko bili loši u prvih 45 minuta da je Stanojević morao da posegne za zamenama, poslao je i Markeca na teren, a ovaj u finišu utakmice posle sudara s jednim Estoncem pao na rame.

Izabrane vesti

Bolan krik, nosila, imobilizacija... Odmah je bilo je bilo jasno da povreda nije naivna. Međutim postojala je makar nada da nije u pitanju ključna kost. Nažalost, nedugo nakon poslednjeg sudijskog zvižduka ispostavilo se da je baš to - polomljena ključna kost.

"Marković trpi velike bolove i moraće u bolnicu. On verovatno neće moći sa ekipom u Beograd. Ne može ni nogu sasvim da savije. Nadamo se da će se sve završiti na tome da smo ga izgubili do kraja polusezone", kazala je Biljana Obradović u izjavi za TV Arena sport.

Za razliku od prvog meča sa ovim rivalom kada je postigao dva gola, Lazar Marković večerašnji duel svakako neće pamtiti po dobrom.

Ogroman hendikep za Partizan.


tagovi

Lazar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara