Kilijan Mbape (©Reuters)
Kilijan Mbape (©Reuters)

PSŽ ne pada pod pritiskom Reala: Mbape u timu za meč sa Remsom

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.08.21. | 18:54

Uz njega i Mesi i Nejmar

Kao čovek od leda, sa nervima kao strunama, kojem ne možeš izmamiti nikakvu emociju izgleda Pari Sen Žermen pred pritiscima Real Madrida.

Čine Španci sve. I javno i ispod žita. Čak su, očigledno, poturili svojim medijima informaciju da je sve gotovo, dogovoreno, da je PSŽ pristao na transfer, da Kilijan Mbape stiže. A u Parizu – muk. I odgovor kao da se ama baš ništa u svetu fudbala ne dešava. Sveci ne reaguju.

Izabrane vesti

Štaviše, nova informacija koju je lansirao Lekip večeras je da Kilijan Mbape da ne da nije na putu ka Madridu, nego će u nedelju biti u Remsu i to u opremi Pari Sen Žermena! Francuski reprezentativac je na spisku igrača na koje Maurisio Poketino računa za utakmicu četvrtog kola prvenstva.

Na sve Realove pokušaje da matira PSŽ i prinudi ga na prodaju Mbapea, stigao je odgovor koji sada stavlja Madriđane u neprijatan položan, jer su navijači praktično već proslavili dolazak jednog od najboljih fudbalera sveta.

Tokom dana je čak i trener Poketino izjavio kako Mbape ne pokazuje nikakve naznake da želi da napusti PSŽ.

A, utakmica sa Remsom mogla bi da donese na terenu jedan od najspektakularnijih napadačkih linija u poslednjih 20 godina, jer bi trebalo Nejmar da bude na terenu, dok je na spisku igrača i Lionel Mesi, za kojeg se očekuje da debituje u dresu PSŽ-a. Trio Nejmar – Mbape – Mesi bi zaistao izgledao spektakularno, koliko god da potraje.


tagovi

Kilijan EmbapePari Sen ŽermenReal MadridPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara