Komentari na vest

Materaci: Murinjo je došao u Romu da pobeđuje, u suprotnom bi ostao u Londonu

G

Gostitudo

pre oko 3 godine

Svuda je on išao da pobjeđuje, samo forsira zastario negativan fudbal pa ga nešto ne ide
N

Nemanja77

pre oko 3 godine

Dosao u Romu da pobedjuje, ne postoji vise luzerski klub u Italiji od njih. Ni Murinjo im ne moze pomoci. Murinja obozavam i pravio je stvarno cuda u proslosti, ali vise on nije top trenerska klasa. U Totenhemu se to videlo, na ledjima su ih nosili Son i Kejn i eventualno Hojbjerg dok su svi ostali bili neprimetni. Povremeni bljeskovi ali nista vredno paznje, tako ce biti i u Romi koja ima mnogo slabiji tim od Totenhema.
R

Recept za uspeh

pre oko 3 godine

Murinjo realno traži 4 tipa igrača uvek da napravi ekipicu po svojoj želji. 1. tip: "Pitbull" u sredini (najidealnije 2 takva), to je onaj igrač što mu daš 20 sati da trči bez prestanka, traži ti posle toga još 10. Tipa: Essien, Makelele, Deco ili N'Golo. 2. tip: Igrač koji će da poveže vezu i napad, tipa: Lampard, Sneijder, Ozil... 3. tip: Klasičan napadač koji meće iz svih pozicija: Drogba, Milito, Kane. 4. tip: Stubina u odbrani koja nosi sve pred sobom i komanduje celokupnom odbranom, tipa: Terry, Carvalho, Materazzi. To mu obezbediš i nemaš frke, ostatak komotno mogu i U20 da popune, opet će ta ekipa kidati.
P

Princ

pre oko 3 godine

Ako je tebi deco majstor fudbala bio trkac ja nzm sta da ti kazem
K

KenetAnderson

pre oko 3 godine

Deko ti više pripada ovoj drugoj kategoriji igrača, s tim da je on mogao i da trči do sutra
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Deco isti tip ko Essien? sta li si ti gledao..
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Samo sto mu to do sad niko nije obezbjwdivao od Chelseaja. U Romi vec ima dva takva igraca, Dzeku i Pelegrinija. Eh sad hajmo reci da su kristante i veretu dobri, a i odbrana. Naucit ce on stopere kako da igraju. Ma bice lijepo. Ima roma dobrih igraca
D

Deko Deco

pre oko 3 godine

Deco was a versatile, tactically intelligent and creative midfielder with excellent vision and technical ability. A generous and hard-working team-player, he was capable of playing in several midfield positions. He was initially deployed as a central midfielder under manager José Mourinho during his time with Porto, although he was also capable of playing as an attacking midfielder, as a deep-lying playmaker or as a winger on either flank.
G

Gist

pre oko 3 godine

Valter Samuel, je bio taj u odbrani o kome pises, kako je taj covek igrao, ispred njega stub tima iako je to retko ko video, legenda kambiaso, snajder da poveze, a napred princ neponovljivi diego milito, bilo je uzivanje gledati taj tim
G

Gost emisije

pre oko 3 godine

Murinjo je opasna faca. Bez njega novinari ne bi imali šta da pišu.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Gde da ostane kad su ga isterali?