(©Reuters)
(©Reuters)

Mihajlović: Prihvatio bih poziv Juventusa ili Intera, da su me zvali

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.06.21. | 10:52

Srbin otvoreno o dešavanjima na kraju sezone

Vrlo dobra sezona na kormilu Bolonje uticala je da budućnost Siniše Mihajlovića ovog leta bude jedna od interesantnijih tema na Apeninskom poluostrvu. Priče o narednom koraku srpskog stručnjaka još su aktuelne, međutim, za razliku od brojnih članova Serije A koji su se opredelili za promene na klupi uoči novih izazova, Bolonja nema nameru da se odrekne stratega sa kojim ima ugovor do juna 2023. godine. Naprotiv, čelici italijanskog kluba odlučni su da zadrže aktuelnog stratega uprkos interesovanju brojnih rivala, međutim nije baš sve u njihovim rukama, s obzirom na to da konačnu odluku donosi Mihajlović.

Iako se o odlasku trenera sa stadiona Renato Dall'Ara govori nedeljama, on je u intervjuu za Gazetu istakao da konkretnih ponuda nije bilo.

Izabrane vesti

„Da razjasnimo odmah, nisam odvojio vreme za pregovore niti sam imao posla sa drugim klubovima. Kao što je generalni direktor Fenući objasnio klub mi je ponudio da se sastanemo 1. juna i razgovaramo o sledećoj sezoni, ostavivši svima nedelju dana slobode kako bi se oslobodili tenzije i toksina iz sezone iza nas. Što se mene tiče mogli smo da se sastanemo i ranije", rekao je šef stručnog štaba Bolonje.

Mihajlović se ovom prilikom osvrnuo i na nedavne priče da je želja Juventusa i Intera.

„Nisam licemer. Da su stigle ponude iz Intera ili Juventusa saslušao bih i prihvatio. To je normalno. Ukoliko neki trener kaže drugačije nije iskren. Ipak, nikad nisam uzeo vreme da sačekam ponude. Bolonja, zbog svega što predstavlja za mene, nikada mi neće biti plan B, kao ni drugi klubovi u kojima sam radio. Ukoliko se više ne osećam dobro na jednom mestu, ili ukoliko klub i ja nemamo iste ambicije, otići ću, ostaću kod kuće, bez potrebe da tražim drugi klub", rekao je nekadašnji defanzivac.

Podsetimo, Mihajlović je drugi mandat u Bolonji počeo u januaru 2019. godine, a u prethodne dve sezone uspeo je da rutinski izbegne borbu za opstanak i završivši obe takmičarske godine na 12. poziciji. Ipak, ambicija Srbina da se bori za više od preživljavanja u italijanskoj eliti bila je povod da se pokrenu priče o njegovoj budućnosti.


tagovi

Siniša MihajlovićBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara