Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Mesi u špic ili na tribine?

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 18:22

Argentinac ima problema s povredom, javnost pritiska Poketina da ga u odsustvu Kilijana Mbapea proba na mestu najisturenijeg napadača...

Retko je najzvučniji triling današnjice (Mesi, Nejmar, Mbape) nastupao zajedno ove sezone. Još ređe je njihova igra, ili bolje reći sadejstvo, ocenjeno dobrom ocenom. U prošlonedeljnom derbiju sa Marseljom (0:0) sva trojica našli su se od starta na terenu. Najblaže rečeno - podbacili su. U predstojećem derbiju protiv šampiona Lila (petak, 21.00) moglo bi da se dogodi da zaigra samo jedna od tri najveće zvezde Pari Sen Žermena...

Ovo je najavio Maurisio Poketino tokom poslednjeg obraćanja uoči meča. Od ranije je poznato da zbog problema s disajnim putevima u konkurenciji za derbi neće biti Kilijan Mbape, a pošto današnji trening sa ekipom nije odradio ni Lionel Mesi, jasno je da će do poslednjeg trenutka biti pod znakom pitanja.

Izabrane vesti

"Posle utakmice u Marselju Leo je trenirao normalno. Danas je prijavio bol u mišićima, pa je radio individualno. Videćemo sutra kako će sve izgledati i da li će biti spreman za meč protiv Lila", kazao je Poketino.

Trenera Parižana novinari su upitali da li će Mesi, ukoliko bude spreman, po prvi put dobiti šansu da igra kao najistureniji napadač, s obzirom da je Mbape van konkurencije. On je poručio da je Argentinac najbolji igrač na svetu i da može da igra na bilo kojoj poziciji u timu.

Imajući u vidu na zamerke što ga gura na desno krilo, nije isključeno da Poketino ovoga puta ispuni želju javnosti...



tagovi

Lionel Mesi

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara