Komentari na vest

Matić smirivao protest, Solskjer na udaru zbog Glejzera

S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Utopija je misliti da mogu oterati vlasnike , protestima i slicno . Ni oni,ni Arsenal, niti bilo ko drugi. Takvi ljudi odlaze sami , onog momenta kada ne bude zarade.
f

franjo24041902Gost

pre oko 3 godine

GGMU
b

budalastina

pre oko 3 godine

kakav je ovo protest, nema ni 10 ljudi
G

Gost87

pre oko 3 godine

Sta se.ovi bune,milijardu su potrosili nista osvojili nisu retko ogavan klub
G

Gromovnik

pre oko 3 godine

Za tih 16 god: 5 titula u prvenstvu, 2 FA kupa, 4 liga kupa, 6 Komjuniti šilda, 1 Liga šampiona, 1 Svetski kup i 1 Liga Evrope!!!
g

gromovniche

pre oko 3 godine

ludache to je skoro sve uzeo aleks ferguson a ne glejzer familija
G

GGMU997

pre oko 3 godine

Zato što je sve u parama, je li...? Sutra da kupimo Halanda, Sanča, ma koga god hoćeš, i dalje bi tjerali Glejzere iz kluba. Ali kad već spominješ pare, znaš li ti možda koliko su ti Glejzeri potrošili svojih para prilikom kupovine kluba i za ovih 16 godina dok su u njemu? NULA EVRA. Klub je kupljen tako što su digli kredit od 800 miliona i svalili sve na Junajted. Te milijarde koje ti spominješ su novac Mančester junajteda, a ne vlasnika. Isti ti vlasnici koji nisu ništa uložili, uzeli su od kluba 2 milijarde evra. To ti je u prosjeku igrač od 120 miliona svakog ljeta u posljednjih 16 godina (da su pare bili potrošene na klub, a ne na vlasnike). Informiši se pa onda piši i prozivaj.
l

ludache

pre oko 3 godine

Poenta priče je bila šta su osvojili za tih 16 god dok je Ed u klubu i pošto su za to vreme uložili 1 milijardu... Da ne bude o5 zabune Eda ne mogu da smislim ali kada neko napiše da ništa nisu osvojili onda prosto moram da odgovorim!