Marković s loptom (©Starsport)
Marković s loptom (©Starsport)

Marković: Stigao nas je umor

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.04.21. | 10:16

Crno-beli dobili tri slobodna dana

Nova pobeda, pa kao nagrada tri slobodna dana. Trener Partizana Aleksandar Stanojević dao je pulenima tri dana odmora, da kod kuće provedu vaskršnje praznike, jer posle toga kreće finiš sezone sa akcentom na pripremu za finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Partizan je u četvrtak pobedio Proleter u Novom Sadu (3:1), mada je imao oscilacija u igri, pa su domaćini bili blizu izjednačenja nakon što su crno-beli poveli golom Svetozara Markovića.

Izabrane vesti

Mladi štoper priznaje da to nije bila blistava partija tima iz Humske, ali pišu se tri boda.

Nije bila laka utakmica u početku, oni su čak imali i više šansi. Možda nismo dobro ušli u utakmicu, pravili smo neke greške koje nismo smeli, ali otvorio sam utakmicu golom i naravno da sam srećan. Još važnije je što smo pobedili”, rekao je Marković za klupski sajt.

Jedna od scena koje su obeležile utakmicu je neverovatan autogol Partizana, koji je pripisan Markoviću, pa je ispalo da je protiv Proletera bio “univerzalni” strelac, u obe mreže po jednom.

Došlo je do nesporazuma Popovića i Banjaka, gde je Mirosavljeva poslužila sreća. Lopta je praktično išla u gol-aut, ali me je nespretno pogodila, obišla Banjaka i ušla u gol”.

Ima Marković objašnjenje za nešto slabiju partiju Partizana u Novom Sadu.

Malo nas je sve timski stigao umor. Biće sve u redu, mislim da ćemo se u nekoliko narednih dana svi odmoriti i oporaviti”, podvukao je Svetozar Marković.


tagovi

FK PartizanSvetozar MarkovićSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara