Matijašević: Čestić je već reprezentativac Srbije

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.20. | 12:58

„On je štoper velikog potencijala, igrao je već za naše selekcije“, poručuje direktor FSS

Bila je dovoljna jedna utakmica, ali ne obična utakmica da srpski štoper rođen u Ofenbahu, Sava Aranđel Čestić nagovesti da je prodređen za velika dela. Mladi defanzivac se našao u startnoj postavi Kelna u sudaru sa Borusijom iz Dortmunda i posao odradio pefektno.

Ekspresno je dobio novi ugovor u domu Jarčeva do 2024. godine, ali i publicitet koji je odjkenuo do Srbije. Za ovdašnje ljubitelje fudbala stiđe i važnija informacija: Sava Aranđel Čestić je spreman da igra za reprezentaciju Srbije.

Izabrane vesti

O tome je za MOZZART Sport pričao direktor u FSS Vladimir Matijašević.

"Čestić je već reprezentativac Srbije. On je neosporno veliki talenat. Pripada grupi naših igrača koji su u inostranstvu i koji imaju ozbiljan potencijal. Već je bio na spisku i igrao za selekciju do 18 godina protiv Makedonije kada je selektor bio Jević. Ima srpski pasoš. Koliko znam nalazi se i na širem spisku igrača Ilije Stolice za sledeće okupljanje“, poručuje za naš portal Vladimir Matijašević.

Znala je Srbija da dobije velika pojačanja iz dijaspore poput Zdravka Kuzmanovića i Nevena Subotića, ali i da ispusti bisera kao što je Aleksandar Dragović.

„ Informacije koje mi imamo govore da se radi o sjajnom dečku koji ima veliku želju da igra za našu reprezentaciju", dodao je Matijašević.


tagovi

Sava Aranđel ČestićVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara