Nemanja Radonjić (©Reuters)
Nemanja Radonjić (©Reuters)

Marselj bi da pošalje Radonjića na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.12.20. | 09:17

Sautempton i Vest Hem, navodno, zainteresovani

Da li je Engleska nova stanica u karijeri za Nemanju Radonjića? Bliži se novi prelazni rok i ponovo se aktivirala priča kako bi srpski reprezentativac mogao da promeni sredinu.

Činjenica je da Radonjić nije u prvom planu trenera Andrea Vilasa Boasa u Marselju, odigrao je ove sezone osam utakmica, ali nijednu od početka do kraja, štaviše, uglavnom je s klupe ulazio u igru u drugom poluvremenu.

Izabrane vesti

Kako tvrdi engleski Sandej Miror, čije informacije ipak treba uzeti sa rezervom, procena francuskog kluba je da bi za sve bilo najbolje da Radonjić ode na šestomesečnu pozajmicu i već su u tom smeru napravljeni prvi koraci. Marselj se obratio Sautemptonu i Vest Hemu sa ponudom da uzmu brzonogog Srbina „na zajam“. Dva engleska kluba nisu odbacila tu mogućnost, ostalo je da analiziraju Nemanjine partije, pa da saopšte konačnu odluku.

Pre godinu dana desila se gotovo ista stvar, Radonjić je takođe bio „otpisan“, prelazak u Nemačku je bio maltene potpisan, a onda je eksplodirao na terenu, počeo u serijama da postiže golove, pa je Marselj odlučio da ga ipak zadrži i pruži mu još jednu šansu.

Radonjić je u Marselj došao u leto 2018. godine iz Crvene zvezde i na 55 utakmica je postigao šest golova, dok je za tri asistirao.


tagovi

Nemanja RadonjićMarseljVest HemSautempton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara