Komentari na vest

Menig prebacio stotku u Humskoj: Pamte se najviše Prag i promašaj na Marakani

N

Nikola mirkovci

pre 6 meseci

Da je iz zvezdice taj vam detalj ne bi promakao
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Nije promasaj, ali je blizi promasaju nego pogotku. Dao je neke fine golove, to stoji, ali iskreno, da su sve ove minute date nekom nasem klincu iz omladinske skole, pa i oni bi vjerovatno imali veoma slican ucinak (20 golova u 100 utakmica za ofanzivnog igraca je stvarno prosjek ako igrac ista valja), a istovremeno bi se razvili u nesto dok je Menigu ovo bio i ostao plafon sto se tice igrackog napredka. Na kraju se na njemu nece uzeti ni dinar tako da ce na kraju biti i financijski gubitak.
N

Nejbi

pre 6 meseci

Djeca nam odlaze sa 16/17 ljeta a mi neke rage uvozimo iz Azije , tug brate ,tuga.E moji blizanci (al zato imate filijale,menadzeri se ugradili i ljepota) zivila SRBIJA.
b

batabane

pre 6 meseci

Tesko je okarakterisati ovog igrača.Ima neki prodor,pa i šut.Ali iz nekog razloga on je češce apsolutno pogubljen,da ne zna gde bije.Mislim na momente kad bukvalno bez veceg pritiska izadje sa loptom u aut.Ili direktno krene u stranu gde ga čekaju 2 igrača,a suprotno prazan prostor.Ili iz čista mira preda loptu protivniku,ili ne prihvati laku loptu.Problem je što je takvih momenata znatno više nego dobrih poteza.Nikad ne možete biti sigurni dali ce odigrati,ili se pogubiti.Sad i Severina ide istim putem.Toplo hladno,a nažalost mnogo više hladno.Niti je da ga klub precrta,niti je da se osloni na njega.Stvarno čudan.
N

Nejbi

pre 6 meseci

Treba Menigu cvrsta ruka,da se uozbilji i da igra da se trudi ,trebo ga je Duki nokautirati onda ,al su mu vezane ruke. Vise trener ne odredjuje ko ce igrati nego menadzeri s,direktori ,direktori i direktori. Meni je zao Petrica !mozda on nije trener ,al je posten covjek vidi mu se na faci.
Z

Zvlat BG

pre 6 meseci

Matija Popović u Milan? Bez obeštećenja? P.S. Ušće (filijala IMT) bez trenera!
T

Tubeki

pre 6 meseci

Prosecan igra nase lige, sa ogromnom platom
D

Dexaman

pre 6 meseci

Jako, jako prosečan igrač...Često deluje kao da ne zna da kontroliše loptu...Takvih kao što je on u Partizanu je bilo kao pleve. Jedino ne znam za koji novac igra, jer spada u red osrednjih fudbalera. Ono što je najveća mana je to što nikad nije dobro odigrao neku važnu tekmu, evropski meč ili derbi, štaviše na tim utakmicama uglavnom je bio ispod proseka...
I

Igor Duljaj

pre 6 meseci

Tisina Mening. Sedi dole da ne bi ja reagovao.
G

GOST 510

pre 6 meseci

Za našu slabašnu ligu i više nego dobar igrač. Kada izuzmemo dva kluba koja jedino vrede u svim ostalima bi bio najbolji igrač. Mana mu je kao i Nemanji Nikoliću ( kod koga je to daleko više izraženo ) da zbog nezainteresovanosti igraju sa 50 % mogućnosti.
p

pregalac fudbalski

pre 6 meseci

gol anortozisu, sanse protiv kelna, nice itd...
M

Mandrdo

pre 6 meseci

Rezervista Kelna i nezainteresovana Nica

Ts

pre 6 meseci

Svi smoreni protiv Partizana zato sada siluju Cuku u istom takmicenju da li bi se i Zvezda bolje provela.
G

Gost23

pre 6 meseci

Pouzdano znam da Menig nikada nije bio u Brazilu, samim tim ni na Marakani.