Bojan Matić (©MN Press)
Bojan Matić (©MN Press)

Matić "ne vidi" penale: Nadam se da ćemo sve završiti pre toga

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.06.20. | 11:06

“Očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje”, kaže Bojan

Na papiru, Zvezda je blagi favorit. Osvojila je titulu, igrala ubedljivije u novom nastavku sezone posle korone. Opet, ima i Partizan svoje adute: dve uzastopne pobede u kupu i domaći teren.

Upravo u tome što će se u sredu polufinale Kupa igrati u Humskoj, najveća je prednost crno-belih, smatra napadač Bojan Matić.

Izabrane vesti

Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Iz tog razloga mislim da smo u prednosti, jer su naši navijači naš 12. igrač. Imamo njihovu veliku podršku, što se moglo videti u prethodnim utakmicama”, rekao je Matić za klupski sajt.

Golgeter crno-belih je ubeđen da će se posle utakmice pričati upravo o napadačima Partizana i očekuje da oni posao završe pre isteka 90. minuta.

Iskreno se nadam da će ovaj derbi biti mnogo bolji i uspešniji po nas. Očekujem da mi napadači Partizana budemo u centru pažnje ovog puta i da krunišemo derbi pobedom. Iskreno se nadam da neće biti potrebe za penalima, verujem da ćemo utakmicu završiti u regularnom delu u našu korist. U slučaju da dođe do penala, naravno da ću se prijaviti za izvođenje”.

Gol u derbiju bio bi Matiću ostvarenje snova.

Od detinjstva maštam o golu u večitom derbiju i proslavljanju gola sa našim navijačima na južnoj tribini. Sigurno bi mi to bio najdraži gol u karijeri”.

Spreman je napadač Partizana za duele sa rivalskim štoperima.

Zvezda ima dobru ekipu i dobre pojedince. Mislim da će nas pored Degeneka čuvati i Milunović, ali verujem da nam to neće biti velika prepreka da postignemo pogodak”, istakao je Bojan Matić.


tagovi

Bojan MatićFK PartizanVečiti derbiKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara