Komentari na vest

Mendeš upozorio Barsu: Fati mora više da igra, inače...

ц

цане

pre preko 1 godinu

Лик је за нијансу јачи играч од срнића...

Katalonija

pre preko 1 godinu

Tores i Rafinja mogu vodu da mu nose...
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pa decak je vise povredjen nego bilo koji drugi igrac. Ne moze da ponudi kontinuitet i toliko.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Ne znam zasto Cavi ne veruje Fatiju. Poceo je kao dete, odmah je davao golove, pored onoliko povreda i to malo kad je igrao davao je golove. Sad prednost imaju Rafinja, Tores koji ne mogu ni gol ni asistenciju da upisu vec dugo, a i u proslim klubovima nista pokazali nisu. Poverenje Dembele ima kao da je Mesi, a ne da se svi oduseve jer veze 2 asistencije pa posle prazan hod. Barsa je komotno sezonu mogla da pocne sa Levom u spicu, a na strani Depaj i Fati.
Z

Zizuu

pre preko 1 godinu

Mendesu bolje da cuti, jer ako se Laporta koji melje sve pred sobom na transfer pijai okomi na njega, tesko njemu...
J

Junker

pre preko 1 godinu

Au kakvi su zaslepljeni ovi navijaci Barse ovo nema nigde. Kaze Laporta lomi, koga? Uvalio mu Gvardiola Toresa i Garsiju. Arsenal se resio Beljerina, a Celsi Kristensena i Alonsa. Dakle svi do jednog bili visak, nit su ih treneri zeleli nit su nesto korisno donosili, a i cesto povredjeni. Dodas i prevaru Rafinju, “novog” Ronaldinja, Englezi upropastili Barsu. Leva peske hteo da dodje, De Jong i starosedeoci ih ubijaju sto ne prihvataju smanjenje plata, Roberto odbio transfer, Dembele ih odrao za novu lovu. Verovatno je i Cavi potpisao neke jake klauzule u slucaju otkaza pre roka.
1

1212

pre preko 1 godinu

Sto da igra ne pravi nikakvu razliku kad udje slab u duelu pomalo i sebican dembele ronaldinjo za njega
K

Koan

pre preko 1 godinu

Kad je Gvardiola ,bez mnogo premišljanja,dozvolio Toresu i Garsiji da odu iz Sitija ,onda je prilično jasno kakav je njihov kvalitet .Vrlo opravdano je da očekuju da Fati ima više minuta na terenu.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Gvardiola je to dozvolio da bi pomogao Barsi , a ne da bi se resio inace odlicna dva igraca. I Ciki Begeristajn je direktor u Sitiju , zato Barsa ima prednost kad zeli nekoga iz Sitija. Dali bi im oni i Silvu , sve je bilo dogovoreno, samo nije Laporta uspeo da ispegla stvar sa platama Tacnije Frenki De Jong nije pristao na smanjenje. Sve to znam jer taslacim sekretaricu , eto.