Bojan Matić (©Starsport)
Bojan Matić (©Starsport)

Matić: Verovao sam u Asana i njegovu brzinu

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.06.20. | 08:19

"Nadam se ćemo finale Kupa igrati u Humskoj", kaže napadač Partizana

Sprint kakav se retko viđa na srpskim terenima: Takuma Asano je bio koji metar iza Miladina Stevanovića, gurnuo je for od desetak metara i pretrčao rivala kao da ga nema. Usledila je asistencija i rutinska realizacija Bojana Matića.

Golgeter Partizana, koji koristi svaku priliku na terenu da se upiše u strelce, tvrdi da je bio siguran da će Asano stići i odigrati mu tu loptu.

Izabrane vesti

Sjajna trka Asana! Niko nije očekivao, ali ja sam pratio, jer verujem u njega i znam koliko je brz. Ispratio sam ga, našao se pravo vreme na pravom mestu i rutinski završio akciju. Posle pobede u derbiju potvrdili smo da smo u dobroj formi i idemo ka ostvarenju naših ciljeva”, objasnio je Matić.

Ostale su dve utakmice do kraja sezone, za Matića dva posebne utakmice, jer će Partizan najpre u prvenstvu, a onda u finalu Kupa, odmeriti snage sa Vojvodinom. Sa timom iz kojeg je Bojan prešao zimus među crno-bele.

Drago mi je što je Vojvodina dogurala daleko, ali mislim da imamo sjajnu ekipu i da ćemo osvojtii trofej. Nadam se peharu i da ćemo se radovati sa našim navijačima. Prvenstvo je za nas gotovo i verujem da ćemo biti spremni za finale Kupa”.

Iako se još ne zna gde će se igrat finale, pominju se kao opcije Subotica i Niš, Matić se nada da će poprište biti – Humska ulica.

Voleo bih da se igra na našem stadionu, pred našim navijačima, jer oni to zaslužuju. Kada igramo pred njima, imamo vetar u leđa”.

Imao je Matić i poruku za mladog kolegu napadača Nikolu Štulića, koji je protiv Čukaričkog debitovao za prvi tim Partizana.

On je budućnost kluba, na njemu je da radi. Budućnost je pred njim”, rekao je Bojan Matić.

Još dve utakmice do kraja, a Matićev saldo ove sezone je 13 golova i četiri asistencije na 30 utakmica. Možda bude prilike da ga još popravi.


tagovi

FK PartizanSuperligaBojan Matić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara