Komentari na vest

Menadžer Banjaka udario na Stanojevića: Smišljena provokacija, zagrevao ga od petog minuta, pa uveo drugog štopera

K

Kinezzzz

pre gotovo 3 godine

Nema opravdanja za odbijanje, on je profesionalac...
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Stanoje forsiranjem Miljkovića a pogotovo Jojića je dao autogol Partizanu i čini mi se da ovo što radi sa igračima postaje degutantno. A ti g. možeš JSD-ovcima da p. k.
J

JSD-OVCI

pre gotovo 3 godine

Lepo je rekao ludi Žeks, da je Stanoje Šamrok ubačen od Prvoradjenog i od Tvorza, da sabotira nk partizan i da najuri sve strance. A vi ne verujete Žeksu. Vašim mukama nikad kraja, možete opet da nam L. J.
M

Miladin Surla

pre gotovo 3 godine

Ser Alex-a od Shamrock-a nice doveo ni Vucic a jos manje onaj Terzic. Njega su doveli Vazura i Vucelic, kadrovi SNS-a (Vucelic je stari Udba-s, opstepoznato), da sa njegovim kumom Damjancom dovode igrace i prave dilove. Oteraj Sumu, Banjka, na klupu stavi sve sto valja a u izlog stavi svoje drugare, pulene iz kumove agencije. Svako od njih ce da se omastiti, uzeti ogromnu lovu i nikom nista. Pa uprava sedi 4 godine i nema nikakav rezultat. Trener je izgubio sve sta je mogao ali ipak ce ostati tu, uhlebljen da prima plate, prodaje igrace, daje izjave koje vredjaju zdrav razum. Ispaljivace floskule i otrcane fraze o gromadi, instituciji, narod ce da se pali, glodje medju sobom a oni ce se punih dzepova, smejati. Moze im se.
G

Gost31

pre gotovo 3 godine

Da se ja pitam Stanojevic bi vec danas bio bivši. Posle prošlog prvenstvenog poraza u derbiju gde je ogra bila katastrofalna kao i sinoć, on za mene više ne postoji. Pritom je sklonio i Banjaka koji je top igrač ali i Sumu koji je definitivno najbolji igrač Partizana. Meno to govori samo jedno, nadam se da kontate šta hoću da kažem.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

kao prvo on je profesionalac i ako treba da se zagreva 90 minuta nek se zagreva toliko .Uzimate i ti i on jako dobre pare od Partizana . Partizanu Banjak iako nije los igrac u principu nije ni trebao . Takvih ima i po Srbiji a verovatno i u nasoj omladinskoj skoli .Banjaku je Partizan bio PSZ . Sto ga nisi prodao negde iz Olimpije ?? nego ga doveo kod nas . Sve se svodi na to ko koga zna i ko sa kim moze da odradi kombinacije tako je bilo kad si ga doveo preko Save a sad kukumaces jel Stanoje gura svoje igrace . Svi ste ista go...
K

Kostakurta

pre gotovo 3 godine

Ma i da se zagrevas 90 i da te pozove da udjes na 3 minuta ima da udjes, ti si profesionalac, primas platu za to. Ne kazem ovo zbog Partizana, vec u svakom klubu mora da bude tako. I u Partizanu i u Zvezdi i u Realu, svugde. Cuj jos menadzer se javlja da ga brani od trenera, ko si ti covece? Platio si licencu i nasao sa pametujes nekom ko se skolovao za svoj posao i godinama napredovao kroz razne kategorije da bi dosao tu gde jeste. Van svake pameti.
K

Karamela

pre gotovo 3 godine

Jesi donekle u pravu to za zagrejavanje i ulazak!! Ali sto nije zagrejavao Ostoju kad ga ubacio!! Stanoje ništa nije pokazao ali evo ima sledeća sezona pa nek sam sastavi tim!! Sad moze da ima izgovor kako je ovaj tim nasledio od Save. Videćemo šta će uraditi ako ga Uprava ispoštuje oko igrača!!!
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Pa sto niste lepo ponudili Stanoju Strasnom neki procenat i lepo svima ? To mu dodje kao neki PDV na transfer , ali uplati se Stanoju i ciribu ciriba ode Banjak daleko ko zna gde..
9

951357

pre gotovo 3 godine

Znao sam sa nesto nije u redu kad je Partizan odbio 2 miliona za njega. I lepo covek u tekstu kaze da su odbili neke ponude i da su TRAZILI 2 miliona a ne odbili. Bravo za spin ;)
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Filipovic istice da je za svog pulena imao ponudu od 2 miliona evra koju je Partizan odbio. Jasno ovako pise. Kakav spin, zasto lazes?
s

slepce

pre gotovo 3 godine

Bote,umes li da citas?
v

vajdu

pre gotovo 3 godine

Bravo za komentar
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost999 @slepče - "Video sam da je Banjak iz nekog razloga sklonjen u drugi plan, pa sam mislio da je najbolje tražiti drugo rešenje kad se već ne računa na njega. Uprava je rekla da nije zadovoljna ponudama, da želi 2.000.000 evra za njega, uz ocenu da je njihov najbolji štoper i da na njega ozbiljno računa, ali da neće pristati da se upliće u posao trenera“. - Ja umem da čitam, a vi?
p

pustite mi komentar

pre gotovo 3 godine

Kakav klub takvi i navijaci i igraci zajedno, vi ste dno dna ove zemlje kojima se sve ispunjava, vi ste samo sekta obicna i mafijaska druzina SNS vlasti. Nije ni cudo ko vas vodi Vucela  koji je uvek uz vlast, Ostoja limar, Navijaci koji sami sebe zovu stokom, umisljeni ljubitelji umetnosti, drzava vam smanjuje dug, placa licence poklanja bazene i zemljišta. Dabogda se ugasili. Vraticete se vi u rodni zagreb

Nula_Golova__x4

pre gotovo 3 godine

Reci mi, ko lebdi iznad direktorske fotelje lica sa interpolove poternice na stadionu podno tenka?
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Ko koga zove stokom klinac? To je vas cenjeni karadzic rekao za nas da smo stoka da vas ne nabijemo 30 razlike!!! Au u sta vas je pretvorio vucko a onda tvorza i corke....
a

ako neko bas nezna

pre gotovo 3 godine

necete ga kazniti....Ti vrlo dobro znas da je on produkt ultra kopa koji za njegovu prodaju treba da dobije procenat i vi ne smete da ga kaznite .zvezda je ispala od Milana samo zbog odluke severa da bilmez igra utakmicu, to je javna tajna
m

maxx

pre gotovo 3 godine

raspad u nk partizan
s

srba12

pre gotovo 3 godine

Raspad u tvom mozgu!!!
G

Gost788

pre gotovo 3 godine

Jbg druže ne živiš u zgradi sa Vazurom pa da ti gura igrača

MIJA

pre gotovo 3 godine

nebih rekao da je los igrac..al nije on problem vec klub koji jevdotakso dno dna..sve se vrsca za onih 6 godina kradje,silovanja svih u Srbiji.ovaj prelazni rok.i sezona 21/22 ce zabiti glogov kolac u pastorcad..da se vise nikada neoporavi za vek vekova
v

vazurin vazelin

pre gotovo 3 godine

Marko Lomić čita i smeje se
b

baldhawk

pre gotovo 3 godine

Romeo Filipović. Tačka.
G

Gost78o

pre gotovo 3 godine

Polako ispliva poštenja ser Šamroka

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Au covece,prevazisli ste Zadrugu i te gluposti,ovo je visi nivo sprdnje.Jaguar vrednosti od 5 miliona evra je utekao i spasio se deportovanja u Saudijsku Arabiju ili neku drugu zemlju u Aziji,jer objektivno zasluzuje da igra u nekoj kvalitetnoj ligi u Evropi za neki solidan tim.Nije dobijao platu iako je imao dabl dabl ucinak,jer od skoro advokat Markec,cuveni Miljkon,Mustafa,Iglica,Zeks i kompanija imaju prednost. Valjda je sad knjiga spala na samo VV,jer je trece uteklo.Mustafa,navijac Zvezde i njen bivsi igrac,najveci grobar od pre neku godinu pa do danas,osim sto se ranije odrekao srpskog pasosa i postao Mustafa,prvo je nabio loptu u glavu klincu zbog prozivki,a on je prozivao sve i u medijima pre utakmice i na samoj utakmici,silovan je posle meca finala kupa od strane Gobelje.Ceka se 40% od 60miliona,koliko ce Bajern uplatiti Almeriji za Sadika. Suma ne igra vec neko vreme i poucen postupkom Asana planira primenu iste metode,samo je odlazak na drugu destinaciju. Za Banjaka je odbijeno 2 miliona evra,jer neko i klupu mora da greje.Na kraju je Banjak odbio da udje u igru i postupice isto kao i Jaguar i Suma.Partizan je docekao da bude nepovlascen u kvalifikacijama trecerazrednom takmicenju,uz komentar Zeksa da to takmicenje nije losije od LE,a krenuo je sa ubedjivanjem da je jace od LS. Partizan je u dugu vecem od 30 miliona evra,ako sam dobro shvatio citajuci vesti na Mocartu,imate geruziju od tima,a od prodaje Pavlovica,Stevanovica i Sadika ste dobili oko 20 miliona evra. U zadnje dve godine trofej videli niste,cak ni nebitni kup,a sad je upitno i trecerazredno takmicenje u Evropi. Objasnjenje Zeksa je da Zvezdi pomaze Nasa,Fifa,Uefa,Nba,vanzemaljci i ostala kompanija.
S

SartidovDespot026

pre gotovo 3 godine

Deluje kao da dosta igrača od odlaska Save Miloševića su više nego nezadovoljni sa Ser Stanojem od Šamroka. Stevanović i Laki Pavlović su trebali ove sezone da pokažu šta znaju, da se probiju, Pavlović na klupi, mali Stevanović jedva igrao par minuta... Eto sad i taj Banjak od koga smo mogli možda da zaradimo neki dinar otišao za džabe. Asano i Banjak, ako su priče tačne, bi doneli Partizanu od 5-7 miliona evra. Dovoljno da se plati radnicima kluba, dovede neko pojačanje inostrano ili par domaćih pojačanja. Želim da vidim da uprava kluba izađe i odradi prezentaciju preko YouTube-a da pokažu kakav plan imaju za narednu godinu, da se odreknu plate dok se ne osvoji nešto. Tako bi ozbiljan klub uradio. Ali pošto nam je upravo jako nesposobna, ništa od toga, i sledeće godine se borimo za drugo mesto...
Z

Zorzi

pre gotovo 3 godine

Uprava NIJE NESPOSOBNA. Oni vrlo dobro rade ono što im je zadatak. Zaduživanje i uništenje Partizana
r

rty

pre gotovo 3 godine

Stvarno mislis da neko u upravi zivi od plate? Pa oni ne moraju ni da imaju platu 1e plata samo im je bitno da su tu da se tale a jebes platu to ni ne podizu kad legne.
r

rty

pre gotovo 3 godine

Profesionalni foteljas.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Ajd sto su oni nezadovoljni, al sto tebe toliko drmaju kompleksi, pa moras da zoves covjeka Ser Samrok... to je daleko veca bolest.