Komentari na vest

Mihailo Ristić za kraj Zvezdine višegodišnje potrage za domaćim levim bekom?

f

fftt

pre preko 2 godine

Aman zaman vise se ne zna sta radite, kad svaki put nesto drugacije. Receno je da nama ne treba neki dobar bek ko rezerva za Rodica, jer bi on morao na klupu. Po tome onda kako dodje Ristic sigurno ide prodaja Rodica i sta smo uradili opet na istom ili na gorem. Ako ostvaljate Rodica i hocete da bude prvi izbor, dovedite nekog stranog beka, lepo bi bilo da je mladji neki igrac sa postenom brzinom jer nam fali u ligi brzih igraca. A taj stranac nece moci da igra stalno SL tako da ce Rodic imati prednost u svakom slucaju, dok u LE nam trebaju oba beka i koji bude bolji ili spremniji trenutno taj ce i igrati
O

Ojo

pre preko 2 godine

Mrkela odlazi
E

Eh

pre preko 2 godine

Super. Uz njega da dovedemo u špic Fejsala Mulića! Dečko je 2,03, jedan od najboljih igrača u Koreji. Možda će biti preterivanje, ali takav nam igrač treba uz Pavkova i Ohija. Da možemo da dako gol iz prekida koji se gadja sako na Pavkova!
M

Mitt

pre preko 2 godine

Kanga! Zasto onda na centarsutu rade i Teo Ernandez i Dejvis i Arnold i Robertson i Kvadrado i svi vrhunski bekovi ? Gajic ne zna ni po zemlji da proigra, ni krilu loptu da proslijedi. Da nije Kange i po nekad Rodica mi ne bi tri gola za sezonu dali glavom. Danas gdje dobar dio ekipa igra iza lopte, kompjuterizovano centarsut je vise nego potreban. Cesto jedan kvalitetan centarsut koji zavrsi golom odredi cjelokupan tok meca. Nismo mi Barsa od prije 10 godina pa da igramo tika taku.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Meni nikako nije bilo jasno zasto nije doveden jos dok je igrao u Sparti...
s

skunipen

pre preko 2 godine

Mazanje ociju javnosti koja je gnevna zbog katastrofalne finansijske politike Zvezdana Terzica. Jedini razlog zasto je doveden Ristic u vezu sa Zvezdom je taj sto mu istice ugovor i sto je nekad igrao za Zvezdu. Bio bi super pojacanje, ali cini mi se da je ovo jos jedna medijska patka.
L

Logika!!!

pre preko 2 godine

LOGICAN i najbolji izbor, i za Zvezdu i za Ristića.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Prvo, decko nije bek, drugo, nije se naigrao po prosečnim klubovima, da nije igrao u jednom pa da kazes da ga trener ne gotivi, ovako ne verujem da bi nam doneo nešto. Ako se vode politikom daj sta god samo da imamo "levog beka" to su mogli sa bilo kojim krstenim levim bekom iz Srbije da urade a ne da bacaju kintu koju svakako nemamo. To ce biti opet gubitak za nas jer sad necemo moci da ga prodamo nikome, prvi put smo ga uvalili zbog godina posto ekstra kvalitet bas i nema, sad samo gubimo pare na njemu. Mozda je ovo samo menadzerska patka da ga uvale negde posto ga niko nece. Ristic moze da igra levog beka u Ping pongu a sta cemo u LE ako se, ne daj boze, Rodic povredi....Gobeljic...Gajic...sacuvaj me boze. Od Mladenovica nemamo levog beka, sve neki univerzalci, opet kazem, pored Rodica koji ce da nakupi 300 utakmica u Zvezdi koliku minutazu ima covek.
M

Marcelo3

pre preko 2 godine

U Krasnodaru nije igrao, u Sparti takodje. U Monpeljeu je prosle godine nesto cesce dobijao sansu, a ove godine prednost ima Cozza. Moje misljenje je da je u sve tri ekipe morao da dobije vise prilike da i igra. A eto nije. Da li mu sada treba klub u kom ce igrati u kontinuitetu i imati veliki uticaj na igru ili ce po trnju i kroz neizvesnost kao u poslednje cetiri godine, na njemu je da odluci. Za mene nema dileme da ovo prvo moze da dobije samo u Zvezdi. A uveren sam da ce sledeci transfer iz Zvezde, biti najbolji. I siguran sam da ce ga ostvariti kao standardni reprezentativac.
E

El_matador

pre preko 2 godine

Kako nije igrao u Krasnodaru,pa urnisao nas je na poziciji poluspica.Jos uvjek se trese precka koju je pogodio i cist gol kao suza je bio
R

RSB

pre preko 2 godine

Mozemo mnogo boljeg da dovedemo
C

Coan01

pre preko 2 godine

Aj sad realno,Delija sam ali 95% dečko neće da dođe u Zvezdu.Zašto?U najboljim je fudbalskim godinama,igrao za Spartu,Krasnodar i sada Montpeiller,lično smatram da je fantastičan igrač i klasa na svoj način,univerzalac je i jedan od retkih Srba koji komotno mogu da igraju wing-back poziciju,a isto tako bez problema krilo ili čak u veznom redu,ukratko moderan i kompletan igrač u najboljim igračkim godinama i vi mislite da na kraju neće da ode u recimo neki Monaco/Marseille ili Granadu/Valenciu eventualno Moenchengladbah ili možda neki kvalitetan osrednji tim kao Sporting/Lazio/Galata nego će u 26.godini da se vrati u Zvezdu? Da ima 29-30 godina to bi možda i bilo nekako realno,ovako nije-dečko je željan ozbiljnog fudbala i dokazivanja što svakim nastupom to i dokaže,iskreno isto tako dečko ne zaslužuje da igra u tandemu sa Gobeljićem ili Gajićem već npr. sa nekim igračem poput Ariasa/Luis Alberta i sličnih.
D

Delija iz Herceg Novog

pre preko 2 godine

Slazem se..Valjao bi svakog eura,mada momak oce da napravi jos jedan korak vise u karijeri.U monpeljeu je pao u drugi plan,sto ne znaci da nema ponuda od drugih klubova.Srecno mu bilo dje god podje..

gemathegreat

pre preko 2 godine

Mačak možeš da pljuješ po tim momcima letnji dan do podne, i Gaja a pogotovo Gobelja se ugradio znojem i krvlju u sve ove uspehe. To šta bi ti želeo je veliko pitanje i šta i da li se može. Ja pozdravljam napor uprave da dovede Rileta. Šta je realno zna samo Ristić jer on mora da prelomi i ako osvane crveno beo ponovo i te kako je realno. Klub u kontinuitetu postiže uspehe i nikad nije gore i grdje pljuvan, to je sramotno ako se brojiš kao Delija . Da li ti meni hoćeš da kažeš da se ti u fudbal bolje razumeš i od Milojevića and for that matter i od Stankovića. Podržavajte ekipu, tim nam je na 39-om mestu UEFA liste i ide nagore. Tu malicioznost koja se prosipa po komentarima podelite sa ukućanima oni su vas napravili takvima gorkima i kiselima a Zvezda nek vam bude luka kad hoćete da vam dan bude lep. Zvezda je stvar kućnog vaspitanja.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

@Coan, bravo za komentar. Nemoj da se osvrces na komentare ovih "strucnjaka",jer su to dezurne dangube koji nemaju pohma o fudbalu, a hoce da izlece svoje komplekse ovde. Jos jednom bravo, jer sam i ja jos na pocetku govorio da ovaj decko ima ogroman potencijal, ali na njehovu nesrecu (zbog nefudbalskih razloga) nije ni dobio sansu da iskaze svoj potencijal.
C

Coan01

pre preko 2 godine

@B.Grobar normalno brate razumemo se,ovaj drugi lik sto je komentarisao je ili popio nesto zestoko ili nema predstave zapravo koliko su male sanse da se ova igracina vrati u Zvezdu u ovoj sezoni,sto je najgore opravdava Gobeljica i Gajica koje su teske rupetine,doduse ovaj drugi bar zna da igra defanzivno za razliku od ovog prvog koji ni to ne zna i odigra 1 vrhunsku utakmicu u njih 9-10.To sto se tice 39.mesta na UEFA listi itd. batali te price,zbog Gobeljinih partija sigurno nismo tu nego zbog ostalih klasa od igraca poput Kange,Kataija,Ivanica,Borjana,Degeneka,Milunovica,Donalda,Boakyea i ostalih majstora koji su kidali u Evropi!
M

Mrsoja

pre preko 2 godine

Nema od toga nista...
D

Drlaj

pre preko 2 godine

Ovo je jako skupa opcija, nadam se ds ce biti isplativa mada ne vidim kome ce uspeti da ga prodaju nakon godinu dve.. jos jedan u nizu koji ce biti dugo u klubu i klrpati dobru lovu po terzicevom metodu. Ugasio je ofk na isti nacin

Nenad Diskretni heroj 1923

pre preko 2 godine

Aman,dovedite IOLE PRISTOJNOG #DESNOG_BEKA !!!! Ok,treba zamena i za Rodića,ali momak igra korektno godinama. Desna strana je NULA. NEUPOTREBLJIVA SKROZ IGRAČ MANJE ZA ZVEZDU Rešite se Gajića pa i Gobeljića,dovedite nekog da pokaže, šta znači biti moderan BEK. Ova dvojica su ANTI PROPAGANDA za tu poziciju u timu. Da nije onaj dunster Miljković iz Partizana onoliko loš, rekao bih da Zvezda ima najgore desne bekove u Evropi, ali ne,Zvezda ima drugog i trećeg najgoreg,Partizanu pripada ta čast,zahvaljujući Miljkoviću 👎👎👎👎👎👎👎👎👎🖕🖕
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Miljkovic je za Gobeljica izmislio fudbal. Dzaba se tjesis.
R

Rišario Vuje

pre preko 2 godine

Skauting po modelu: čekaj da se setim nekoga… dodaj mi taj spisak da vidim ko je sve igrao zadnjih 5 godina, mora da ima nekog.
M

Mnsdk

pre preko 2 godine

Decko nije levi bek. Moze da igra levu stranu sa 3 pozadi. Uostalom pogledajte transfermarkt.
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Mislim da je on u sredini mnogo bolji i mislim da moze ladno negde u Top 5 Ligama Evrope da igra bez Problema.
1

1970p.f.c.

pre preko 2 godine

Grobar Sam ... Ali ... Uz please pixija Sam
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ristic nije levi bek i nece nikad biti.To je kao kad bi Kataija ili Kangu stavio na mesto beka i ubio im volju za fudbalom..Bek mora igrati i dobru defanzivu..
I

Isnogood

pre preko 2 godine

U Francuskoj sve vreme igra na poziciji beka i wb, a tako je dosao do reprezentacije.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

3-5-2
n

neshha

pre preko 2 godine

Od ovog ne moze bolje,samo se bojim da je nemoguce.
N

Nebo

pre preko 2 godine

A 2027 će Luka Jović biti ozbiljna opcija u napadu!!!
R

Razmislite

pre preko 2 godine

..da vratite i Tosica. JK i DR.. Sjajnu zabavu pokrenite
k

kost

pre preko 2 godine

Vratiti Kolarova. Da svi budu na svom mestu... Sem zena..
M

Miksea

pre preko 2 godine

Ako hoće da se vraća u Srbiju, super. Verovatno će imati neke ponude od klubova po Evropi, ali i CZ sada može da plati nosioce igre pristojno, a igra se i Liga Evrope ili LŠ, to je motiv više. Pristojno domaće rešenje, ako se poklope kockice.
G

Gost 76

pre preko 2 godine

Jeste, može da plati koliko hoćeš. Kad je doktor došao dug bio 50 miliona, sada uz silne Evropske utakmice, otpis bar 20 miliona duga i bar još toliko uzetih para za igrače u poslednje pet godine dug je 60 miliona!
K

Kupre85

pre preko 2 godine

Ristić je AMC, i tu je najbolji. Setimo se samo Krasnodara. Beka je uvek igrao prinudno.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Ristic nije igrao AMCa od Zvezde. Jos je tad prebacen na centralnog veznog, pa onda na levu stranu.
S

Saša70

pre preko 2 godine

Noje lud da dolazi da ga upropašćuju kao i Grof Božović.Dečko nije bek!!!
J

Joshua Kimmich 4

pre preko 2 godine

A sta je Joshua Kimmich? Bek ili vezni? Ili i jedno i drugo i trece, ako treba? Ako neko misli da pozicija beka ima neku manju vrednost od drugih ili zahteva manje tehnike ili manje znanja ili možda nema veliki uticaj na igru, onda nek pogleda prošlogodišnje finale CL. Lako je uočiti da je kvalitet na tim pozicijama bio presudan. Na obe strane terena.
D

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre preko 2 godine

@Joshua...svaka cast...Bekovi su po mnogima posle 6tice najvaznija pozicija. A najzahtevnija je svakako bek, alo danas svi gledaju fudbal kroz ...ko je dao gol, ko je mozda namestio gol i ko je napravio salto u driblingu. A bek, kao Hakimi to su ti savrseni fudbaleri i znajo skoro sve!
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Ristic nikako nije bek. Covek je krilo, napadac, ima drigling, centarsut, ali los u odbrani. Na mesto beka je stavljen prinudno, posto je bila konkurencija u napadu. Odlican igrac, ali ne kao bek. Domace resenje bi bio Mladenovic, ali mislim da on ne zeli da dodje, kao i Terzic. I dalje ne shvatam zasto je Terzic prodat za male pare, a stasao bi bas u levog beka koji treba Zvezdi.
V

Vladan7777

pre preko 2 godine

U sistemu 3 5 2 bi idealan bio, to Stanković svakako forsira i hoce. Pozdrav
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Odlican igrac, cak nema nikakvu karijeru prema svom pontecijalu u vezanom redu.. Top u nogama, i okoreli grobar koji nazalost od malih nogu u zvezdi
G

Gost792ehf79he1

pre preko 2 godine

Mihajlo Ristic grobar? Nadam se da si trol. Decko suze ronio na marakani kad se peva Zakletva,cuj grobar...
G

Gost007

pre preko 2 godine

Da je bio dobar ne bi !?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Ristić bi bez ikakve dileme bio pojačanje i mnogo jačim ekipama nego što je Zvezda..... Zvezdi bi njegov dolazak značio mnogo, ali Ristić će sigurno dobiti daleko bolju ponudu od nekog Francuskog tima i Zvezda u takvoj konkurenciji ima male šanse.
J

Joshua Kimmich 5

pre preko 2 godine

Čak i ako dobije bolju ponudu, jasno je da nigde neće imati toliko prilike da se istakne kao u Zvezdi, bilo u formaciji 3-4-3 ili u formaciji 4-3-3. I treneru će dati razloga da igra češće 3-4-3. Uostalom proveo je dovoljno vremena u Monpeljeu da shvati koliko malo prostora u takvim ekipama ima da pokazes ofanzivni kvalitet. Cak i kada igraš kao bek-krilo. Za Mihaila u ovom trenutku ne postoji bolja sredina od Zvezde, za potvrdu kvaliteta koje ima. A ovo su ključne godine njegove karijere. Loša defanziva je mit. To se nekako samo kod nas podrazumeva da igrač koji ima dobre ofanzivne karakteristike, ima automatski lošu defanzivu. Ne brinem zbog toga. Dobro nam došao Mihailo!
S

SDGE

pre preko 2 godine

Jedino sto Ristic nije levi bek
I

Ili,ili

pre preko 2 godine

Brutalan igrac,samo kad se setim onih udaraca kad smo igrali protiv Krasnodara,decko nas pregazio sam..
M

Mitt

pre preko 2 godine

Da li mi mozemo dovesti beka cijih ce bar 10 centarsuteva biti pretvoreno u gol ? Danas bekovi imaju vise asistencija od veznjaka i sve vise i vise ucestvuju u napadu. Nasi bekovi sem Rodica povremeno ne umiju da ubace loptu ni kad su sami bez pritiska protivnickih igraca. To nije normalno.
K

Kanga!

pre preko 2 godine

A šta će krila da ti rade da igraju centarfore. Zato tako i igramo, davimo se u sredini sa uvučebim krilima koji uspore i on malo sredine sa pozicija 11,10,8,7
9

951357

pre preko 2 godine

Deluje kao dobro resenje, jedini nas krsteni levi bek uz Mladenovica.
Х

Хамес

pre preko 2 godine

Ало стручњаци са фантазија, који бек је био у идеалном колу ЛЕ?
А

Александар1

pre preko 2 godine

Ристић би био пун погодак! Искуство у Лиги 1 га је избрусило и постао је озбиљан бек. Бољи је од Родића, без дилеме, а и млађи је. Треба се позабавити и са десним беком. Задржати Гајића или Гобељића за резерву. Ко прихвати мању плату, њега задржати, а пронаћи странца за ту позицију.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Apsolutno ni po jednom fudbalskom parametru nije bolji od Rodica.
7

777

pre preko 2 godine

@DelijaNS Jel si ozbiljan? Tehnika Ristica za tehniku Rodica je nebo i zemlja, Ristic je brzi i jaci igrac. Ne kazem da je bolji od Rodica ali da nema nista bolje od Rode? Sut, brzina, tehnika, VIZICKA snaga i sprema... Rodic je sigurno bolji u skoku u defanzivi a napadacki Ristic je daleko ispred Rode... Daj boze da ima sanse da se Ristic vrati ali nisam optimista...
f

fancy

pre preko 2 godine

Ovo bi bilo idealno
D

Da smo pametni

pre preko 2 godine

Filip Mladenovic mnogo bolji da se ne plase iz uprave "navijaca", Ristica je Terzic upropastio umalo i malog Radulovica pokusavajuci da od veznog i krila pravi beka..
M

Malo činjenica

pre preko 2 godine

Ristića je "Terzić upropastio" tako što ga je stavio na beka i prodao u Monpelje gde je igrao beka. Stvarno ga je upropastio. Upropastio je i Radulovića koji nikad nije ni igrao beka. Eto kakvi se komentari mogu naći ovde.
L

Lanmi2311

pre preko 2 godine

Molim te ne mlati... Prvo nije ga on stavljao na neka već Lala, a Ristić je prodat u Krasnodar, a ne u Monpelje. Čak je pre Monpeljea igrao za Spartu iz Praga. Toliko o tome koliko pratiš i shvataš fudbal. No nije to bitno, bitno je da nam mažu oči ovakvim tekstovima, da se skrene priča sa problema...
G

Gost iz Draznja

pre preko 2 godine

@malo činjenica au dečko sta ti pišeš. Ristić posle Zvezde igrao za Krasnodar i 4 sezone za spartu prag pa posle za Monpelje.
B

Brko

pre preko 2 godine

Aleksandar Filipović iz Batea, kvalitetan igrač za Zvezdu ili Partizan, ali kako Partizan ima 3 igrača na toj poziciji sigurno bi dobrodošao Zvezdi koja ima samo istrošenog Rodića.
R

Ralence

pre preko 2 godine

Osim sto Filipovic igra desnk
M

Maksara

pre preko 2 godine

Pokriva Filipović i levo i desno.
5

5arda

pre preko 2 godine

idealan izbor, istice mu ugovor uskoro. A moze da igra i levog i desnog beka i stopera. Univerzalac kakvog nema.
G

Gost11223344

pre preko 2 godine

Jeste da, ce dodje da igra ling long ligu, Francuska prva liga smorila, sigurno nema nikakvih ponuda iz lige petice
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Ristić može da igra i u veznom redu. Razlikuje se od Rodića dosta i mogu da budu njih dvojica taktičke varijante u zavisnosti i od protivnika. A mogu i da udvajaju po toj strani terena. Radi se o dobrom igraču, koji nije napravio karijeru kakvu je mogao, dosta je inteligentan za prosečnog fudbalera.
m

moni

pre preko 2 godine

Ristić je dobar, brz...bilo bi dobro da dođe
M

Mit

pre preko 2 godine

Najbolje moguće rešenje.
L

LanmiLe

pre preko 2 godine

Naše dete, leva noga bomba, prekidi njegovi, idealno...
G

Grobar....

pre preko 2 godine

Priznajem, ovo bi bio opasan poso! Mnogo bolje resenje nego Kolarov koji se pominjao pre par meseci..Strasnog igraca bi zvezda dovela!
M

Mop

pre preko 2 godine

Realno ovo bi bio pun pogodak vaše uprave posle dugo vremena. Tu ne računam Dragovića jer je čovek sam rekao da želi da dodje. Katai isto jer je pitanje kada bi došao iz LA-a da mu žena ono nije uradila.
Š

Šahmat

pre preko 2 godine

Ovo bi bilo odlično pojačanje.
M

Milfad delija Tutin

pre preko 2 godine

Nesumljivo da je u pitanje dobri igrac no sam misljenja da bih bolje binulo dovesti Marina ako je slobodni igrac vise bih nam unapredijo igru verujem.

CZV Zvezda

pre preko 2 godine

koliko nam krila treba u klubu? 20?
G

Gostzahaha

pre preko 2 godine

Sine moj nisi lud valjda da pustis ligu petice da bi igrao u Srbiji...Strasno
V

Vi ste gost

pre preko 2 godine

FK Oživljavanje karijera opet u akciji, divno, možda jednog dana dođe prelazni rok gde nam prva meta neće biti neko ko je već igrao za nas i onda propao u inostranstvu...
E

Enzo

pre preko 2 godine

1. Najveća greška Grofa je bila što ga je sa centralnog veznog prebacio na levog beka. 2. Baš je lud da dođe kod nas iz Francuske
B

Bata Kanda

pre preko 2 godine

Rista je klasa, plaćaj šta košta, samo ako on hoće.
T

Tuneki

pre preko 2 godine

Na silu oteran, i sad bi da ga vracaju
A

Apoel

pre preko 2 godine

Kako bi nam legao....
1

1244

pre preko 2 godine

Он је везни и то добар,то на беку је експеримент.Волео бих да се врати али да игра везног.
n

ngolo kante

pre preko 2 godine

za nas bi bio veliko pojacanje nema sta..ali pouzdano znam da nije neki covjek
M

Malj

pre preko 2 godine

Dobat
P

Partizai kancer srpskog fudbala

pre preko 2 godine

Bravo !
Z

Zn

pre preko 2 godine

Tacno bih se napio
R

Rileeee

pre preko 2 godine

Odlično za obje strane. On da boravi u Beogradu i obilazi splavove, a Zvezda da ima kvalitetnog beka.
D

Daaaj

pre preko 2 godine

Au, Rista bi bio veliko pojacanje. Dajte pare, isplatice se i eventualnom kasnijom prodajom, visestruko!
Ž

Žića

pre preko 2 godine

A desbi bek, kada njega dovodimo.
G

Gost jesam

pre preko 2 godine

Bolje da nam igra u veznom redu nego na beku. Ima dobru tehniku i odličnu levu nogu. Više bi bilo koristi da igra iza napadača!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Sta radi Terza madjija,iako ne zna da li ce biti na slobodi on vec pravi planove za sledece leto?!
M

Mohikanac

pre preko 2 godine

Dobar igrač, tanak sa glavom. Više maneken nego igrač, nama treba borac kao rodić a ne maneken. Kad dovodimo igrače bitno je mnogo da se vidi ko je kakva ličnost, ovaj bi glumio manekena i zvezdu i ništa nam doprineo ne bi. Pozdrav
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Звезди треба стартни десни бек и резервни леви. Родић је две класе бољи од Рилета, поготово за 4 позади коју играмо 95% утакмица. Али добро познајући трансфер политику лица с потернице и малог му мутавог помоћника довешће се све где може да се угради с %
S

Sharloa

pre preko 2 godine

ODLICAN POTEZ UPRAVE,PODRZAVAM POTPUNO VRACANJE OVOG MOMKA,TEK MU JE 26 GODINA!
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Može, tako može roda vremenom i na stopera. Ide u godine a to može jako dobro odigrati. I još je levak.
L

Laki92

pre preko 2 godine

Ristić bi bio naš najbolji vezni igrač. Kako je samo odigrao protiv nas u Krasnodaru, opasan igrač, ali ocigledno mu nesto fali da bi napravio ozbiljnu karijeru...
k

kolodin

pre preko 2 godine

Fali mu kvalitet da bi napravio ozbiljnu karijeru, solidan igrac cije maksimum ovo sto je do sada napravio, nema tu mnogo pametovanja
N

Ne verujem

pre preko 2 godine

da ce doci u klub gde se pre opreme zaduzi toaletni papir.
M

Matematika

pre preko 2 godine

Pa ako kod nas zaduzuju toalet papir kad dodju, kod komsinice zaduzuju cetku za wc solju, da imaju cime da se ribaju dok se***o po njima
B

Bilo bi lijepo..

pre preko 2 godine

Dižem obe ruke za njegov dolazak ali..On je reprezentativac,bojim se da će nam biti skup iako na toj poziciji dobar igrač nikako ne može biti.
G

Gumenstucna

pre preko 2 godine

A kad cemo prodati mrtvog Gobeljica?On je panj klasicni...Ma kakav panj,sa panjem moses odigrati dupli pas,on je tocilo...

Vlada

pre preko 2 godine

Odgovor se sam nameće. Kome da ga prodaju???

gemathegreat

pre preko 2 godine

Tek kad ti dobiješ kamen u žuči.
A

Aco CZ

pre preko 2 godine

Kako da ga prodas, kad mu istice ugovor. Pre bih ja Gajica prodao, a ovoga ostavio za rezervnog, popravio je formu ove sezone, prosle je bio uzas.
P

Pravi jole

pre preko 2 godine

Prodati!? Ti da imas klub je bi kupio gobelju? Ko je bre tolko retardiran da kupi ono!?
G

Gost9875431030

pre preko 2 godine

strucnjaci, Gobeljic ove sezone igra odlicno, drzo te se vi pesa i fudbal menadzera pa tamo dovodite igrace
T

Tranzicija

pre preko 2 godine

Dal je realno da igrača tvog voljenog kluba naziva mrtvim. Ludilo u šta se narod pretvorio
X

Xao

pre preko 2 godine

Mnogo ste dosadni. Stalno uzimate nekog od igrača na zub i iz nedelje u nedelju kenjate po forumima. Ako nije Rodić onda je Gobeljić. Kad ne bude Gobeljić biće neko treći. Imate li pametnija posla u životu i kako vam ne dosadi više. Postalo je besmisleno otvarati sekciju sa komentarima jer se 80% odnosi na teranje igrača ili prepucavanje sa grobarima.
A

Atana

pre preko 2 godine

Kol'ko pare, tol'ko i muzike, vazda bilo vazda i biće...
B

Boaće

pre preko 2 godine

Ma, da... da bi Gajić mogao da pokaže svoj raskošni talenat, u potpunosti... Dovoljne su utakmice protiv Šerifa, i drugo poluvreme derbija... Pogureni je izgubio svaki duel... o centaršutevima da i ne pričamo, bolje... Što se tiče Gobelje, ja sam molio Boga da ga oteramo... najviše zbog ponašanja... crveni kartoni na centru, povređivanje protivnika, gestikulacija... Jednostavno, to nisu maniri igrača Zvezde... Međutim, kada vidim ko mu alternativa... spreman sam sve da mu oprostim... i jesam...
S

Srki987

pre preko 2 godine

Daj Bože!
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Mislim da su male sanse, mlad momak i dalje moze da uzme negde lovu. A problem pravi buduca supruga Ristic, devojka ne zeli da zivi u Srbiji.